how-to uw computer te zetten in een supercharged TiVo met zieke baard

Zou het niet geweldig zijn als er een programma dat automatisch gedownload, gecategoriseerd was, en organiseerde uw favoriete tv-shows-a true fire-and-forget oplossing? Er is, lees dan verder zoals we laten zien hoe je een supercharged TiVo te bouwen met Sick Beard.

Je hebt niet veel nodig hebt om uw computer te zetten in een supercharged TiVo stijl apparaat dat internet gebruikt als een bron voor al uw televisie te kijken behoeften. Laten we eens een moment om wat je nodig hebt en wat deze opstelling wel en wat niet te markeren. Ten eerste, je “delen” lijst, want deze tutorial heb je de volgende dingen moeten op zijn minst, om door te gaan

Idealiter heb je ook de volgende

U hoeft niet een speciale computer nodig hebt, maar als je wilt dat het proces zo soepel mogelijk met uw shows direct gedownload en gesorteerd voor u, klaar om te kijken bij de daling van een hoed, dan het hebben van een altijd op de computer helpt echt.

Dus wat precies doet Sick Beard doen? Sick Beard is een fantastische PVR aangedreven door Usenet. Als u niet bekend bent met Usenet, zouden we raden het lezen van onze vorige gids om aan de slag met Usenet om op snelheid te komen. Voor degenen onder u die al Usenet-gebruikers zijn toegewijd of op zijn minst hebben de smaak te pakken gekregen na uw inleiding om het vorige week met onze Usenet gids, hebt u waarschijnlijk gerealiseerd dat zo geweldig als Usenet wordt vergeleken met torrenting, het is nog steeds een beetje de vervelende kant.

Laten we zeggen, bijvoorbeeld dat je hebt besloten om Usenet te gebruiken om gelijke tred te houden met een aantal favoriete tv-shows. Zonder een geautomatiseerd systeem in de plaats moet u, elke week na elke show uitgezonden, zoeken een Usenet-index voor uw shows, het downloaden van de NZB-bestand voor de huidige episode, en dan heb je NZB client downloaden en uitpakken van de show. Op dat punt kunt u kijken naar de show in de uitgepakte map of de tijd nemen om te bewegen en te sorteren met de hand naar de bibliotheek structuur wordt gebruikt door uw favoriete media center software. Dat is een beetje vervelend. Het is nog meer vervelend als je probeert om een ​​back catalogue van de shows die al zijn uitgezonden op te bouwen. Heb je echt de tijd of de wens om daar te zitten en de hand van de catalogus van de achterkant afleveringen van 20+ populaire tv-shows?

Dit is waar Sick Beard komt. Sick Beard is een applicatie die werkt als een soort hybride TV Guide / TiVo / TV Show Organizer. Zodra je goed hebt geconfigureerd Sick Beard het toevoegen van een tv-show om je media collectie is zo pijnloos te vertellen Sick Beard dat u wilt de show en Sick Beard zal zorgen voor absoluut alles met inbegrip van het vinden van de show, het downloaden van de show, het organiseren van de show en zelfs waarschuwt u dat er nieuwe afleveringen beschikbaar zijn de volgende keer dat u op uw mediacenter.

Dat is een hoop geweldig om in te nemen in een keer, dat weten we. Dus wat doet niet Sick Beard doen? Sick Beard, ondanks ons gebruik van het woord TiVo om het te beschrijven (omdat de meeste mensen zijn goed bekend met het concept van TiVoing een show) is niet echt een echte digitale recorder. Het doet niets af van uw lokale kabel-feed of ether op te nemen; het gewoon grijpt kopieën van shows andere mensen hebben geupload naar Usenet. Je kunt niet zeggen Sick Beard op de Mets spel op te nemen voor je. Sick Beard is het meest geschikt voor het downloaden en organiseren van tv-series.

We gaan een moment nemen om dit nogmaals benadrukken: als je eenmaal hebt ingesteld Sick Beard en geconfigureerd is de absolute meest pijnloze manier om tv-shows te downloaden van het internet. Het is zo naadloos en gemakkelijk je gewoon zult het niet geloven totdat je het geprobeerd hebt.

Hoewel je Sick Beard kunt gebruiken met andere Usenet klanten naast SABnzbd wordt Sick Beard expliciet wordt geknepen om naadloos samen te werken met SABnzbd. Daarom deze tutorial is gericht op het gebruik van SABnzbd en de bijbehorende SABnzbd helper scripts meegeleverd met Sick Beard.

