meester Chrome OS met deze chromebook sneltoetsen

Sneltoetsen zijn van essentieel belang op elk apparaat met een hardware-toetsenbord, of u nu met behulp van een Windows-pc, Linux-systeem, Mac, of zelfs een Chromebook. Chrome OS en andere besturingssystemen te delen een flink aantal snelkoppelingen, maar velen zijn uniek voor Chrome OS.

Zorg ervoor dat u de functietoetsen aan de bovenkant van het toetsenbord, ook. Deze toetsen replce de F1-F12 met nuttige browser actie en hardware bedieningsknoppen. U kunt zelfs een toets om alle geopende vensters tegelijk te zien.

Ctrl + Shift + L – vergrendelen het scherm van uw Chromebook.

Ctrl + Shift + Q – Meld u af van uw Chromebook. Druk op de toetsencombinatie twee keer om te stoppen.

Alt + E – Open het menu van de Chrome-browser. Dit werkt alleen als een Chrome-browser raam open en gericht.

Alt + 8/1 – Lancering van applicaties op Chrome OS’s “shelf” of taakbalk. Bijvoorbeeld, Alt + 1 de eerste toepassing snelkoppeling vanaf de linkerkant te lanceren.

Alt + [- Dock een raam aan de linkerkant van het scherm.

Alt +] – Dock een venster aan de rechterkant van het scherm.

Ctrl + Switcher / F5 – Maak een screenshot en sla het op uw Downloads map De Switcher sleutel ligt in de plaats van de F5-toets op een standaard toetsenbord.

Ctrl + Shift + Switcher / F5 – Maak een screenshot van een deel van het scherm. Gebruik de cursor naar het gedeelte van het scherm dat u wilt opslaan.

Alt + Zoeken – Toggle Caps Lock. De Search sleutel heeft een vergrootglas op het en is in plaats van de Caps Lock-toets op de normale toetsenborden.

Shift + Esc – Start de Task Manager.

Ctrl + Shift + en – beeldscherm verhogen schaal, het maken van items groter lijken op uw scherm.

Ctrl + Shift en – – Verminder het scherm schaal, het maken van items kleiner lijken op uw scherm.

Ctrl + Shift en) – Reset het scherm schaal om de standaardinstelling.

Ctrl + Shift + vernieuwen / F3 – Draai het scherm 90 graden. De Refresh sleutel is gelegen waar de F3-toets zou worden gevestigd op de normale toetsenborden.

Ctrl + Meeslepende Mode / F4 – Stel weergave-instellingen wanneer een externe monitor is aangesloten. De Meeslepende Mode-toets is gelegen waar de F4-toets zou worden gevestigd op de normale toetsenborden.

Chromebooks ondersteunen alle standaard webbrowser sneltoetsen die u kunt gebruiken in Chrome of andere browsers op andere besturingssystemen. Bijvoorbeeld, Ctrl + 1 activeert het eerste tabblad in het huidige venster, terwijl Ctrl + 2 het tweede tabblad geactiveerd. Ctrl + T zal een nieuw tabblad te openen, terwijl Ctrl + W het huidige tabblad sluit. Ctrl + L de adresbalk richten, zodat u direct kunt beginnen met het typen van een nieuwe zoekopdracht of website adres. Lees onze uitgebreide gids voor shared web browser sneltoetsen voor veel meer sneltoetsen.

Chrome OS ondersteunt ook standaard tekst-editing sneltoetsen andere besturingssystemen ondersteunen. Zo kunt u op Ctrl + Backspace om het vorige woord verwijderen, gebruikt u Ctrl + Z om ongedaan te maken, en het gebruik van de standaard Ctrl + X, Ctrl + C en Ctrl + V snelkoppelingen te knippen, kopiëren en plakken. Raadpleeg onze uitgebreide gids voor het bewerken van tekst-sneltoetsen voor meer sneltoetsen.

Druk op Ctrl + Alt +? (Of Ctrl + Alt + /) om een ​​sneltoets spiekbriefje op elk gewenst moment te openen. Dit spiekbriefje kunt u al uw Chromebook sneltoetsen te bekijken. Of u nu op zoek bent naar een sneltoets je vergeten bent, wil je alle sneltoetsen onder de knie, of je bent gewoon nieuwsgierig, zal dit overlay helpen die sneltoetsen te beheersen.

Chrome OS is het niet mogelijk om aangepaste sneltoetsen voor de meeste van deze acties te maken. U kunt nog steeds aangepaste sneltoetsen voor uitbreidingen of gebruik maken van een uitbreiding om aangepaste sneltoetsen voor de browser maatregelen creëren.

Het Krediet: Carol Rucker op Flickr

De belangrijkste snelkoppeling die je gemist wordt in spiergeheugen de toets Search (Caps Lock) als onderdeel van uw normale routine. Als je eenmaal aan wennen, zult u het nmiss op een andere setup. De Cntl + L is het best bewaard voor als je wilt dat de URL te kopiëren en te plakken in een andere plaats.

Hoi! Maak dan een tutorial over het installeren van Chrome OS op elke PC. Nee, niet Chromium OS of Hexxeh’s Vanilla / Lime editie, maar het echte werk. Kthxbai.

Dat is niet mogelijk. Deal met een blauw pictogram, dat is echt het enige verschil.

De geperforeerde scherm in de deur van de magnetron dient een specifiek doel: bescherming tegen microgolfstraling, de kleine een millimeter gaten laten licht door te passeren (licht heeft een golflengte van slechts 500 nano meter), maar microgolfstraling is opgenomen in de magnetron (microgolven hebben een veel grotere golflengte van 120 mm).