mozilla in 2012 – het jaar de revue

Een terugblik op de drukke jaar dat Mozilla in 2012 heeft gehad …

U kunt een grotere, full-size versie van de infographic hier bekijken.

Mozilla in 2012 – Full Blog Post & Infographic [via FavBrowser.com]

Heeft iemand eigenlijk geen van die andere dan al het vervelende upgrades dingen opmerken?

Hier is een suggestie voor uw Mozilla-ontwikkelaars voor het geval dat u denkt aan het toevoegen van meer “verbeteringen”: als ik wilde een IM-client of een tekstverwerker of zelfs een kalender zou ik niet met behulp van een browser! Ik weet niet of je van plan bent die dingen toe te voegen of niet, maar het verlaten van het aanrecht uit zou ook een goed idee zijn.

Ik ga akkoord met geërgerd. Mozilla begint op dezelfde personna als Microsoft en Google, die de collectieve en corporate mentaliteit is “groter is beter, maar de winsten zijn primordiaal” over te nemen. Ik heb een lange tijd gebruiker van Firefox, een schone, efficiënte en volledige browser geweest. Verrommeling het met ongewenste en vaak onterecht functies zal me te sturen op zoek naar een browser zoals Firefox ooit was. En terwijl ik op deze rant, zal ik gewoon gooi dit aan evryone in het algemeen. Waarom heeft elke website moet nu al mijn privégegevens weten?

Deze “nieuwe functies”, “sociale api” en “verbeteringen” made me over te schakelen naar Pale Moon-een Windows-geoptimaliseerde Firefox-browser, zonder een boete al deze nonsenses Mozilla is zo trots op.

Ik was een Firefox-beta-tester enkele jaren geleden, ik ging naar Chrome vorig jaar en hebben niet meer achterom gekeken. Ik heb niet eens ff op mijn huidige computer.

Oh nee, mijn Firefox is sneller en gebruikt minder geheugen! Stop breken, Mozilla,! Kom op mensen, de nieuwe functies zijn zelfs niet zichtbaar, tenzij je ze in te schakelen. Het “vervelende upgrades ‘alleen maken een verschil als je een van die mensen die 50 werkbalken of andere addons hebben bent. Als u niet het enige wat je zal opvallen is een 10 seconden-venster om de paar maanden dat zegt dat het te controleren op compatibiliteit en dan ben je direct terug naar het browsen,. Oh en door de manier, die eerste lijn was sarcasme, in het geval een aantal van u niet vangen dat.

Ga Opera! 🙂

Ik ben al een fan geweest FF ooit voel ik leerde over het jaren geleden. Ik heb gepleit voor het gebruik aan iedereen die naar mij zou luisteren en hebben het over tientallen pc’s ik heb gewerkt geplaatst. Dat alles gezegd, is Mozilla duidelijk verlies van hun manier met FF. Het kopiëren van Chrome krankzinnige release schema is een van de grootste tekenen. Ik eerlijk gezegd denk niet dat het zal veel langer zijn. Ik voorspel tenzij ze wakker worden, zal het niet meer dan een herinnering in 5 jaar …

Ik hield van FF in het begin, maar zelden gebruik het nu want het is geworden zo traag en heeft frequente script problemen. Ik overgestapt naar Chrome met veel betere resultaten. Soms is het verlaten van een goede zaak alleen is het beste beleid. Al deze upgrades zijn alleen maar erger gemaakt.

Het is beter dan de verkoop van mijn ziel aan Google of Microsoft. Ik zal de toespraak / bier ding nu over te slaan.

Omdat de band Iron Maiden reist op hun wereldtournee in 2016, zal de piloot van hun 747 niemand minder dan zanger Bruce Dickinson zijn.