maximum uit de multi-monitor magic onder Windows 7

Geen eerdere versie van Windows heeft meerdere monitoren ondersteund zo goed en bood zo veel opties. Lees verder zoals we laten zien hoe zaken in te stellen, gebruik maken van de inheemse en tools van derden, en krijg het soort eye candy alleen meerdere monitoren kunnen ondersteunen.

Foto door n.Chr Wheeler (Flickr / HTG Comment).

Meerdere beeldschermen zijn een geweldige manier om uw scherm onroerend goed te maximaliseren, verspreid uw werk, verdeel uw werkruimte, en anders los te komen van de beperkingen die voor de enkele monitor computing. In de volgende gids laten we u zien hoe u uw meerdere monitoren, profiteren van de inheemse instrumenten in Windows 7, markeert een aantal handige tools van derden die verder gaan dan de reikwijdte van wat er aangeboden in Windows 7, en (natuurlijk) laten vallen een aantal grote middelen voor het maken van uw bank van monitoren kijken geweldig.

Als uw monitoren zijn al up and running, kunt u deze stap overslaan en hop recht naar beneden naar het volgende gedeelte. Als je zit te wachten op uw beeldschermen te leveren of serieus overweegt upgraden, dit gedeelte is het lezen waard.

Je hebt een paar dingen nodig: extra beeldschermen, extra kabels (die waarschijnlijk kwam met de extra monitors die u hebt gekocht), en voldoende video-poorten om rond te gaan. Als u wilt dubbele monitors uitvoeren van de meest voorkomende oplossing is om een ​​videokaart met twee poorten te kopen op het-als je niet probeert af te spelen cutting edge games die je kan scoren grote dual-head videokaarten voor goedkoop. Bij het uitvoeren van 3-4 monitoren de meeste mensen gewoon kopen twee goedkope dual-port videokaarten. In mijn geval hield ik de onboard video GPU die met het moederbord actieve kwam en slaagden erin om door te knijpen met een dual-port videokaart en een onboard-poort. Trekken die stunt is sterk afhankelijk van de combinatie van het moederbord en de grafische kaart die u gebruikt als sommige moederborden zal niet toestaan ​​dat u de onboard video te gebruiken als een add-on videokaart wordt gedetecteerd. Als je nooit een add-on-kaarten hebt geïnstalleerd of zelfs opengebroken het geval van uw PC, zou nu een geweldige tijd om te controleren of het tweede deel van onze Het bouwen van een nieuwe computer Guide to the basics te krijgen.

Steeds meer mensen maken gebruik van meerdere beeldschermen en zowel Microsoft als de monitor / grafische kaart bedrijven hebben gemerkt. Als gevolg multi-monitor gebruikers genieten van een betere inheemse OS-ondersteuning, betere hardware, en een betere ondersteuning van de bestuurder dan ze ooit tevoren.

Hoeveel beter? Het opzetten van meerdere monitors onder Windows 98 was mogelijk, maar driverondersteuning was slordig, er was niet veel vraag naar, en dus niemand echt schelen over het genoeg om het makkelijk te maken. Windows XP maakte het een beetje makkelijker, maar het was nog grotendeels een vleugel en een gebed soort dingen. Ik rende meerdere monitors onder Windows XP en ik kon niet eens vertellen hoe ik het aan het werk. Er was zo veel vloeken, driver verwijderen en opnieuw installeren, kabel-switching, en het offeren van dieren die betrokken zijn wat ding eigenlijk veroorzaakt aan wonderbaarlijke wijze aan de slag is verloren in al die.

Vergelijk dat ervaring met de ervaring van meerdere monitors onder Windows 7. Ik geïnstalleerde Windows 7, was ik zette zich schrap voor de pijn die is het opzetten van meerdere beeldschermen en ondanks het feit dat ik was, op dat moment, loopt mismatched monitoren met verschillende inheemse resoluties over twee verschillende videokaarten (Nvidia en zelfs ATI-gebaseerde!) Windows 7 ontdekt alles op mijn Frankenbuild en stak al de monitors direct na de eerste boot. Verbazingwekkend.

Foto door Aldo Gonzalez.

