hoe u uw Google Agenda met Outlook synchroniseren

Als u Google Agenda gebruiken, maar ook gebruik maken van Outlook voor agenda-items, evenals e-mail en contacten, kan u op zoek naar een manier om de twee agenda’s synchroon te houden. Zoek niet verder. Wij zullen u laten zien hoe u dit doen met behulp van een gratis tool.

In dit artikel zullen we inzendingen gesynchroniseerd in een Google Agenda met onze Outlook-agenda, zodat de Google Calendar de bron zal zijn en de Outlook-agenda zal het doel zijn. U kunt ook synchroniseren met Outlook-agenda-items met uw Google Agenda.

Om te beginnen, een bezoek aan de “Outlook Google Calendar Sync” downloads pagina en download de “ClickOnce Installer” file. Het is een “.application” installatiebestand, in plaats van een “.exe” of “MSI” installatiebestand. Echter, is het op dezelfde manier uitvoeren, dus dubbelklik op het bestand.

Op de “Application Install – beveiligingswaarschuwing” dialoogvenster, klikt u op “Install”.

NOTA BENE: Wij geïnstalleerd en vastberaden het is een veilige programma. We zouden een onveilige programma niet aanraden.

Een voortgangsvenster toont de installatie vordert.

De “Outlook Google Calendar Sync” splash screen displays kort.

A “Microsoft Outlook” dialoogvenster met de waarschuwing dat een programma probeert toegang te krijgen tot e-mail addres informatie in Outlook. Selecteer de “Toegang toestaan ​​voor” vakje en selecteer een aantal minuten waarvoor u wilt toestaan ​​dat de “Outlook Google Calendar Sync” tool om uw gegevens in Outlook. Klik op “Toestaan”.

De “Outlook Google Calendar Sync” dialoogvenster verschijnt met het tabblad “Help” actief. We moeten de agenda’s kiezen, stel de synchronisatie richting, enz., Dus klik op het tabblad ‘Instellingen’.

Ten eerste, zullen we de Outlook-agenda we wilt synchroniseren, of de bron te selecteren. Op de “Outlook” subtabblad aan de linkerkant, selecteer een kalender van de “Select kalender” drop-down lijst. Als u meerdere agenda’s in uw standaard mailbox, zullen ze weer te geven in deze drop-down lijst.

LET OP: Als u meer dan één mailbox in Outlook, kunt u de “Alternatieve Mailbox” knop en selecteer de mailbox met de agenda die u wilt synchroniseren uit de keuzelijst.

Nu zullen we de Google Calendar we wilt synchroniseren, of het doel te selecteren. Klik op de “Google” subtabblad aan de linkerkant en klik op ‘Ophalen Agenda “.

Als dit de eerste keer is dat u toegang tot uw Google Agenda vanuit de “Outlook Google Calendar Sync” tool, de volgende webpagina geopend in uw standaardbrowser. Klik op “Accepteren”.

Een webpagina met een code displays. Selecteer de code en kopieer deze.

Terwijl je de “Outlook Google Calendar Sync” tool toegang tot uw Google-account werden de toekenning van de “Autoriseren Google Access” dialoogvenster verschijnt. Maak dit dialoogvenster actief is, plakt de gekopieerde code in de “Machtiging Code” edit box, en klik op “OK”.

U keert terug naar de “Google” subtabblad op het tabblad ‘Instellingen’ van de ‘Outlook Google Calendar Sync “dialoogvenster. Elke agenda’s gekoppeld aan uw Google-account weergegeven in het “Select kalender” drop-down lijst. Selecteer de agenda die u wilt synchroniseren in de lijst.

Klik op de “Sync Options” subtabblad aan de linkerkant. In het ‘Hoe’ selecteert u de richting waarin u wilt synchroniseren van de “Direction” drop-down lijst. U kunt uw Outlook-agenda-items synchroniseren met uw Google Agenda ( “Outlook → Google”) of uw Google Agenda-items naar uw Outlook-agenda ( “Outlook ← Google”). Voor dit voorbeeld hebben we gekozen voor “Outlook ← Google”.

Standaard is de “samenvoegen met bestaande posities” check box en “Disable verwijderingen” vakje worden geselecteerd. De “samenvoegen met bestaande vermeldingen” vakje kunt u bestaande vermeldingen samen te voegen als er gegevens op dezelfde datum en op hetzelfde moment in beide kalenders zijn. Als de “Disable schrappingen” is ingeschakeld, worden alle items die in de bron kalender geschrapt niet verwijderd van het doel kalender.

