htg een overzicht van de kiezelsteen tijd: een waardige opvolger van de originele steentje

Twee jaar geleden Pebble geïnjecteerd het idee van de SmartWatch in het publieke bewustzijn, nu zijn ze terug met een geheel vernieuwd, model. Heeft de nieuwe Pebble hebben wat er nodig is om te concurreren in de SmartWatch markt het hielp bouwen?

De Pebble Tijd is de derde horloge van Pebble, een startup SmartWatch bedrijf dat de wereld twee jaar geleden nam door de storm en echt duwde de idee van een SmartWatch uit de categorie van de “ergens in de toekomst, Dick Tracy.” In de categorie van “Je kunt een vandaag te dragen.”

Hun eerste horloge was de Pebble (die we beoordeeld in 2013), gevolgd door Pebble Steel (die was echt meer als Pebble 1.1 en niet een totale herziening van het horloge). De Pebble Time is zeker Pebble 2.0 en een volledige herziening van de Pebble uit het ontwerp, op het scherm, om de metgezel apps en app-markt.

In vergelijking met de Pebble de Time heeft een scala aan verbeteringen. Het scherm is 64-bits kleuren in plaats van zwart-wit, terwijl het geen Retina display (en in feite dezelfde resolutie als de oudere Pebble horloges) is het prettig te kijken op grond van een UI-update en een superieure anti-aliasing.

De zaak is compacter en het horloge is lichter. Het ontwerp is zeer ingetogen (op een goede manier), waar het origineel Pebble was een dikke glossy affaire die zeker stond de nieuwe Time net ziet eruit als een digitaal horloge. We zijn meer dan OK met de verandering. Zo veel als we genieten van gesprekken met vreemden over slimme horloges, het is leuk om te hebben een horloge net uitzien als een horloge. De case is gemaakt uit hardere materialen (glas met een gecoate stalen bezel) dan de oorspronkelijke Pebble (die een polycarbonaat unibody ontwerp moest).

De heffing van de haven is verplaatst naar de achterkant van de behuizing in plaats van de zijde (de toekomstige “slimme” bandjes met GPS-modules, extra batterijen, en andere functies te ondersteunen). Momenteel zijn er geen smartstraps te spreken, maar als je zoeken naar DIY hackt meer dan een paar onverschrokken hardware hackers zijn begonnen rond knoeien met de haven.

Tenslotte is de Time is voorzien van een microfoon voor voice-gebaseerde reacties op meldingen, sms-berichten, e-mails, en ga zo maar door. Momenteel is deze functie integreert heel goed met Android, maar is alleen beschikbaar voor Gmail voor iOS op iOS-apparaten.

Binnen het horloge is er een accelerometer en kompas, de accelerometer wordt native gebruikt voor het bepalen van uw pols positie en de verlichting van het scherm als u uw pols schudden en door de aanvragen voor fitness en slaap tracking. Terwijl op het onderwerp van gereviseerde lef, de Pebble Time is voorzien van een Bluetooth-upgrade die, in tegenstelling tot zijn voorgangers, maakt gebruik van zowel reguliere als low-energy bluetooth voor een groter bereik en rendement van de batterij.

De gebruikersinterface is volledig gereviseerd en aanzienlijk minder onhandig dan de oorspronkelijke Pebble UI. De Pebble OS is erg pittig en reageert direct op drukken op een knop, het laden van nieuwe watchfaces, en load on-horloge apps.

Spreken van horloge apps, de Pebble Time wordt geleverd met een gloednieuwe app store (die we een kijkje zullen nemen op een moment), maar ondersteunt ook met terugwerkende kracht alle originele Pebble apps, dit betekent dat als je hebt, zeg, het opzetten van uw Pebble uw Smarthome al die dezelfde apps controle prima werken op het Pebble Time.

De Pebble Time verkoopt voor $ 199 en is, zoals van deze beoordeling, beschikbaar voor preorder uitsluitend via Best Buy. Check out de Pebble website voor de aankoop details.

Het instellen van de Pebble Time was een veel soepeler affaire die het opzetten van onze oorspronkelijke Pebble in dat er geen hik met het apparaat koppelen. Hoewel we uiteindelijk onze oorspronkelijke Pebble werken prima, was er veel van “Bent u er Pebble? Ik ben het, smartphone “heen en weer. Met de tijd het horloge direct gekoppeld (met leuke animaties op de Time face to start) en de toepassing liepen ons door zodat alle noodzakelijke toestemmingen op onze iPhone, zodat we meldingen en dergelijke ontvangen.

De enige echte potentieel kink in de hele setup-proces is de dual Pebble apps in de App Store. Wanneer Pebble hun systeem gereviseerd voor de tijd brachten ze ook een nieuwe mobiele app om het te beheren. Dat is geweldig dat de nieuwe app is beter, de Pebble appstore is meer volwassen, en je krijgt een algemene betere gebruikerservaring, maar het is een klein beetje verwarrend, dat de oude Pebble app is nog steeds in de appstores. (En, als u zowel een Pebble en Pebble Tijd voor side-by-side testen zoals wij doen in het schrijven van dit artikel, zult u echt nodig, zowel van de unieke apps geïnstalleerd side-by-side). Gelukkig heeft de apps zijn heel duidelijk in hun naamgeving en wanneer je ze voor het eerst starten. Wanneer u de Pebble Time app draaien wordt u meteen te bevestigen uw horloge is een Pebble Time en niet een Pebble.