Pak een kopie van Sick Beard voor uw passende OS hier. De Windows-versie is geprecompileerd, zullen alle andere OS-gebruikers nodig hebben om de Python-gebaseerde source code te grijpen. We zullen begeleiden u door het installeren van de Windows-versie, met uitzondering van een paar kleine variaties (zoals het gebruik van the.EXE helper scripts in plaats van the.PY helper scripts) is er weinig verschil in het configuratieproces.

Sick Beard komt verpakt als a.ZIP bestand en vereist geen installatie. extract gewoon de map naar een geschikte locatie, zoals C: \ Sick Beard \ en lopen Sick Beard.exe aan de slag. Uw standaard webbrowser moet openen om de website http: // localhost: 8081 / home /. U ziet nu een scherm dat lijkt op het hierboven te zien.

Laten we beginnen met de configuratie. Als u uw tijd met de configuratie word je beloond met een onberispelijke functionaliteit van Sick Beard. Do not rush door het proces en zorg ervoor dat elke instelling twee keer te controleren. Het overslaan van zelfs een kleine stap kan alles om een ​​frustrerende halt te malen. Klik op het tabblad Config. We gaan aan het werk van links naar rechts, het opzetten van elke specifieke sub-categorie in het configuratiemenu.

Op het tabblad Algemeen kunt u aangeven of Sick Beard de browser console op start moet lanceren, controleren op updates, en waar de houtkap directory zou moeten zijn. U kunt ook de instellingen aanpassen voor de webinterface-als je wilt openen Sick Beard van buiten uw eigen netwerk zou nu een goede tijd om te veranderen toe te voegen een gebruikersnaam en wachtwoord. Zorg ervoor dat u op Wijzigingen opslaan klikken. Zorg ervoor dat wijzigingen op te slaan nadat u elk tabblad en de sectie na het bewerken als we vooruit.

Onder het tabblad ‘Zoeken’ Settings is waar de opties worden een beetje meer geheimzinnig. Onder de subrubriek Episode Search check Download PROPERS (Sick Beard zal een show opnieuw downloaden als er een betere kopie wordt geüpload. Dwz de oorspronkelijke upload had niet synchroon audio of een soort van corruptie), de Search Frequency gedurende 60 minuten (30 indien je bent bijzonder ongeduldig) en de Usenet retentie voor de duur van het houden van uw provider biedt. Onder NZB Search controleren Search NZBs en vervolgens toggle NZB Methode om in de informatie SABnzbd vullen voor uw SABnzbd installatie met inbegrip van uw SABnzbd’s console URL, gebruikersnaam en / of wachtwoord, indien van toepassing, API-sleutel, en de standaard categorie, zoals “TV”, de downloads moet gericht zijn. Als u dit gedeelte SABnzbd dan Sick Beard niet correct geconfigureerd zal niet in staat zijn om de NZB-bestanden het vindt versturen namens u SABnzbd.

In het gedeelte Zoekmachines je setup NZB indexen for Sick Beard te ontdekken tv-programma’s met. Je checkt de aanbieders om hen in staat en slepen en neerzetten in het rooster om ze te bestellen. Index Womble en Sick Beard Index vereisen geen configuratie en zijn gratis te gebruiken. Andere indexen zijn nodig gegevens, zoals gebruikersnaam en / of wachtwoord en / of API toetsen. Bezoek de websites voor meer informatie (we raden het krijgen van een $ 1 per jaar NZBMatrix rekening, bij minimum). Om te beginnen Index select Womble en Sick Beard en verplaats ze naar de top.

Het tabblad PostVerwerking configuratie is de meest optie zware configuratie scherm. Neem de tijd. Het eerste deel, Post-Processing, dekt Sick Beard moet doen met de shows het downloaden voor je. Laat downloaden tv-Dir leeg, zelfs als u al een speciale tv-show directory. We gaan een helper script te configureren in een moment dat in conflict met een handmatige invoer hier. Verwijder het vinkje bij Keep originele bestanden, we gaan om ze te verplaatsen naar een nieuw huis en er is niet nodig om dubbele exemplaren-if houden je nerveus zal de manier waarop u wilt niet werken, kunt u tijdelijk deze instelling controleren, maar zorg ervoor dat kom terug en schakel het wanneer je Sick Beard gedraagt ​​tevreden bent. Ook check Move bijbehorende bestanden en hernoemen Episodes (Sick Beard doet geweldig werk opruimen bestandsnamen).

Verderop zie je Metadata. Afhankelijk van hoe u kijken naar uw shows kan dit echt belangrijk voor je is of niet zo belangrijk zijn. Als u een media center applicatie zoals XBMC, WDTV, de PS3, of TIVO gebruiken, kan Sick Beard automatisch voor u downloaden van de meta-data. We zijn XBMC fans dus we hebben gevormd om alle metadata te downloaden voor ons. Controleer alle meta-data die u wenst te downloaden voor uw shows-we gingen met de werken, want hey, iemand anders doet het zware werk voor ons!

