Internet Explorer 9 bezit: hier is wat je moet weten

Microsoft heeft de definitieve versie van Internet Explorer 9 uitgebracht, en er is maar een vraag die je moet jezelf de vraag: Moet ik moeite te installeren? Hier is alles wat u moet weten over de nieuwste release van de beruchte browser van Microsoft.

Spoiler alert: Als u werkt met Windows 7 of Vista, moet u absoluut IE9 installeren op uw pc, zelfs als u liever Chrome of Firefox, is het beter om een ​​veilige, bijgewerkte versie van Internet Explorer te hebben.

Wilt u de volledige lijst met veranderingen met alle originele marketing detail te zien, kunt u Microsoft’s IE9 Download pagina te lezen, maar hier is de hoogtepunten dat u geïnteresseerd zou kunnen zijn.

Er is een ton van andere, kleinere, functies onder de motorkap, maar dit zijn de meest interessante eigenschappen. We hebben ook gewezen op een aantal van hen in de screenshots hieronder.

Wilt u waarschijnlijk om de screenshots te komen, maar eerst, hier is een paar antwoorden op vragen die u nog niet gevraagd.

Nogmaals, zelfs als u geen Internet Explorer gebruiken als uw primaire browser, is het beter om deze nieuwe, veiligere browser dan stinkende oude IE8 hebben.

We moeten aannemen dat uiteindelijk Microsoft zal IE9 te bieden via Windows Update, maar op dit moment, moet u op de volgende link om IE9 te downloaden. Vergeet niet om de juiste versie voor uw besturingssysteem te kiezen.

Microsoft IE9 downloadpagina

Oke, dus als u bent geweest het lezen How-To Geek voor een tijdje, is er niets echt veranderd tussen deze versie en de release candidate die we eerder -maar gedekt voor de rest van jullie, hier is een aantal mooie screenshots om te laten zien wat het allemaal over.

Wil je zien hoe groot de prestatie is? Ga nu naar de Fishie Tank experiment waar je volledige hardwareversnelling in actie te kunnen zien. Het is vrij indrukwekkend.

De nieuwe gecombineerde zoekopdracht / adresbalk is slim, en het zal interessant suggesties daar in de browser zelf. Een van mijn favorieten is het weer checker, die in feite toont een beeld op basis van wat er buiten gebeurt. Je weet wel, want kijkt uit het raam is niet erg geeky.

Als je niet van de gecombineerde adresbalk en de tabbladen op dezelfde rij, kunt u met de rechtermuisknop op een van de tabs en kies “Show tabs op een aparte rij”. Merk op dat u ook de scheidingslijn kunt slepen tussen de adresbalk en de tabbladen om de adresbalk te wijzigen.

Ik ben het helemaal stal dit screenshot van Microsoft’s marketing pagina, omdat het een groot werk te laten zien hoe het gespeld plaatsen zijn voorzien van werken doet. Sleept u het tabblad van een site naar de taakbalk, en voila! Nieuwe vastgezet tabblad met een leuke icoon! Klik met de rechtermuisknop op dat tabblad, en je hebt een lijst met aangepaste sprong kreeg … tenminste, als dat de site van de IE-specifieke kenmerken heeft geïmplementeerd.

IE9 heeft wat kon wezen worden beschouwd als “FlashBlock” ingebouwd in-net het hoofd naar Veiligheid-> ActiveX Filtering, en zet hem aan vanaf daar …

Van nu af aan, wanneer je naar een site die probeert om een ​​ActiveX-besturingselement zoals Flash te gebruiken, moet je klikt u op het icoontje in de adresbalk in te schakelen. Geweldig!

Er is veel meer mogelijkheden, maar we gaan niet lastig te vallen met screenshots. Waarom? Omdat je het moet installeren en te zien voor jezelf!

Voor de goede orde, ik ben een Google Chrome-gebruiker, en terwijl ik hou echt van de nieuwe IE9, ik blijf bij Chrome … maar ik heb nog raden u aan IE9 installeren op uw pc als je kan. Er is gewoon geen behoefte om een ​​onveilige IE8 hebben zitten, en zelfs als je uitschakelen Internet Explorer, is er nog een ton van toepassingen die de onderliggende componenten te gebruiken, en je moet overwegen het installeren van het hetzelfde als het patchen van uw PC voor de laatste gaten in de beveiliging .

En wie weet … je kan gewoon leuk.

Download Internet Explorer 9

Chrome rockt nog steeds !!!

@Ali Ik ben het eens

Zoals bij elke versie van IE, ik vertrouw erop dat ongeveer net zo ver als ik een geladen kolen kan gooien truck.I’ll wachten voor Firefox 4.

@Ali Firefox nog steeds rotsen (en Opera ook) !!! één! 1! Zes! 1 !!

Weet iemand hoe je ClearType uitschakelen (het ziet er verschrikkelijk … op mijn scherm tenminste) in Internet Explorer 9? Het lijkt erop dat er was een optie om dat te doen in beta-versies, maar ik kan niet iets dergelijks in de finale een te vinden. Het lezen van tekst, zodat wazig is echt vervelend.

