mac mensen versus pc mensen [vergelijking infographic]

De mensen bij Hunch Blog een enquête verkennen verschillen in persoonlijkheid, esthetische smaak, media voorkeuren, en nog veel meer tussen mensen die Macs en pc’s te gebruiken. Benieuwd hoe je het vergelijkt met degenen die de enquête hebben? Dan zult u zeker wilt een blik op de grafiek van de resultaten die ze samen hebben.

Om de hele grafische bezoek bekijk de onderstaande link …

Wat zijn uw gedachten? Denkt u dat de grafiek geeft een goed representatief overzicht van de kenmerken / voorkeuren voor elke groep? Is de kaart helemaal af van begin tot eind of denk je dat dingen meer vallen in tussen?

Let op: U kunt ook een aantal vergelijkingen met resultaten van het onderzoek eerder uitgevoerde 18 maanden voordat deze op de link hieronder te bekijken (vergelijkingen zijn onder de tabel).

Mac vs PC: Een Hunch Rematch [via Geeks zijn Sexy]

AARGHHH … Wanneer gaan mensen om te stoppen met het vergelijken van Macs en pc’s: D

Waar is de rubriek “Hoe dan?”

@Hatryst: Toen Apple vertellen mensen stoppen met hun dure onzin is geen PC?

Laten we dit recht. Er zijn geen Apple fanboys (Apple gebruikers) en NO Apple haters (misschien pc-gebruikers); Er zijn maar de gebruikers van technologie die de technologie die ze gebruiken aanbidden.

Als ik hou vanille-ijs, en je dat niet doet, doet dat maakt me een vanilla fanboy en je een vanille-hater;? Waarschijnlijk niet …

Dit is geen oorlog, en geen feiten. Gewoon standpunten en opmerkingen van de gebruikers van de verschillende aspecten van de technologie

PC! = Windows. Verder: Mac == PC.

@ MSiqueria Ofwel = Ubuntu !!!: D

@ Irish_IT: Go Ubuntu!

terwijl Windows