office achtergrond voor het organiseren van uw desktop iconen [wallpaper]

Office, Template [The Paper Muur]

Slim … maar ik heb meer schapruimte!

-)

@Kynan – Ik zal zien wat ik kan vinden en een andere plaatsen van een soort snel. ^ _ ^

Dit doet me denken aan Microsfot Bob – die terug in de jaren ’90 geflopte …

@Kynan: Ik maakte mijn eigen met de planken tegenover mij, plus een aantal mooie foto’s als ‘posters’. Bonus: Gebruik aangepaste pictogrammen voor uw snelkoppelingen voor verdere functionele eye-candy. Mijn vrienden waren allemaal te vragen hoe ik mijn bureaublad aanpassen.

Ik ben een digitale kunstenaar en ik heb gemaakt ongeveer een dozijn of zo aangepast pictogram sets die gratis te downloaden op de website Wincustomize zijn. Sommige van mijn laatste zijn specifiek ontworpen voor dit soort behang effect. U kunt naar Wincustomize.com en zet mijn naam in het zoekvak “AceMatrix” en het zal brengen mijn galerij icoon sets die volledig gratis te downloaden en te gebruiken als je wilt, zonder beperkingen. Ik hoop dat je zal ze genieten. – Ace –

Mmmm. Je zou iets op het spoor … .. denk woonkamer. Garage … .etc … heel erg als dit … een geweldige manier om applicaties op een natuurlijke manier waarop we leven zoals we organiseren organiseren … Dank je wel voor het posten van dit en de freebies … .any Linux lover’s … plz?

@Lisa Wang- zorg aan uw aangepaste wallpaper te delen?

Ik gebruik ongeveer een dozijn aangepaste pictogrammen tussen mijn desktop, en mijn links bar. Gemaakt met familie foto’s en een paar humoristische beelden;. Gemaakt via ‘converticon. com ‘; Simple stuff.

@Andy: Ik denk dat ik kan het niet. Ik gebruikte een aantal persoonlijk-textures en iconsets dus ik begrijp niet hoe legaal is het om te delen. Trouwens, ik denk niet dat je studie een meisje met heldere gele behang en vlinders wilt.

Ik downloadde het bestand en geïnstalleerd op mijn laptop met Vista en het ziet er prachtig uit!

Ik downloadde het zelfde bestand naar de computer van mijn moeder. Ze is met behulp van een Dell-systeem met Windows 7.

Het bestand gaat niet open als een desktop achtergrond. Op de computer van mijn moeder. Ik deed hetzelfde stappen die ik gebruikte op haar machine, maar het zal nog niet open op de hare.

Klik met de rechtermuisknop, ingesteld als bureaubladachtergrond.

Heb je enige suggesties? Mijn moeder wil dit als haar computer bureaublad achtergrond.

Ik blijf denken dat het moet iets eenvoudig dat ik mis zijn.

Alle hulp zou worden gewaardeerd! Bedankt.

Ace Matrix

Ik ging naar http://wincustomize.com/ maar kon het niet vinden van een “search” box. Natuurlijk, toen kon ik niet vinden al uw wallpapers.

Help … thanks

@ BW

Ik denk dat ik het kon hebben gemaakt een beetje makkelijker voor iedereen als ik zou gewoon een directe link geplaatst. Sorry daarvoor. Hier is het, veel plezier!

http://www.wincustomize.com/users/3987811/AceMatrix

@soapy – Je zou kunnen proberen deze methode in te stellen als haar achtergrond voor het bureaublad, omdat de andere methode niet werkt te krijgen: Klik met de rechtermuisknop op het bureaublad, selecteer “Aanpassen”, klik op “bureaublad achtergrond” aan de onderkant van het venster, blader naar de locatie van het behang en selecteer deze, en klik op ‘Wijzigingen opslaan’ onder aan het venster. Dat zou het moeten doen. ^ _ ^

‘S werelds grootste video game arcade, Funspot, ligt in Weirs Beach, New Hampshire, beschikt over meer dan 500 arcade games en sinds 1952 in bedrijf is geweest.