Zoals zowat iedereen hier, ik vertrouw het niet en ik zal niet veranderen van mijn standaard die Opera. Toch zal ik het te installeren.

Is er een Offine installer ?? De standaard installer werkt niet op mijn computer = 0

Is er een offline installer ?? De standaard installer werkt niet op mijn computer = 0

Ik kan de essentie van Chrome en Firefox 4 voelen in dit ene: D

Ik heb de bèta getest en ik vind het niet leuk. Ik loop in een gemengde OS-omgeving en willen dezelfde browser. Ik zowel Chrome en Firefox te gebruiken. Firefox is een oude favoriet Ik gebruik het nu testen van 4,0 op de mo. Ik zie niets in IE9 om me wilt wijzigen.

Ik denk dat het de traditionele Windows-gebruikers verwarren, Ik wacht op het telefoontje van mijn moeder de dag MS duwen dit uit als een update. Het kan ook anders zijn …

Heb je geprobeerd om meer tabbladen dan de lengte tabblad bar te openen? Het werkt niet! WTF !!!

Nogmaals, ik zal wachten voordat ik iets van Microsoft te installeren. Nog niet hebt geïnstalleerd SP1 voor Windows 7. Ik ben erg blij met Google Chrome voor Windows en Ubuntu, plus FF 4 zal binnenkort. De enige reden waarom ik heb DWZ op mijn systeem, mijn bedrijf vereist om toegang te krijgen tot het intranet voor de tijdwaarneming en andere apps.

Weet iemand hoe je de toolbar knoppen van LastPass en Evernote op dezelfde lijn als het huis en favoriete knoppen te zetten, lijkt me alleen maar om ze te krijgen op vertoon van het commando bar werkbalk die ik niet echt willen zien.

HermitPete;. Ik denk er rekening mee dat het mogelijk is, ook met de WOT en waarschijnlijk vele anderen. Dit is waarom ik gestopt met het gebruik van IE;. Voeg genoeg werkbalken en je kon geen pagina hebben. Google Chrome voegt deze toe als knoppen naast de adresregel en de knoppen kunnen worden verborgen, zonder het uitschakelen van de addon. Geweldig voor zoals WOT. IE heeft een lange, lange weg te gaan.

Leuk, behalve ik ben nog steeds op XP op mijn laptop …

Heb ik leest het goed;? IE9 zal niet werken met XP?

Waarom zou ik veranderen om IE.i word gebruikt FF4, het is geweldig

Als IE9 werkt niet met XP, waar komt dat verlof degenen onder ons die nog steeds gebruiken? Niet de oude mij, upgraden zang en dans, omdat Vista zuigt, en 7 is net zo slecht, dat is waarom ik daar geen gebruik van.

Je bent het een Chrome-gebruiker? Als een geek moet je niet voorkomen dat de privacy issues ingebouwd in Google Chrome en gebruik Iron plaats (Chrome geopend scource zonder Google spionage ingebouwd); http:? //portableapps.com/news/2011-03-07_-_iron_portable_9. 0.600.2_released; http: //www.srware.net/en/software_srware_iron_chrome_vs_iron.php

Na het omgaan met alle crashes en overlast van IE al jaren, ik overgestapt naar Google Chrome een jaar of zo geleden en hebben een crash sindsdien niet meer gehad. Voor het belang van nieuwsgierigheid, heb ik besloten om IE9 te installeren om te zien hoe het was. Nauwelijks had ik begonnen met de installatie toen kreeg ik te horen IE9 biedt geen ondersteuning voor mijn huidige Vista Service Pack, en ik zou gaan en krijgen de juiste service pack voor de installatie. Nu al een probleem.

Ik ben niet van plan om te vallen.

@rinso, XP wordt niet steunen omdat IE9 gebruikt beveiligingsfuncties alleen beschikbaar in Vista en 7 …. En als je denkt dat 7 is net zo slecht als vista, je echt niet het gebruikt op alle …

@ron, waarom wat is het probleem? installeert dat service pack … het is niet het einde van de wereld als je dat doet … Ik heb geen probleem te zien of u het servicepack te installeren die het nodig heeft … vooral dat service pack is maanden oud en had moeten zijn installeert maanden geleden ….

Ik op mijn computer geïnstalleerd, maar niet van plan om het te maken in gebreke, tenzij het ondersteunt ad-blocker!

@zeighy, ik ben het met je. W7 is een fantastische sprong voor de Microsoft. Toen ik Vista upgrade met de service packs vond ik het vaste dingen die ik niet wist was een probleem. Ik heb nooit een probleem met Vista had, maar de upgrade maakte het beter. Ik hou echt van W7 wel. Ik heb getest IE9 in combinatie met Chrome. Ik vind het voor de meeste dingen, maar ik denk dat ik blijf bij Chrome voor nu.

@Hatryst: Bijna alsof ze keken naar wat de mensen graag over hun concurrenten en vervolgens geproduceerd hun eigen analoog. Hoe grof!?! Hoe lang voordat we zien het verzet van de consumenten klagen “Het is in orde, maar ik liever het origineel ..”

Hoe kan ik ClearType in Internet Explorer 9 uit te schakelen?