In feite is het enige wat je waarschijnlijk moeten prutsen met de orde van de monitoren zijn. Ik, bijvoorbeeld, hebben drie monitoren en houdt het midden-monitor als primaire monitor. Sommige mensen willen naar het startmenu op de meest linkse scherm in plaats van het centrum te starten. Klik op het startmenu en typ “schermresolutie” in de aanloop vak. Je zult een scherm vergelijkbaar met die in de screenshot aan het begin van deze sectie te zien. Daar kunt u nieuwe displays detecteren als ze dat niet deden automatisch detecteren en identificeren van uw monitoren (elke monitor wordt tijdelijk een enorme witte nummer op het scherm om u te helpen overeenkomen met de fysieke monitoren met het display setup), stelt u de oriëntatie en shuffle de plaatsing van de monitors rond. Op belangrijke instelling om dubbel te controleren voor het verlaten van het menuscherm: zorg ervoor dat alle monitoren zeggen: “Deze beeldschermen uitbreiden” en niet “duplicate” of “enige show desktop”. U wilt Windows al uw monitors te behandelen als een enorme uitbreiding van het bureaublad.

Als de laatste keer dat je probeerde het opzetten van meerdere monitoren was in de jaren ’90, zult u waarschijnlijk ongelovig staan ​​hoe eenvoudig het is deze dagen. Het was niet allemaal voor niets hoor! U kunt altijd gooi de oude driver schijven bij die kinderen op uw gazon.

Windows 7 heeft een keur aan functies die speciaal zijn ontworpen voor meerdere monitoren situaties. Voordat we in de specifieke inheemse instrumenten voor multi-monitor opstellingen, laten we bestrijken een paar dingen die je gaat te willen om meteen te tweaken.

Slinger van de muis gevoeligheid. Het eerste wat je opvalt als je eenmaal hebt je monitors actief is hoe freaking groot ze zijn en hoe klein de muisaanwijzer is. Als het je nam twee vegen van de muis te verplaatsen van de ene kant van de monitor naar de andere nu zal je vier, zes of acht vegen duren, afhankelijk van hoeveel monitoren u hebt toegevoegd. Aanzwengelen van de muis snelheid en gevoeligheid gaat een lange weg naar het maken van mousing rond een 3.000 + pixel overspanning draaglijk. Hit het startmenu en typ “muis” het openstellen van de menu-muis-instellingen. Onder de pointer opties vindt u een plek voor de snelheid en de optie ‘verbeteren pointer precisie “te vinden.

Zet de zichtbaarheid functies. In hetzelfde menu vindt u de zichtbaarheid opties. Minimaal je wilt zetten op de CTRL-locatie-functie. Je zult vaak jezelf afvragen precies waar de muiscursor ging. Klik op CTRL, wanneer deze optie is ingeschakeld, en een aantal grote concentrische ringen knippert rond de cursor en slijpen op het. Sommige mensen, zoals de pointer paden voorzien, het is een 50/50 ding. Veel mensen een hekel aan en veel mensen vinden het van onschatbare waarde. Probeer het uit om te zien of het voor jou.

Master sneltoetsen. Sneltoetsen snelheid altijd uw workflow, maar op een enkele monitor die u kunt krijgen door omdat er zo veel van de interface negeren veel van hen is direct toegankelijk met slechts korte mouse gestures. Op een multi-monitor opstelling van de ruimte is zo verspreid dat het steeds belangrijker wordt om de sneltoetsen te leren, tenzij u genieten van de muis te slepen voor de mijl en handmatig sjouwen ramen van plaats tot plaats. Het merendeel van de volgende sneltoetsen werken op een Windows 7 machine, maar zijn vooral handig voor multi-monitor opstellingen zoals ze bespaart u ton schuifelen, slepen, en andere muis manoeuvreren.

Voor meer nuttige Windows snelkoppelingen, kijk op onze gids om nuttige maar minder bekende Windows 7 snelkoppelingen hier.

Zo geweldig als het is dat Windows 7 maakt het zo eenvoudig te installeren en configureren van meerdere beeldschermen zijn er nog een aantal functies die zijn head-scratchingly afwezig uit het rooster. Er wordt, als de meest in het oog springende voorbeeld, geen native ondersteuning voor spanning taak bars in Windows 7. Als u installeert meer dan een monitor alle applicaties blijven geclusterd op de taakbalk van de primaire monitor zonder taakbalk om van te spreken over de andere monitoren. Dit is verwarrend en tegen onze intuïtie, hebben we gaan verwachten dat de monitor zijn we op zoek naar een taakbalk met pictogrammen voor de programma’s die we er gebruik van zal hebben. Gelukkig zijn er een flink aantal robuuste oplossingen op de markt.