Zodra dingen zijn gekoppeld de Pebble Time fungeert als een natuurlijke uitbreiding van het meldingssysteem van uw telefoon, evenals een mini platform voor apps zoals fitness trackers, slaap trackers, timers, en zelfs een oneven spel hier en daar. Spreken van dergelijke apps, laten we eens een kijkje op de app store.

De echte valuta van de smartgadget leeftijd is apps: als uw hardware is goed genoeg, maar je hoeft niet apps voor hebben dan heb je pech. De Pebble Time app store is zo beperkt als je zou verwachten dat het een niche-markt als een horloge specifiek appstore te zijn, maar dat betekent niet dat het niet zonder een aantal grote apps.

Zoals we boven het Pebble Time genoemd heeft toegang tot niet alleen de nieuwe kleurrijke Time apps, maar ook de oorspronkelijke Pebble apps. Nog beter als je een Pebble bent naar Pebble Time Upgrader, het is gewoon importeert al je oude apps en watchfaces voor u. Het was leuk om al onze home control apps zie bijvoorbeeld, daar in de AppLocker (geen zoeken nodig).

Als je begint vanaf nul, maar het is in een handomdraai om meer apps te grijpen door simpelweg een bezoek aan de App Store via de Pebble Tijd controle app op je telefoon (te vinden onder Menu -> Get Apps). alles van gekke nieuwigheden zoals de Pixel Minder on-horloge minigame om nuttige kleine: terwijl je niet van plan om iets rivaliserende, laten we zeggen, de selectie van apps in de Google Play Store te vinden, zul je een ton van zowel leuke en praktische apps on-horloge gadgets zoals timers en fitness trackers.

Na meer dan een maand met de Pebble Time wat hebben we te zeggen hebben over het? Laten we eens een kijkje nemen op het goede, het slechte, en het vonnis.

Toen schreven we onze oorspronkelijke review van de Pebble twee jaar geleden de Pebble was de beste inzet in de SmartWatch markt (we zelfs oprecht getiteld onze review “Reviews HTG de Pebble: The Best Bet in de Smartwatch Markt”). We zullen altijd een boontje voor de Pebble simpelweg omdat, boven alles, het is echt de wereld laten zien dat smartwatches waren haalbaar en, door middel van een enorm succesvolle Kickstarter-campagne, dat er een heleboel mensen die een SmartWatch wilde.

Als de Pebble Time out gekomen was vorig voorjaar we zouden hebben geschreven een vervolg beoordeling hoogstwaarschijnlijk getiteld “Reviews HTG de Pebble Tijd: Nog steeds de beste inzet in het Smartwatch Markt” maar zo veel is veranderd in de tussenliggende tijd dat de Pebble Tijd is laten vallen in een zeer diverse SmartWatch markt die niets lijkt alsof het deed toen het Pebble zo’n opschudding veroorzaakte. Een goed microcosmic voorbeeld van die verandering is de letterlijke aankomsttijden van onze Pebble Tijd en Apple Watch. Onze Kickstarter Pebble Time kwamen een week na onze pre-order van Apple Watch. Het vergelijken van de Pebble Tijd om de Pebble is één ding, het is een grote en duidelijke verbetering. Het vergelijken van de Pebble Tijd om de Apple Watch is een ander ding helemaal, en het is als het vergelijken van de smartphones van vandaag aan het begin van de Windows en Palm-smartphones van het midden van de jaren 2000.

Ondanks de concurrentie van gelikter smartwatches zoals de Apple Watch de Pebble Time zeer trouw is gebleven aan de oorspronkelijke missie van de Pebble zowel in premise en in onze ervaring met het gebruik. Terwijl de Apple Watch is (en wordt langzaam meer in de richting van) een pols computer model van de Pebble horloges zijn nooit geambieerd nog een andere computer in uw omgeving, maar een lange levensduur en subtiele aanmeldingssysteem dat het bereik van uw smartphone strekt zich uit tot zijn je pols.

Daartoe de Pebble Tijd is vrij groot. Als uw doel in de aankoop van een SmartWatch is om een ​​horloge dat is licht, subtiel in uiterlijk addertje onder het gras, en geeft je net genoeg om u op de hoogte van de dingen te houden zonder lijmen uzelf op een smartphone scherm (of wat neerkomt op een smartphone scherm is aangesloten op uw pols) je kunt echt niet beter op dit moment dan de Pebble tijd doen, het is precies goed geprijsd op $ 199 voor wat het is (een supercharged update voor de Pebble). Als je meer dan dat: hogere resolutie, meer vermogen, een betere integratie met iOS, en / of een meer robuuste app store, dan heb je meer dan de Pebble nodig.

De sequentie “87654321” verschijnt in de eerste 3.000.000 cijfers van Pi, 180-4000000 cijfers voordat deze verschijnt omgekeerd als “12345678”.