Ik de RC geïnstalleerd vorige week en zijn te genieten van de nieuwe smaak. Ik blijf bij Chrome, dat wel. Ik wil wel een kleine uitzondering op IE tab / adresbalk met een kleinere verticale footprint dan Chrome te nemen, dat wel. Als je eenmaal in die alomtegenwoordige add-ons toe te voegen, zoals LastPass of WOT, moet u een extra menu bar open te houden, en als je het scherm van de tab’s te maken in een aparte rij (als elk tabblad zware gebruiker zal uiteindelijk) is de hoogte aanzienlijk meer dan compacte lay-out van Chrome.

Geïnstalleerd, probeerde het voor ongeveer 5 minuten …

Toch maakt in tegenstelling tot alle andere browser. Het lijkt javascript een beetje beter te behandelen hoewel het niet Chrome top.

Totdat het webpagina’s correct kan maken volgens de normen, zal ik niet eens overwegen het gebruik ervan, laat staan ​​deze als standaard.

WAARSCHUWING … ..be ervan bewust dat als u gebruik maakt van een aantal eigen software voor uw bedrijf of beroep kunnen er enkele problemen met IE 9 … bijvoorbeeld van je bent een makelaar en gebruik MLS het is niet gegarandeerd nog work..there zijn enkele weet problemen in de interface met MLS op dit moment en de geeks werken op hen.

Ik probeerde het een paar maanden geleden dan weer een paar weken geleden … Tenzij ze deden grote veranderingen mensen gaan niet blij mee te zijn … Ik heb veel message boards ik frequent, en de meeste weigeren om te werken onder IE9..I rond geknoeid met de compatibiliteitsmodus en kreeg een paar om mee te werken, maar de meeste weigeren nog steeds te maken …; het is gewoon niet klaar voor prime time … ik ging terug naar IE8, althans het werkt ..

Bow-Wow … haastige aanbeveling. Ik heb problemen met java op IE9 gekregen. HTG moet voorzichtiger zijn.

MS besluitvormers moeten worden vastgebonden op een stoel, met hun ogen open opengehouden, net als in Clockwork Orange, dan moeten ze worden gedaan om alle afleveringen van Stargate kijken, dan moeten ze worden getoond dit citaat -;.. De Goa’uld zijn een race van Sapient parasitaire wezens die meer dan gastheren te nemen.

Dan moeten ze worden verteld om KISS volgen, en stoppen met het inbedden van applicaties in hun besturingssystemen, IE zou een goede plek om te beginnen ..

PS Ik had net een andere gedachte;. Waarom doen ze niet een Lint op de top van IE browser, en het commando over 20% van het scherm voor;. Mensen die graag gebruik van Office-toepassingen, en niet klagen over de gestolen ruimte op het scherm zou waarderen IE nog meer, met een lint.

Terwijl ik ben op een rol, waarom niet MS zich te ontdoen van de verschrikkelijke Windows 7 Start Menu, en te vervangen door een Lint. Ook dat kan opvorderen 20% van het scherm.

Ik heb net geïnstalleerd IE9 (na een disk image te nemen met Macrium Reflect).

Fish pagina is vrij indrukwekkend (zelfs 1000 vis is indrukwekkend op mijn computer).

Elke keer als ik klik op een tab, IE9 treuzelt, krijg ik de “reageert niet” bericht in de titelbalk die gaat toen het eindelijk beslist om over te schakelen naar het nieuwe tabblad. Het duurt minstens drie seconden ingedrukt om tabbladen te schakelen, soms meer dan 10.

Net buiten naar het Configuratiescherm. Ik hoop dat ik kan verwijderen deze zonder een beeld te herstellen.

Het is heel goed, maar Firefox 4 RC voelt stilll sneller op mp Win7 pc

Wat is deze man het over Windows 7 slecht. Windows 7 is tot dusver de beste ms besturingssysteem nu toe. Im gonna installeren IE9 alleen maar om veilig te zijn, maar ik vasthouden aan chroom, het heeft meer functies en is meer aanpasbaar dan een andere browser. En het is nog steeds de snelste is er. IE9 is sneller dan de vorige ie, maar het is nog steeds niet snel genoeg

Gewoon een post naar mijn vorige post te annuleren.

Het blijkt dat het pakte mijn oude add-ons. (Just Google en een Java-script Add-On).

Zodra ik hen gehandicapt, IE9 vliegt …

Moet ik deze update te krijgen, zelfs al heb ik in principe uitgeschakeld IE met behulp van “Windows-onderdelen in- of uitschakelen” op de zijkant van Programma’s en onderdelen?

Ik zou het te installeren voor de veiligheid, maar ik denk niet dat IE is toegankelijk op dit moment ….

Hmmm … .Ik gebruikte de IE9 beta voor een tijdje, en eerlijk gezegd, vond het niet leuk. Bovendien is het Chrome met een paar kleine Microsoft-nisaties. Niet te vergeten dat ik niet meer met Windows …

Ik laadde de RC. Het zou niet lopen aol.com of andere AOL url. Verwijderd het! Gingen terug naar Ver 8, alles was prima.

