leren hoe het document kaart gebruiken in Word 2007

De Document Map in Word 2007 biedt eenvoudige navigatie in lange documenten. U kunt rond uw document springen door rubrieken of pagina’s. Het biedt ook een vogelvlucht van de structuur van uw document.

Onlangs hebben we laten zien hoe u het navigatievenster in Word 2010 gebruiken Het is vergelijkbaar met de Document Map in Word 2007. Een aantal functies om het navigatievenster in Word 2010, werden toegevoegd zoals een tabblad Zoeken en de mogelijkheid om uw document te reorganiseren door te slepen en rubrieken.

Echter, de Document Map in Word 2007 is nog steeds nuttig. In dit artikel ziet u hoe het te gebruiken om uw document te navigeren en om de structuur van uw document bekijken en hoe u de stijl van de Document overzicht van de kaart kan veranderen.

OPMERKING: Om volledig gebruik te maken van de Document Map te maken, moet u de koppen in uw document met behulp van de ingebouwde in de rubrieken stijlen formatteren. Het document schets op de Document Map wordt gegenereerd met behulp van de ingebouwde koppen in uw document.

Om de Document Map te bekijken, klikt u op het tabblad Beeld op het lint en kies de Document Map vakje in de groep Weergeven / verbergen.

Een venster verschijnt op de linkerkant van het Word-venster. Standaard wordt de Document Map toont. Klik op een rubriek in de omtrek om snel naar dat deel van uw document.

U kunt ook een verzameling van miniaturen van alle pagina’s in uw document. Om dit selecteert Thumbnails doen vanuit het drop-down lijst aan de bovenkant van het paneel ‘Document Map.

Een verzameling van miniaturen die alle pagina’s in uw document weergegeven in het paneel ‘Document Map. Klik op een pagina om snel naar die pagina.

U kunt kiezen welke post niveau dat u wilt weergeven door met de rechtermuisknop te klikken op het paneel ‘Document Kaart en een Show Koppen optie te selecteren. Bijvoorbeeld, als u kiest Show rubriek 2, dan worden alle Kop 1 items weer uitgebreid met slechts rubriek 2 items tonen. Elke rubrieken onder rubriek 2 zijn ingestort en niet tonen.

OPMERKING: U kunt ook uitvouwen of samenvouwen de koppen met behulp van de plus- en mintekens aan de linkerkant van de rubrieken.

U kunt het paneel ‘Document Map wijzigen door uw cursor over de grens te bewegen tussen de ruit en uw document, totdat het lijkt alsof de cursor in de afbeelding hieronder en zegt: Resize. Klik en houd op de grens en sleep deze naar links of rechts om het venster smaller of breder te maken.

Helaas heeft het Document Kaart context menu niet een manier om de opmaak van het document overzicht van de kaart te veranderen. Echter, kunt u deze opmaak wijzigen door de Document Map stijl. Om dit te doen, klikt u op het dialoogvenster Stijlen box launcher knop in de groep Stijlen op het tabblad Start. U kunt ook op Alt + Ctrl + Shift + S.

De Stijlen etalages. Klik op de knop Stijlen beheren op de bodem van het venster Stijlen.

Op het tabblad Bewerken, op de Manage Styles dialoogvenster, blader in de lijst Selecteer een stijl vak bewerken totdat u de Document Map stijl te vinden. Selecteer het en klik op Wijzigen.

Selecteer de gewenste opmaakopties in het dialoogvenster Modify Style box. Gebruik de knop Opmaak voor toegang tot meer opties in te stellen. Klik op OK als u klaar bent met het wijzigen van de opmaak. U keert terug naar het dialoogvenster Stijlen beheren doos. Klik op OK om te sluiten.

Om het venster Stijlen sluiten, klikt u op de X-knop in de rechterbovenhoek van het venster.

LET OP: In Word 2007, de Document Map geeft soms de omtrek van de posten in kleine, onleesbaar type. Dit is een bekend probleem. Echter, er is een tijdelijke oplossing. De oplossing is om over te schakelen naar Outline View en dan weer terug. Om dit te doen, klikt u op Overzicht in de Document Views groep op het tabblad Weergave. Klik vervolgens op Sluiten Outline View op het tabblad Outlining.

Naast waardoor u een eenvoudige navigatie binnen uw document, het Document Kaart vertelt u waar u zich in uw document ook. Als u door uw document met de schuifbalk of de toetsen Page Up en Page Down scrollen, de Document Map wijst op de huidige koers.

Einde.

De roodachtige roze lippenstift gezien bij mensen met een lichte huid wordt door de onderliggende bloedvaten, de huid van de lippen is zo dun dat bij afwezigheid van melanine pigment, de “tint” van de bloedvaten zichtbaar is door de huid.