Een ding op te merken over de volgende oplossingen: geen van hen zijn gratis. We houden van vrije en open-source software, maar momenteel zijn er gewoon geen ernstige kanshebbers in de multi-monitor enhancement markt in de vrije-als-in-bier categorie. U liet wat geld voor de extra videokaart en de extra monitoren (en misschien veelvouden van beide), je bent gewoon te hebben om de knoop door te hakken en te laten vallen een beetje meer geld als u wilt dat de best mogelijke ervaring.

Er zijn drie belangrijke spelers in deze arena, Display Fusion, UltraMon en Actual Multiple Monitors. Als je wilt dat een point-by-point vergelijking van deze apps (en enkele minder bekende opties) controleren deze grote vergelijkende tabel met dank aan Wikipedia. Lees verder voor een snelle maar goed overzicht.

Weergave Fusion Pro ($ 25): Geef Fusion begon als een krachtig pakket voor het beheren van multi-monitor wallpapers en screensavers. Na verloop van tijd evolueerde het programma en nu is gespecialiseerd sneltoetsen voor het verplaatsen van vensters tussen monitors (met inbegrip van spanning, snapping, en vergroten of verkleinen tot een bepaald percentage van de monitor / werkgebied) in aanvulling op de grote behang en screensaver ondersteuning. Weergave Fusion was te laat om de multi-monitor taakbalk spel, maar ze deden het goed door overtreffen UltraMon’s taakbalk door een mijl met extra functies, Aero piek, en een meer gepolijste look. Het is de meest voordelige van de all-in-een multi-monitor enhancers en je krijgt zeker uw vijfentwintig dollar waard. Wordt geleverd met een 30-dagen trial, evenals een gratis versie. U kunt de twee versies hier te vergelijken.

UltraMon ($ 40): UltraMon is al geruime tijd en als gevolg daarvan heeft een grote schare fans geweest. Het is niet zo snel om nieuwe functies als Display Fusion (de multi-monitor taakbalk, bijvoorbeeld, mist elke vorm van Aero Peek functionaliteit) vast te stellen, maar het rockt nog steeds een solide feature set met inbegrip van een overspannen taakbalk weergave profielen, gespecialiseerde titel bar knoppen voor eenvoudig verplaatsen en stretching ramen, ondersteuning voor multi-monitor wallpapers en screensavers, en een stapel van snelkoppelingen voor de interactie met uw multi-monitor setup.

Actual Multiple Monitors ($ 40): Actual Multiple Monitors (AMM) is minder bekend dat UltraMon en Display Fusion, maar het is absoluut vol met functies. Maar net als de vorige twee voorbeelden Actual Multiple Monitors ondersteunt multi-monitor screensavers en behang van de echte parel in de Actual Multiple Monitors arsenaal is de spanning taakbalk. De AMM taakbalk is absoluut geladen met functies. U kunt op de startknop van alle beeldschermen dupliceren, pin aan niet-primaire taak bars, groep vergelijkbare taakbalkpictogrammen, zie download voortgang op de taakbalk, en nog veel meer. In wezen AMM heeft alle dingen die de taakbalk van Windows 7 unieke en geweldige op het niet-primaire monitor maken gedupliceerd, dit is een prestatie die geen enkele andere meerdere beeldschermen software nog niet is gedupliceerd.

Voordat we het onderwerp van software van derden te laten is er een speciale set van apps voor degenen onder u die niet alleen gebruik maakt van Windows 7 in alle monitors, maar wil ook aansluiten op andere computers en hen te controleren (je Linux box, uw Mac, of een andere computer) met behulp van uw primaire muis en toetsenbord. Er zijn twee belangrijke toepassingen die u zult willen kijken of dit is een situatie die op u van toepassing te nemen. De eerste is Synergy, een populaire open source applicatie waarmee je een keyboard koppelen aan meerdere Windows, Linux en Mac machines. De tweede is Input Director, een andere gratis optie, maar een die is beperkt tot alleen Windows-machines.

Uw monitoren zijn aangesloten, Windows is geconfigureerd, je hebt je taakbalk overspannen, en alles verloopt vlot. Wat nu? We zullen jullie wat vertellen. U past de hel van te maken. Je hebt meer pixels tot je beschikking dan de meeste mensen kunnen dromen. Ergens is er een man zitten in een hokje denken “Ik wou dat ik dit hele ontzagwekkende panoramische foto past in volledige resolutie als mijn desktop wallpaper ‘en zuchtend neerslachtig. Raad eens? Je bent niet die vent. U kunt genieten van zoete behang in al zijn high-res glorie. Check de volgende middelen om stapels van high-res behang en multi-monitor screensavers te scoren.