Steering goed vrij van IE. Firefox 4 is de toppen

Hoewel dit artikel bepaalt dat het op dit moment niet beschikbaar via Windows Update, om het te verwijderen (zoals ik heb alleen maar) je nodig hebt om

1) Ga naar Configuratiescherm, 2) naar programma’s en functies, 3) klik op View updates geïnstalleerd; 4) vinden en selecteren van de update voor IE9 in de updates sectie Windows; 5) klikt uninstall; 6) de vorige versie van IE wordt hersteld (godzijdank)

Ik vond op twee van de forums ik frequent, typen in een antwoord nam leeftijden voor elk karakter. De wortel knipperde tegen een woeste tempo.

Ik wou dat er was een ad-blocker, zoals in Firefox, maar ik moet zeggen dat het uitvoeren van de x64-versie is dom sneller dan Firefox4

Het probleem is dat in tegenstelling Zeighy Chrome en andere browsers, IE geeft me een kwestie voordat ik installeren. Inderdaad, IE geeft me geeft geen andere browser doet. Ik ben niet van plan om het te installeren – beter gezegd, ik ben van plan om volledig te vegen IE uit mijn machine.

Ik heb de laatste Safari-browser van Apple op mijn pc, zijn geweldig en de nieuwste Opera browser geïnstalleerd, maar nog steeds IE is een oude favoriet. Het is ongeëvenaard. Waarom doen mensen haten Microsoft zo slecht. Ze hebben bewezen innovatie gekregen. Kan niet wachten om IE te downloaden 9 yey!

Ik kan ook niet de manier om ClearType in de IE9 uitschakelen te vinden. Ik was in staat om het te doen in BETA versie, maar op de laatste is er geen manier waarop ik kan vinden.

Lelijk monster dit ClearType, echt waar!

Als iemand weet hoe je ClearType in IE9 definitief uit te schakelen, help!

Dus wat is met al het slechte schrijven over IE9 ik gebruik het al een tijdje nu en zijn niet slecht firefox heeft te veel add-ons en zijn niet sneller dan IE9, dus ik ben een van de weinige ik zie dat ik persoonlijk met IE9 blijven (veel beter dan IE8)

Tenzij ik ClearType kan uitschakelen, kunnen ze al die mooie web steken hun ………….

OK, griezelig of wat. Ongeveer 10 uur geleden installeerde ik de definitieve versie, nu is het terug naar de release candidate versie teruggezet. Ik heb niet gedaan te herstellen of iets dergelijks.

Heeft IE9 hebben een levensvatbare compatibiliteitsmodus?

FYI, ik geïnstalleerde Windows 7 SP1 op al mijn Win 7-systemen (deed het in de veilige modus Networking uit de Admin-account), zeer soepel en gemakkelijk op die manier. Ik ben op dit bericht Chrome te typen, ik ben net begonnen aan Chrome opnieuw te proberen. Wanneer ik vroeger Chrome hebben op een oudere 32-bits systeem (ik vergeet of XP, 7 of beide), had ik frequente BSOD’s die alleen gestopt toen ik Chrome verwijderd. Chrome lijkt een soort van mooi, als het maar een eindproduct (die misschien over een paar jaar) waren. Ik zeg dat omdat er weinig in de weg van de configuratie die ik kan doen, zoals het controleren van TAB gedrag. Ik vind zowel IE8 en FF3.x vrij traag, en constant te reinigen van add ons en check-instellingen. Bijvoorbeeld, vond ik beide op proxies onlangs te gebruiken, ook al heb ik geen proxies op mijn thuisnetwerk. Ongedaan maken die aanzienlijk versneld beiden op.

Ik hou echt een mooi paar borsten. Wat is het internet?

Ik begrijp eerlijk gezegd niet de IE haat … .Ik gebruik van IE8 en nu 9 en nooit een probleem hebt. Ik denk dat ik niet genoeg geek. Nooit crashes nooit bevriest nooit gaat langzaam. Ik probeerde google chrome evenals Fire vos. Zelfde snelheden hetzelfde alles. IE9 werkt net zo goed in feite lijkt te zijn beter dan de rest lopen. Ach denk dat ik slecht in het zijn een geek / nerd? Maar je weet wat ze zeggen als het niet kapot is niet repareren en voor mij IE is niet kapot. Win7 64 loopt IE9 perfect met een mooie vlezige machine. Misschien moet ik meer van een geek te zijn dan ik kon fan boy meer naar IE9 en ja ik was rond tijdens de haat IE dagen en ik ben gedwongen om IE6 gebruiken op het werk, dus ik weet dat de verschrikkingen van het.

IE9 is mooi en heeft een geheugen footprint die vergelijkbaar is met Chrome, zo niet beter. Ik testte de beta. Geopend ongeveer 20 tabbladen en de IE9 processen gedood. Toen ik IE9 hernieuwd, is gevraagd of ik mijn tabbladen te heropenen. Ik zei oke en tot mijn verbazing elke IE9 venster (zes van hen) begonnen met het laden van mijn 4 homepages (in elk venster) waarvan er één werd gewezen op een YouTube-video. Dat nam een ​​enorme hoeveelheid geheugen en nooit kregen zelfs te laden van mijn originele pagina’s. De test mislukte jammerlijk. GPU-browsing is een leuke feature in IE9 waarvan ik had gedacht google ingenieurs zou komen met de eerste. Kijkend naar de toestand van de gehele ‘Google Updater’ stack, het laat zien dat google eindelijk begint het spel slecht te verliezen. In ieder geval, ik kan het gewoon niet veroorloven om bij te houden van open tabbladen te verliezen, dus ik weer terug ben in Chrome. Zoals met alles dat komt uit Redmond, wachten tot SP2 voordat het werkt!

