kennisgeving controle stroomlijnt het wijzigen van uw e-mailberichten

Je krijgt allerlei mededelingen uit verschillende diensten met Facebook, Twitter, YouTube en je nooit rond om ze te wijzigen. Notification Control is een web dashboard met directe links naar 14 populaire diensten, zodat u kunt wisselen in één klap.

Zeker dat je kon elke dienst bezoeken, graven rond in de instellingen, en verander uw e-mail notificaties. Maar je waarschijnlijk niet, want dat is een pijn en je altijd vergeten.

Notification Control is een gestroomlijnd verzameling links direct naar de locatie binnen elke gegeven dienst waar u uw aanmelding kunt wijzigen. Hit de onderstaande link naar meldingen onder controle te krijgen.

kennisgeving Controle

De “Bone Wars” van de late 19e eeuw waren het paleontologische equivalent van de Californische goudkoorts; vooraanstaande paleontologen Edward Cope en Othniel Marsh bracht de laatste decennia van de vorige eeuw racen te ontdekken en te benoemen het grootste aantal fossielen van dinosaurussen.