Beeld beschikbaar als wallpaper hier.

Multi-Monitor Wallpaper: Most wallpaper websites nu ook een multi-monitor sectie, hoewel een bezoek aan gespecialiseerde sites of sub-secties is de weg te gaan. Hit van de onderstaande links om een ​​aantal te vinden.

In aanvulling op het bovenstaande middelen die u zult waarschijnlijk merken dat je uiteindelijk op maat maken van uw wallpaper meeste van de tijd. Deviant Art, Flickr en andere sociale media websites zijn ideale plekken om hoge resolutie foto’s kun je op maat bijsnijden naar beneden om uw monitor maat te krijgen. Daarnaast is Google Images is een schat van behang foto’s. Stel uw zoekopdracht parameters voor afbeeldingen die ten minste even groot is als de monitor bank en vervolgens bijsnijden weg.

Multi-Monitor Screensavers: Multiple-monitor screensavers ofwel werken echt goed of helemaal niet. Screensavers ontworpen om te werken bij een bank van monitoren in het algemeen een beroep doen op bepaalde soorten hardware acceleratie en GPU opstellingen. Als u slechts een enkele videokaart zijn te gebruiken met een dual head dan moet je geen problemen. Als je hebt gemengd en afgestemd videokaarten, zult u waarschijnlijk lopen in allerlei zaken.

De makkelijkste wat je kunt doen is gebruik maken van een van de in de vorige paragraaf genoemde toepassingen zoals display Fusion, dat ondersteunt het nemen van single-beeldscherm spaarders en mirroring / spanning hen over uw meerdere monitoren. Dit is veel minder GPU intensieve, minder vatbaar voor hardware problemen, en nog steeds ziet er lief. Wilt u echter verder gaan dan dat en het gebruik van screensavers die bedoeld waren om te worden uitgevoerd in full spanned meerdere beeldschermen en hardware-versnelde glorie, dan zul je wilt controleren op de volgende bronnen

ReallySlick: Echt Slick heeft een aantal, nou ja, echt slick OpenGL screensavers. Als uw combinatie van videokaarten hen kan omgaan en niet onzin het bed, dan ben je in voor een laten we-gaan-play-in-the-wormhole goede tijd.

Flurry: Als je een fan van de OS X screensaver Flurry bent, is dit een stabiele Windows-poort.

Matrix Screensaver: Weet niet ontkennen. De tweede u het opzetten van al die monitors je tegen jezelf: “En nu … het heeft wat Matrix code trapsgewijs naar beneden de voorkant”.

Particle Fire: Particle Fire is een physics-based deeltje simulator voor uw multi-monitor opstelling is dat, als we het vergelijken met wat je in de echte wereld zou zien, ziet eruit als een Romeinse kaars gevecht in een racquetball rechtbank.

Helaas multi-monitor wallpapers komen en gaan vrij snel, dus het is moeilijk om te houden van hen. Als u iemand die goed werken voor uw opstelling hebt gevonden willen we graag horen.

Op dit punt je alles hebt ingesteld, leerde een aantal nieuwe sneltoetsen en gepersonaliseerde uw monitor spread met zoete behang en screensavers. Heeft u een vraag over een aspect van meerdere monitoren we niet dekken? Vraag ons in de commentaren. Heeft u een bron die u denkt dat andere lezers zou kunnen profiteren van? Laten we horen over dat ook.

Verdomme !! Nu is dat is indrukwekkend, wat kaarten kan je gebruiken voor de installatie?

Ik hou van meerdere monitoren, klaart de klus sneller. Zeker frustrerend om te werken met één monitor. Nogal frustrerend werken met twee monitors, moet 2-4 meer dan wat ik heb.

Ik weet wel beter eindigen gratis – UltraMon

Zo kan eindelijk sloot ATI’s verschrikkelijke POS% ¤% ¤ # buggy-soul zuigen software?

Ik denk dat dat zou wellicht de moeite waard migreren naar Windows 7 te zijn.

Maar mag ik pictogrammen en key-snelkoppelingen naar verschillende setups, zoals verschillende resoluties en de heks scherm is uit / aan en plaats, net als in de software ATI”s?