Moet ik de moeite?

Ik gebruik Firefox en Chrome en IE8 bestaat op mijn computer alleen omdat Microsoft me krachten om het te hebben. Dus … Ik zal updaten wanneer Microsoft dwingt me om. Naast volledig uit, ongeacht de intrinsieke waarde van het programma, en geen van hen zijn dwingend (het zal meer dan vis te nemen), er is wat IE vertegenwoordigt in termen van monopolistische ambities van Microsoft. Bedankt maar geen dank.

Ik ging van Firefox 4 tot Chrome als gevolg van de voortdurende problemen die ik had met Firefox. Het leek me gewoon amateuristisch en beta-achtig. Chrome is groot geweest, maar zo nu en dan zou het compatibiliteitsproblemen met sommige websites hebben. Ik zou dan gebruik maken van IE8, die een soort was als een oude werkpaard dat altijd alleen zou werken. Het was niet zo snel als Chrome (maar sneller dan Firefox) en het zoog zoveel functies, plug-ins of uitbreidingen;. Maar na het gebruik van de RC IE9, ik moet zeggen dat MS is zeker op het juiste spoor. Het is snel. En het is zeer licht van gewicht. En ik heb nog te lopen in een compatibiliteitsproblemen die Compatibiliteitsweergave zal niet correct. Voor degenen die hun webpagina’s worden niet geladen, schakelt u de Active X Filter op de rechterkant van de adresbalk claimen;. Op dit moment ben ik verdeeld tussen Chrome en IE9. Ik zal zien wat ik liever naarmate de tijd verstrijkt.

Hier is een oplossing voor de fuzzy fonts vrij te maken voor IE9; “Hardware Acceleration” (GPU Rendering) is de meest interessante en belangrijke eigenschap van IE9. Het werd ingevoerd om de prestaties van IE te verhogen, maar sommige IE-gebruikers zou willen om het uit te schakelen als de tekst niet goed zou kunnen kijken op hun scherm.

Als u ook wilt Hardware Acceleration feature in IE9 te schakelen, volgende truc zal u helpen

1. Open IE9 en klik op Extra pictogram. Klik nu op “Internet Options”.

2. Ga naar het tabblad ‘Geavanceerd’ en schakel ‘Use software rendering in plaats van GPU-rendering “-optie,. Ik hoop dat dit helpt wat.

IE9 is geweldig,. Ik neem aan dat de meesten van u MS haters uit je gedachten lang voordat je IE9 gaf een kans;. Haten alle dingen Microsoft maakt je niet als een geek meer valideren

Ik heb het uit te proberen. Met uitzondering van het flagrante gebrek aan auto-correcte / spellingcontrole I like it.

Meh, ik weet het niet. Ik zal gewoon stok met Firefox, waarvan ik de liefde voor de RC rleased een week geleden (en Chrome als browser 2, natuurlijk).

Alles wat je mensen met behulp van Chrome, God zegene u. Maar voor zover ik kan zien niemand van u hebt iets mis is met IE9 getoond. Als u liever Chrome, omdat een functie die u voelt is beter, of FF voor die functie je voelt is beter dat is uw keuze. Wat ik kan niet achterhalen is als je het gevoel een van de anderen is zo veel beter, wat doe jij op zoek naar IE9? Ik gebruik hebben gemaakt van IE, omdat het voor het eerst verscheen in de ramen en hebben toegekeken groeien thru al het goede en het slechte recht thru naar IE9. Ja, het had zijn aandeel in de problemen, maar het is uitgegroeid tot een van de beste browsers rond voor de overgrote meerderheid van de gebruikers, inclusief mijzelf. Natuurlijk kun je een internet browser te maken als je in staat om terug te kijken en te zien wat werkt, wat beter kan worden gemaakt, en te voorkomen dat alle problemen van de andere man had zijn. IE 9 zal niet perfect zijn, nore zal een van de anderen, maar het is uitgegroeid tot een hel van een browser en ik voor één te blijven IE gebruiken.

chroom is veel beter dan IE 9

IE9 is “perfect voor het oog van kanker”. wazig als de hel, zonder de mogelijkheid om ClearType te schakelen. Nee, dank u wel.

Ik heb geprobeerd chroom, maar vond het niet leuk dat veel als ik niet begreep de gecombineerde search & adresbalk functie. Ik hou van de traditionele afzonderlijke zoek- en adresbalk. lijkt erop dat ik zal moeten veranderen om de moderniteit tegemoet te komen. een andere bug die mij stopt met het gebruik van chroom is het gebrek aan ondersteuning voor Arabische lettertypen. wanneer google hebben dat naargelang dan zal ik geef het een ander gaan. als jullie een suggestie over dit dan dat zal ook goed zijn. IE9 beta en degene b4 de uiteindelijke release was erg traag op mijn W7 laptop draait. alle ideeën zal zeer worden gewaardeerd.

