maken de ramen 8.1 startknop / sleutel openen van de alle apps te bekijken

Windows 8.1 is de nieuwe Start-scherm, maar wat als je niet wilt storen met het, en liever het zien van de lijst met programma’s op uw computer in plaats daarvan? Gelukkig, kunt u gemakkelijk deze instelling in de taakbalk eigenschappen veranderen.

U kunt kiezen met de rechtermuisknop op de taakbalk en kies Eigenschappen, of u kunt zoeken met behulp van Windows 8 de ingebouwde zoekmachine. Ofwel moet men de juiste te openen.

Zodra u dat scherm geopend, controleert u de optie voor “Toon de Apps automatisch te bekijken wanneer ik ga naar Start”.

Let op: U moet waarschijnlijk ook de optie voor “Toen ik Meld u aan of sluit u alle apps op een scherm, ga dan naar het bureaublad in plaats van Start” te controleren. Anders wanneer u uw computer opstart, zal het laden van de alle apps uitzicht, dat is een beetje raar.

Het optierecht eronder, “Zoeken overal in plaats van alleen mijn apps wanneer ik zoek uit de Apps te bekijken” laat u het scherm Start om te zetten in meer van een Start Menu als je die optie uit te schakelen.

hersenen Een potvis is de grootste ter wereld en weegt meer dan vijf keer die van een menselijk brein.