Hey mensen, slechts een kleine update … Als u Input Director of Synergy draaien op uw systeem en u VMWare draaien op je master, zult u problemen hebben. VMWare en de ontwikkelaars van ID en Synergy op de hoogte zijn, maar vreemd genoeg niet op weg naar een oplossing. Het zal lijken te werken op het eerste, maar dan de anomalieën zal komen. Ik run mijn web-server in een virtuele omgeving op mijn meester en het gebruik ID aan mijn laptop, afgebeeld op de juiste controle en had een “TON-O-FUN” vernauwing dit neer in het weekend. Dacht dat ik zou dit daar te gooien voor iedereen die het krijgen van de gevreesde toetsenbord haak fout in VMware of VirtualBox.

Ik heb geluk gehad met goedkope USB-naar-VGA adapters degene die ik nu ben met behulp van wordt gemaakt door Star Tech, en het werkt echt goed op een 15 inch monitor te rijden. (Het doet zelfs een goede baan met video!) Echter, als je het gebruikt met Windows 7 (zoals ik) is niet compatibel met Aero. Ik moest Aero uit te schakelen of het gezicht van de BSOD. Ik gebruik ook een kleine Lilliput 7 in LCD-scherm op mijn hoofd-pc en een 21 inch hoofdmonitor. Naast deze opstelling heb ik een XP-machine die ik voornamelijk gebruik met een aantal oudere apparatuur mijn bedrijf gebruikt en voor RDPing andere machines. Ik gebruik Synergy de muis en het toetsenbord tussen de twee delen. Het is een geweldige opzet en krijgt veel opmerkingen van bezoekers aan mijn kantoor.

Hier is een blogpost schreef ik over Synergy tijdje terug; http: //www.geekygarden.com/2011/03/synergize-your-machines.html

Er zijn gratis tools voor multimonitors. WinSplit Revolution is al een paar jaar en is onlangs bijgewerkt voor 64 bit. Werkt vrij goed. Niet zo goed als Display Fusion (geen multimon taakbalk en niet zo te configureren), maar het is gratis. Ik gebruik AutoHotkey, maar het heeft niet de leuke configuratie-interface dat de andere pakketten. Het is gewoon voor het automatiseren van toetsaanslagen, maar het is uber krachtig.

Ik zou graag drie monitoren op mijn setup, maar Intel HD Graphics zal me niet laten. Ik kan alleen maar in te schakelen 1 monitor en het scherm van de laptop of twee monitors en geen scherm van de laptop.

Ik heb momenteel twee monitors op mijn desktop op het werk en voortdurend vinden nodig heeft voor 3 of meer (Engineering graphics).

Kan iemand helpen met mijn setup? Ik gebruikte een programma dat kon ik verbinding maken via het internet naar de monitor een 2e fysieke computer en gebruik het als een extra monitor voor mijn 1e computer. Er was een hot-key om de monitor tussen computers te wijzigen.

Ik heb een laptop met een externe monitor, dus ik denk dat dat is alles wat ik de extra monitoren Ik kan hebben. Maar dit programma kon ik mijn desktop uit te breiden tot die 3 monitor (de monitor voor de andere computer.)

Mijn computer crashte enkele jaren geleden en ik kan me niet herinneren de naam programma;. Weet iemand wat de naam van dat programma is?

Bedankt

@ Rob Edwards; EVGA maakt een USB-videokaart die u kunt gebruiken om extra monitors toe te voegen en het is niet zo onredelijk geprijsd; http:. //www.evga.com/uvplus/

@RTDTNX, Ik denk dat je het over Input directeur; http: //www.inputdirector.com/

Ik hou van het gebruik van meerdere monitors. Ik heb op dit moment mijn laptop ingesteld om output naar 2 monitoren met behulp van een HDMI-kabel en een VGA-kabel.

Een vraag voor iedereen die er zijn: weet iemand hoe ik mijn laptop scherm daad kan maken als derde monitor in deze setup?

Een beetje info: Laptop: Lenovo Ideapad Y560 w / Core i7 720Q en ATI Radeon Mobility HD 5730 1 GB

Alle hulp zou worden gewaardeerd. Bedankt

Ik geef de voorkeur aan een combinatie van UltraMon en Input Director gebruiken, want ik heb drie desktops met een desktop met twee monitoren. Er is een derde monitor die wordt gedeeld met de andere twee desktops zo UltraMon op al is geïnstalleerd en ingang directeur is ook geïnstalleerd. Ingang regisseur werkt over TCPIP en UltraMon verwerkt meer dan één beeldscherm op een pc;. Ik heb twee laptops die delen een flatpanel-monitor tussen hen dan heb ik een bureaublad met twee monitoren. alle drie stuks gebruik van dezelfde Microsoft Wireless Media Desktop (toetsenbord en muis)