In de “Wanneer” sectie, geef de periode door het aantal ‘dagen in het verleden “en het aantal” dagen in de toekomst “te selecteren. U kunt een sync automatisch uit te voeren op specifieke tijdstippen, door het invoeren van een waarde in het “Interval” edit box (of met behulp van de spinner pijltoetsen om een ​​waarde te selecteren) en een eenheid van tijd te selecteren in de keuzelijst. Als u het synchroniseren bent van Outlook naar Google Calendar, kunt u ervoor kiezen om de wijzigingen in uw Outlook-agenda synchroniseren onmiddellijk door het selecteren van de “Push Outlook onmiddellijk verandert” in.

In het hoofdstuk “Wat”, aangeven welke elementen van de agenda-items die u wilt synchroniseren door het selecteren van de juiste selectievakjes.

Om te wijzigen hoe de “Outlook Google Calendar Sync” tool gedraagt, klikt u op het tabblad “Application Behaviour ‘.

De wijzigingen die u hebt onmiddellijk in werking treden gemaakt. Echter, om de instellingen voor de volgende keer een synchronisatie optreedt op te slaan, klikt u op “Opslaan”.

Nu we de instellingen hebt opgegeven, zullen we de agenda’s te synchroniseren. Om dit te doen, klikt u op het tabblad “Sync”.

Klik op “Start Sync” aan de onderkant van het dialoogvenster.

De voortgang van de synchronisatie wordt weergegeven in het tekstvak en de “Sync afgewerkt met succes! ‘Wordt weergegeven wanneer de synchronisatie wordt gedaan.

Wanneer de synchronisatie is voltooid, een bel wordt ook over de kennisgeving bar.

Om de “Outlook Google Calendar Sync” dialoogvenster te sluiten, klikt u op de knop “X” in de bovenste-rght hoek.

Agenda-items uit uw Google Calendar nu weer te geven in uw Outlook-agenda.

Momenteel zijn er twee-weg synchronisatie niet beschikbaar is, maar de ontwikkeling van deze functie is begonnen.

U kunt ook een draagbare versie van de “Outlook Google Calendar Sync” tool gebruiken. Om dit te doen, download dan de “Portable ZIP” file in plaats van de “ClickOnce Installer”.

Grote sync van alleen de kalender, maar GO Contact Sync Mod doet beide contacten en agenda (met inbegrip van contact foto’s), draait op de achtergrond met vele opties (met inbegrip van twee-weg synchronisatie), zeer licht van gewicht, open source, en ik heb nooit een probleem gehad. Kan de moeite waard want het is meer ‘allesomvattende’ zijn, IMO

http://sourceforge.net/projects/googlesyncmod/.

PCWorld deed een write-up op 3 jaar geleden, waarom niet How-To Geek?!?

Ik vind het veel gemakkelijker om een ​​uitnodiging sturen aan mijn Gmail bij het maken van afspraak of vergadering in Outlook. De benoeming toont meteen zelfs als ik geen e-mail hebben geopend. Ik de e-mail te verwijderen gewoon zonder het openen en de benoeming / bijeenkomst is op mijn telefoon. Werkt de tegengestelde richting aan. Dit is handig wanneer willen mijn vrouw kalender / telefoon of een van onze medewerkers opgenomen op een afspraak. Goed om de integratie tussen Google en Outlook al te zien. Goed artikel.

Doet dit 2-weg synchronisatie? Ik gebruik gSyncit voor de agenda en adresboek 2-weg synchronisatie.

In de zakelijke omgeving is niet work.I geloven dat sommige van de (antivirus) programma’s toegang tot de Outlook-gegevens blokkeert. Ik heb geen bericht vanuit Outlook te zeggen “Een programma probeert toegang te krijgen tot e-mail adres informatie …”. Na een tijdje te spelen met vooruitzichten vertrouwen centrum en de programmatische toegang optie, in staat om de boodschap was ik, maar zelfs na waardoor het Outlook Google Calendar Sync was niet in staat om toegang te krijgen tot Outlook-gegevens.

Overweeg vragen hier: https://outlookgooglecalendarsync.codeplex.com/workitem/list/basic

Het kost meer geld geproduceerd Amerikaanse centen en stuivers dan de munten zelf zijn de moeite waard.