Ik vandaag (niet vragen waarom) geïnstalleerd IE9, en opnieuw, in een poging om te domineren, de Micro $ oft zelfs veranderde de standaard zoekmachine in mijn Firefox ‘google’ op “bing”. Ik heb het over adresbalk zoeken, niet de andere zoekvak in de buurt van de adresbalk … Toen moest ik om het te herstellen door te gaan in de config en al,. God, ik heb een hekel aan Micro $ oft.

Mijn eerste keuze is FF. Ik hou van Chrome snelheid en gebruik het soms ook. Zoals voor IE9, ik wacht voor Windows Update om het te installeren. Ik gebruik IE alleen wanneer een bepaalde website niet opschieten met FF. Gelukkig, dat is tegenwoordig zeldzaam.

Ik downloadde Internet Explorer 9 en ik moet zeggen dat ik nogal teleurgesteld. Het werkt niet goed met enige vorm van spellen die je wilt om online te spelen. Ik ga ook naar school online en de browser zou me niet laten mijn huiswerk te dienen. Firefox helemaal !!!

IE9 was geweldig, maar voor een probleem- ik Thunderbird en links te gebruiken in ber zou niet open.

Misschien IE 9 te gebruiken om te testen. Maar ik zal vasthouden aan FF en Chrome.

is er een versie voor Ubuntu?

Ik ging naar de IE-website en het zei ik nodig om Internet Explorer 9 of hoger nodig om het te bekijken.

Persoonlijk ben ik hou van Internet Explorer 9, want het is de enige browser die soepel werkt met zowel mijn vingerafdruklezer en touchscreen voor mijn desktop … Ik ben begonnen met het gebruik van de RC-versie toen het uitkwam en hebben een probleem met het nog niet gehad.

Ik wilde het uit te testen, maar IE9 is beperkt tot alleen x64 en x84-versies van Windows 7 en ik heb de 32 bit versie. Heeft voor XP of zelfs voor de lagere end versie van Win 7. Waarom zo restrictief niet werken? Ach, Chrome werkt prima. Ik heb echter willen Chrome kan de hoeveelheid geheugen die verder gaat in het voeden van hun browser te verminderen. Misschien is het alleen mij, maar het lijkt een aanzienlijke hoeveelheid geheugen gebruiken. Firefox is nog erger, vooral bij het openen van alternatieve tabbladen. Chrome rotsen, maar het kan nog effectiever zijn voor gebruikers.

@David

De x84 versie _is_ de 32-bits versie. Het zou moeten werken met Windows 7 32-bit.

Tracking Protection

Werkelijk? Its me te vertellen dat het nodig heeft om ontdekkingsreiziger te installeren … sluiten. WTF? http://i.imgur.com/UEtQt.png

nooit gedacht dat het zo slecht als het was IE9 was rechtstreeks onzin op een stokje te fudged mijn Games for Windows installeren mijn mediacenter en firefox en ik had nog steeds problemen met Firefox nadat ik terug gerold met het herstel dat is natuurlijk dat als gevolg van die me zou zijn boos bout IE9 en angst voor de grote FF4 upgraden dus ik dacht waarom niet krijgt 4 voordat het wordt me FOUT IE9 was een wapen gemaakt door ms toen ik ging naar GTA4 was het uitvoeren van een no go begon ik om alles te betreuren IE9 en de FF4 updaten fock u ms en stoppen met het betalen van hulu en andere website hint! het internet is gebouwd op firefox en chroom stop proberen om het web het behoort tot de mensen oh en Firefox4 is de ish krijgt het bezit u zult het geweldig!

Ik hou echt van de IE9. Ik zal het gebruiken als mijn standaard browser als ik een extensie kan installeren, zoals Adblock Plus om advertenties te blokkeren, of als er een methode om advertenties te blokkeren. Enige kans??

Oké jongens, vond ik de oplossing om advertenties te blokkeren 🙂

Tracking Protection Lijsten: http://ie.microsoft.com/testdrive/Browser/TrackingProtectionLists/

Ik gebruik Gemakkelijk List en Privacy Choice

Hmm, ik zal waarschijnlijk gebruik maken van zowel FF 3.6.15 en IE 9. Maar ik hou echt van FF 3.6 is meer traditionele interface.

Een van de belangrijkste redenen waarom ik hou niet van Chrome, Opera, of deze nieuwere browsers is omdat de interface gewoon ziet er zo mislukte.

Ik heb het gedownload en gezien het een schot. Razendsnelle. Tops Chrome en de Fox op mijn systeem voor de pagina wordt geladen. Mijn enige klacht is degene die ik geef over een browser met uitzondering van Firefox – plugins zijn gewoon niet goed toegankelijk voor deze browser. Ik wil dat mijn Adblock en mijn visuele tweaks.

Voor de leek die al altijd het gebruik van IE, is dit een must-download. Voor een Firefox / Chrome verslaafde, nou ja, het is waarschijnlijk te laat voor IE aan vele bekeerlingen te krijgen.

