maken (of breken) uw eigen planeet met NASA’s extreme makeover planeet

Bent u op zoek naar een leuke manier om wat tijd te doden en te leren over de factoren die een planeet leefbaar te maken? Grijp dan een vlucht pak en maak je klaar om te starten in het avontuur met NASA’s Extreme Makeover Planet.

Jullie planeet makeover zal beginnen met een planeet die is gebaseerd op de aarde normen en een G-Klasse ster. Vanaf hier gebruik maken van de schuifregelaars voor de verschillende categorie├źn om te selecteren op afstand van de ster in au, planetaire grootte, ster soort klasse, planetaire leeftijd, en planetaire presets.

Voor ons eerste voorbeeld hebben we de afstand tot de ster tot 1,436 au’s, set planetaire grootte tot 2,75 keer die van de Aarde, veranderde de ster klasse F te typen, en de planeet iets voorbij de 5 miljard jaar mark jaar. U kunt letterlijk kijken naar de veranderingen in het uiterlijk van de planeet te voorkomen als u de instellingen aan te passen.

Als je dingen opzetten enkel de manier heb je wilt kun je zelfs downloaden een afbeelding van uw planeet.

Hier zijn twee voorbeelden die wij gemaakt met meer extreme instellingen voor sommige categorie├źn en wijzigen ster klassetype. Veel plezier met het maken van je eigen planeten!

Opmerking: The Planet Gallery link in de rechterbovenhoek van het venster kunt u gesimuleerde foto’s en leuke feiten zien over planeten in ons zonnestelsel en de planeten van andere sterrenstelsels.

Extreme Makeover Planet (NASA) [via BoingBoing]

Nice. Wist niet dat de NASA website kan een dergelijke entertainment aan te bieden. = d

Eieren kunnen veilig worden opgeslagen zonder koeling; U.S.. klanten worden echter gebruikt om ze op te slaan in de koelkast omdat het reinigingsproces gebruikt in U.S. broederijen tast de cuticula (natuurlijke coating) en koeling noodzakelijk om de groei van Salmonella voorkomen en behoudt ook frisheid.