Malwarebytes anti-malware bijgewerkt, voegt kameleon technologie

Heb je tegenkomt een vervelende malware infectie die het moeilijk zo niet onmogelijk om Malwarebytes Anti-Malware run gemaakt? Vervolgens neemt u hart, omdat Malwarebytes is bijgewerkt met de Chameleon Technology om het te krijgen en het lopen, zelfs wanneer geblokkeerd door infecties.

De toevoeging van Chameleon Technology is niet de enige nieuwe ding in deze nieuwste release. U kunt een volledige lijst van de veranderingen en updates hier gemaakt te bekijken.

Malwarebytes Anti-Malware 1.60.0.1800 (release 27 december 2011) [Malwarebytes Forum]

Download de nieuwste versie (1.60.0.1800) [Malwarebytes Anti-Malware]

[Via Betanews]

Het was mogelijk om dit te doen in de vorige versies, ook: De naam van het uitvoerbare bestand op “explorer.exe” en uit te voeren.

Ik downloadde en testte het uit, boven mijn opmerking staat. Het kameleon ding hangt af van het hernoemen van het bestand, maar het heeft een heleboel presets in plaats van dat u hoeft te handmatig hernoemen.

Zal niet altijd werken als een aantal trojans verwijdert the.exe extensie (de trojan kan van andere formaten zijn), hoewel je waarschijnlijk niet om die virus te krijgen.

Ik heb gewoon het installatiebestand (bijvoorbeeld – programsetup.exe) met de naam to.com en voer het uit. Eenmaal ge├»nstalleerd op zoek naar de uitvoering bestand (meestal in program files) en de naam van die ene from.exe to.com. Run it, uw computer schoon te maken, en ga dan terug en verander het terug to.exe. Als u nodig hebt om het programma te downloaden en kan niet betrouwbaar starten in een normale omgeving, doe het in safemode met netwerken.

Wow, de tekst op dat screencap is * alle * verknald. De laatste twee regels van de disclaimer (aan de onderkant) afspoeling de rechterkant van het scherm, is het copyright symbool voor “Malwarebytes Corporation” weergegeven als een vraagteken, en de personages tussen de datum en tijd build lijken een paar te zijn van Oost-taal glyphs. Dit is een beta-versie ??

@Doc – De volledige tekst van de disclaimer was er nog steeds, maar in tegenstelling tot de rest van het venster inhoud zou het niet “condenseren down” toen ik het raam aangepast voor de screenshot.

Zoals voor de Oost-taal glyphs dat is Chinees voor A.M. ( ‘S ochtends tijd) het systeem deze screenshot werd genomen op een mix van Chinees en het Engels in de gebruikersinterface van het hele systeem, dus sommige dingen zullen worden gemengd van de ge├»nstalleerde software zoals in de screenshot. Ook, op een gemengd taalsysteem als dit het copyright teken wordt weergegeven als een vraagteken op keer …

Ik vond dat een programma genaamd RKill ontwikkeld door bleepingcomputer.com wonderen het wegwerken van hardnekkige malware.

Gezien het aantal witte duiven losgelaten op bruiloften en andere speciale evenementen, zou je denken dat je zou een in het wild zo nu en dan te zien, de reden waarom je niet doen, is dat die duiven daadwerkelijk postduiven en nadat ze zijn vrijgelaten ze vliegen juiste huis.