Het is ook niet zo HTML5 / CSS3 compliant als Firefox of Chrome, maar de ontwikkelaars hebben verklaard dat zij alleen zijn inclusief code die standaard is gemaakt door de W3. Om zo meer HTML5 standaard wordt, hoe meer HTML5 code IE9 bevatten.

Het zuigt

Ik probeerde het en vonden het nogal verontrustend …. ik eerder google chrome, want het is veel gemakkelijker te gebruiken en heel veel plaatsen sneller … i wont vertrouwen MS til ze brengen iets echts en niet gewoon iets dat ziet er goed uit til u echt nodig om het te gebruiken!

meh, ik zal het proberen, maar mijn hart is altijd ingesteld op opera web

Ik blijf bij goede oude FireFox, zijn met behulp van FF voor 2 jaar nu en ik denk dat ik heb een probleem met betrekking tot Flash player gehad …. Toen ik was met behulp van IE mijn computer was regelmatig crashen, Dat gezegd zijnde ik heb geprobeerd FF4Beta voor een week en vond het walgelijk vervelend, in de hoop de finale FF4 komt en dat ik hou ervan, in de hoop … ..zoals zover IE 9 het lijkt en klinkt echt cool en ik zal proberen het uit, want ik ben een browser junky (teruggevorderd, aangezien ik met FF zijn geweest voor 2 opeenvolgende jaren zonder te proberen een ander, met uitzondering van ff4beta) … SO zodra IE 9 kan worden gebruikt op XP zal ik zeker geef het een schot … i dont know ik net in een typering stemming here..lol ….

IE9 rotsen … nu kan ik dus gebruiken voor het surfen op het internet in plaats van het downloaden van chroom of Mozilla … en het wordt gelikter en gelikter …

Dank je wel voor het feit dat de aanwijzingen op uw website voor het verwijderen van IE9. Ik haatte het!! Het hield kloppen me van mijn webpagina’s ongeveer 90% van de tijd me te vertellen dat er een probleem en moest sluiten. Ik probeerde het verwijderen van een deel van de add-ons die ik op mijn pc, maar dat hielp niet. Soms zijn de dingen beter met rust gelaten.

Ben het eens met Dusty

Sommigen van u op de bandwagon te krijgen en bekritiseren alle dingen Microsoft. Sorry, ik geloof niet dat de helft van de onzin sommigen van u MS haters zeggen. Niet een MS minnaar, maar niet van plan om rotzooi te maken. Dat gezegd zijnde, OPERA? Werkelijk! Firefox heeft altijd gezogen aan mij gegeven omdat het altijd mijn computer langzamer heeft gemaakt. Altijd. Kan me niet schelen over al de geeky mensen die zullen zeggen dat onmogelijk is. Ik weet alleen dat ik gestopt met het een lange tijd geleden. Misschien is de nieuwe versies niet. Chrome is niet zo slecht, maar het is niet een geweldige ervaring voor mij. IE 8 gezogen, moet ik zeggen. Ik gebruik IE7. Maar ik ben enthousiast over IE9 omdat het zo veel sneller. Dat was mijn enige klacht.

Hallo iedereen,. Ik heb geprobeerd om IE 9 downloaden via de link, maar mijn pc gewoon rond te hangen tijdens het downloaden en in beslag genomen op;. Gelukkig had ik een spiegel achterkant van mijn systeem (2 weken oud !!!), maar ik had het geluk om te herstellen de meeste dingen. ik vroeg me af of iemand die er een soortgelijke ervaring gehad,? en als er een geheim om dit probleem op te lossen;? Karl

Slim, heeft MS veranderde de uitbreiding van internet shortcuts to.website plaats of.url; Het resultaat:. Wanneer u klikt op dat de nieuwe snelkoppeling die u op uw bureaublad hebt opgeslagen, het zal altijd worden geopend door ontdekkingsreiziger, zelfs als u al ingesteld “Firefox” of ‘Chrome’ als uw standaardbrowser. Dit komt door het feit dat de andere browsers niet the.website extensie herkennen. De enige manier om dat te veranderen is de uitbreiding van de old.url als voorheen veranderen. Dat is een slimme zet van een bedrijf dat voortdurend verliest terrein in de browser de strijd;. U zult nog steeds het openen van Explorer, zelfs als je niet wilt;! Bovendien, ze proberen te verkopen u het idee dat het een “coole nieuwe feature ‘op de mogelijkheid om de snelkoppeling pin door het van de browser naar de taakbalk te slepen. Naar mijn mening, zal het alleen maar dingen toe te voegen aan die bar die al is vastgelopen,. Persoonlijk heb ik liever dan google microsoft dus ik gebruik Chrome en ik ben behoorlijk tevreden met dat efficiënte en schone uitziend browser.

chroom, want nu zal niet veranderen voor mij

Net als iedereen heb ik te wachten tot er een service pack en een aantal patch release voor het als we allemaal weten microsoft is hackers natte dromen.

Ik haat IExplorer elke versie … Ik gebruik Mozilla en Opera.

Paar weken testen IE9. Zet het op station D, niet mijn opstartschijf, in NTFS-gecomprimeerd formaat: snellere laadtijden op de green, trage netbook / notebook harde schijven van de helft of een gigabyte. Sneller overall, met meer bruikbare schijfruimte .. maar niet genoeg Ad-blokken.