Am verkocht op AMM. nogmaals HTG, je hebt een hit uit het park,. dank u

Ik gebruikte om setup Win98 met twee monitoren. Het enige wat je moest doen was om twee grafische kaarten in te voegen in de doos. Ze kunnen van verschillende fabrikanten en chipsets. Het was allemaal plug and play en ik kwam nooit over een probleem. Heeft deze veel aan laboratorium control / maatregel cheapo-PC installaties waar we meestal gebruikt 486 PC die meer waren geen ander gebruik.

een, ja. Er waren nauwelijks dual-port grafische kaarten toen. Je zou moeite hebben als je wilde een van hen te gebruiken, aangezien ze meestal zijn ontworpen voor speciale CAD gebruikt met speciale drivers (DOS AutoCAD anyone?)

@Stefan Kramer: Als u niet in staat om te activeren meer dan 2 van 3 displays op een laptop. Welkom bij de club. Het is een hardware beperking, uw grafische chip kan gewoon niet hebben 3 poorten actief.

Maar kunt u Windows DreamScene te gebruiken op alle monitoren?

Sommige herconfiguratie thuis liet me met 32 ​​”Vizio TV ongebruikt. In plaats van te verkopen, gewoon voor de kick Ik plaatste het tussen mijn twee 19 “monitoren dat ik die loopt van een (goedkope) dual-monitor NVIDIA GeForce 8400GS. Het werkte bij de eerste poging door het aansluiten van de RGB-poort op de TV om de aan boord van NVIDIA GeForce 7050 / nForce 620i.

Toegegeven, de TV overkill als een monitor, omdat het niet alleen een ontvanger, maar 3 HDMI ingangen en twee ingangen SVIDEO naast de RGB (geen DVI!). Toch voel ik me verwend met 3,6 miljoen pixels, en dat is het uitvoeren van de 19 “degenen die aan 1024 × 768.

Wat ik nu nodig hebben is een nieuwe kaart met een HDMI-out, omdat films en HDTV kijken als crap op RGB, tenzij ik heb dingen verkeerd geconfigureerd? Eventuele suggesties?

“Windows XP maakte het een beetje makkelijker, maar het was nog grotendeels een vleugel en een gebed soort dingen. Ik rende meerdere monitors onder Windows XP en ik kon niet eens vertellen hoe ik het aan het werk. Er was zo veel vloeken, driver verwijderen en opnieuw installeren, kabel-switching, en het offeren van dieren die betrokken zijn wat ding eigenlijk veroorzaakt aan wonderbaarlijke wijze aan de slag is verloren in al die. ”

Werkelijk? Ik heb dubbele en driedubbele monitoren draaien op XP, Vista en 7, en het is meestal dezelfde configuratie-instellingen op elk. Ben ik de enige die absoluut geen problemen met meerdere monitors op XP gehad? Mijn grootste frustratie is altijd nodig om een ​​apart programma gebruiken om multi-screen wallpapers efficiënt te configureren.

Ik heb ook een Windows 7-machine, en ik ben het runnen van twee monitors. Mijn probleem is dit: Aero geen problemen veroorzaken. Ik kan video af te spelen op de 2e monitor met Aero lopen, maar als ik een programma dat is niet Aero compatibel start, de video (niet de audio) bevriest op het laatste frame vertoning toen Aero uitgeschakeld. Als ik sleep het videoprogramma op de monitor # 1 zelfs met Aero eraf speelt prima. Ik heb nog niet in geslaagd om een ​​manier om de video bevriezen houden vinden.

Mijn probleem is dit. Ik heb 3 Vizio 32 “schermen met 2- 6950 in ATI en Crossfire. met behulp van een display port actieve adapter voor 1 scherm. De andere 2 schermen wanneer opgestart worden zijn kleiner in grootte van het scherm … Alle ideeën over fix? resoluties zijn 5760 x 1080 totaal. poort scherm zal het volledige scherm zijn. running windwos slechts 7 64bit Gaming, Thanks, Bob

In tegenstelling tot de aarde, waarbij een vaste binnenkern (bestaande uit ijzer en nikkel) en een vloeistof mantel (bestaande uit visceuze silicaatmaterialen) heeft, koel Uranus een vaste binnenkern (bestaande uit ijzer, nikkel en silicaten) en een “vaste” mantel (bestaande uit water, ammoniak en methaan ICES).