Meestal gebruik van een IE-SHELL: Groen, Slim, Avant, Maxthon, Crazy browsers. Avant heeft een paar dagen geleden bijgewerkt, maar niet genoeg ad-blokken. Slim heeft een zeer gedetailleerde lijst van Ad-blokken, dus moeizaam vervolgens geïmporteerd in Avant Browser.

De enige andere browser die direct bespaart webpagina’s in een strak gecomprimeerd bestand is Opera. zelfs niet IE kan dit doen op mijn netbooks, notebooks, Linux, Symbian en Android computers.

Opera interface is zeer flexibel, zonder enige add-ons worden geïmporteerd. Het kan ook advertenties te blokkeren op basis van een masker, of specifieke advertenties, bijvoorbeeld Google. Zoals Firefox, Opera laatste heeft veel gedownloade add-ons beschikbaar, maar niet zo amateuristisch en-bug gereden als Firefox.

Mijn netbooks en notebooks zijn dan mijn werkstations met een 24 inch LED-LCD-monitor – in portret-modus. Meestal heb ik niet de onderste werkbalk van Opera, en de bovenste werkbalk, met ongeveer 20 pictogrammen voor mijn gekozen add-ons te laten zien, neemt de top drie rijen.

Al mijn netbooks en notebooks draaien Win7-32 ​​(mijn favoriet op sys), maar ik gebruik Ubuntu Shell (SUPER OS) op te ruimen de rommel van Win7 … aero, Sidebar, games, Outlook, Adobe, Java, vreemde talen, etc … ik weet alleen Engels.

Java etc staat op mijn andere partitie, die is NTFS-gecomprimeerd. De meeste van station C (Win7 op slechts sys) is NTFS-gecomprimeerde, maar M $ Win7 zal crashen als je een deel van de bestanden (niet de mappen) in NTFS-gecomprimeerd formaat te maken. Dus mijn map Win7-32 ​​Enterprise is 10 GB, met 10,6 gb bestanden. Wanhopig proberen om het weer kleiner te maken.

Gepensioneerden (medische) IT Consultant, Australian Capital Territory

ik ben gettin ‘het zelfde probleem als Will zei … het vraagt ​​me om te winnen Explorer, Chrome, gadgets, of ander proces, en dat soort dingen te sluiten; FTW!

IE 9 is het beste. chroom en FF kan niet alleen pure vechten als je niet installeren van add-on of uitbreiding, want Chrome-gebruiker is het de middelste stand tussen IE9 en FF4. Het is niet ondersteund veel apps (meen ik echt veel apps of VERLENGING) 20 meer apps chroom kan niet het ontwerp te veel apps browser te gebruiken dat de reden waarom ze creëren Android, 2.2, 3.0. Dat is net als OS voor veel apps, want FF4 is het beste browser tegenwoordig in tegenstelling tot FF3.6.xx dat beperkte prestaties als je installeert een groot aantal add-on zoals ik (20 add-on meer). Maar FF4 kan bieden installeren veel add-on en het niet eten veel geheugen als oudere versie en soms je weer tijd nodig om trial and error FF4 want soms crashte het zo verwijderen en opnieuw installeren.

Voor mij kiest Ik FF4 is het beste in mijn mening als je de OS-Browser vaartuig voor mijzelf en het is alsof windows7 browser als je weet hoe dat te doen als de natuur dingen die je niet de tijd nemen om te leren zoveel eten, slapen, walk.and heb ik IE open sommige webben. voor andere browser ik heb geen tijd voor hen omdat FF4 (Complex) en IE9 (eenvoudigste, snelste) is genoeg voor mij. Complex and Simple go rocks!

PS. IE9 wil werkt geweldig als je weet hoe om software te gebruiken op windows7 om hen te ondersteunen (en velen van hen is ook gratis). You do not need add-on or extension like FF4 and Chrome because software can work great on Windows7 far more than add-on or extension alone.

Firefox;versitile with its addons and features until updated;bogs down after awhile surfing and needs to be exited and reopened

user friendly to setup and configure;x64 bit..no addons supported

Opera;has many of firefox addons built into it;its blazing fast;it cant render some pages properly;its is not as user friendly in the sense as it has many more functions built into it;many find it harder to setup

IE 9;IE is IE;Limited in many ways as far as customization and or addons they are limited;it does now include a no tracking option that uses the same lists as adblock+ in Firefox;Its download bar is irrating as hell;With a few good bookmarkmarklets you can fill in where there are no addons;those are also limited

however IE 9 x64 bit…is faster then any of the other browsers on my system;without a glitch

Now if only there was adobe flash and shockwave with 64 bit support

Chrome;I dont have really any experiance with;as I didnt like its user interface.

So I have and use them all..depending on the need.

Het Afrikaanse continent heeft enorme minerale rijkdom, het wordt verondersteld om 90 procent van ‘s werelds bekende platina reserves evenals 98 procent van de chroom, 90 procent van het kobalt, 70 procent van de tantaliet, 70 procent van de coltan te houden, 64 procent mangaan, 50 procent goud, 33 procent van het uranium, en meer dan 30 procent van de diamanten.