Hieronder Metadata is Episode Naming. Hoe het configureren van dit gedeelte is volledig een kwestie van persoonlijke smaak. We gingen met een eenvoudige Show Name – S01E01 – Ep Naam indeling; u kunt aanpassen hoe u pasvorm ziet.

Het laatste deel is het gedeelte Meldingen. U kunt Sick Beard configureren om u op de hoogte op verschillende manieren, waaronder duwen berichten aan XBMC, Plex Media Server, Growl, Twitter, en nog veel meer. Terwijl de meeste van de kennisgevingen zijn beperkt om gewoon je te vertellen wat er gaande is met Sick Beard, degenen voor XBMC zijn eigenlijk interactief. U kunt XBMC om niet alleen je ping wanneer er een nieuwe show is klaar om te bekijken, maar ook Sick Beard dwingen een bibliotheek-update ook. Sick Beard zal volledig prima werken zonder knutselen in het systeemvak sectie. De enige instelling die we willen voorstellen gebruik te maken van is dat de eerder genoemde XBMC library-update-ons doel is om dit alles zo soepel en moeiteloos mogelijk te maken, toch?

Let op: Als je gaat voor het inschakelen van XBMC-gebaseerde bibliotheek updates en push-notificaties zorg ervoor dat het vuur van XBMC en ga naar Instellingen -> Netwerk -> Services en schakel de controle van XBMC via HTTP, anders zul je worden overgelaten afvragen waar al die prachtige meldingen en duw updates ging.

Een laatste opmerking voordat we vertrekken het configuratiemenu. Ga terug en controleren elk submenu weer. Als je vergeten bent om de instellingen op elk gewenst stap het vinden van iets te redden ontbreekt nu bespaart u een groot gedoe later.

Nu, voordat we gek toe te voegen shows Sick Beard, laten we SABnzbd geconfigureerd en klaar leuk om te spelen met Sick Beard.

Start uw exemplaar van SABnzbd en het openstellen van de console-interface. Ga nu naar het menu Config. Klik op de mappen submenu. Onder het tabblad Mappen scroll naar beneden en vind de Post-Processing Scripts Folder binnenkomst. Maak deze map een sub-map van uw map SABnzbd zoals C: \ Program Files \ SABnzbd \ Scripts \ -technically het kan overal zijn, maar je kan net zo goed bij elkaar te houden je spullen. Sla uw wijzigingen op.

Ga naar de map waar je Sick Beard uitgepakt. Binnen het Sick Beard map wortel zal er een map met de naam autoProcessTV zijn. Binnen die ouder zijn helper scripts. Als u een Windows-gebruiker bent moet je sabToSickBeard.exe en autoProcessTV.cfg.sample kopiëren naar de Scripts map die u in de vorige stap vastgesteld (niet-Windows-gebruikers nodig hebben om bestanden te kopiëren the.PY in plaats van the.EXE bestanden) .

Open het autoProcessTV.cfg.sample bestand met uw favoriete tekstverwerker. De binnenkant ziet er als volgt

[SickBeard]; host = localhost; port = 8081, = gebruikersnaam, wachtwoord =; web_root =

Bewerk het bestand om de installatie aan te passen. Zorg ervoor dat de gastheer, de poort en gebruikersnaam / wachtwoord zijn allemaal correct ingevoerd. Als je rotzooi deze up krijg je gedownload uw shows, maar Sick Beard zal niet na te bewerken hen en je zult een trieste panda zijn. Sla het bestand op. Eenmaal opgeslagen, de naam van het bestand naar autoProcessTV.cfg (laten vallen the.sample uit het einde). Ga nu terug naar de console venster SABnzbd. Ga naar Config -> Categories. In het menu Categorieën je nodig hebt om een ​​nieuwe categorie voor uw tv-downloads te maken. Noem de categorie TV (of wat je hebt besloten te noemen in de vorige stap in het Sick Beard configuratie), de prioriteit op Hoog, en dit is het belangrijkste onderdeel-gebruik van de Script pull-down menu om sabToSickBeard.exe selecteren. Als je niet te selecteren en naar behoren op te slaan zal dit dan SABnzbd nooit shuttle de shows terug naar Sick Beard voor nabewerking. Als je eenmaal hebt gemaakt van de tv-categorie heb je alles op zijn plaats gekregen. Het is tijd om terug naar Sick Beard gaan en kies een aantal shows.

Er zijn twee manieren om de bal aan het rollen met Sick Beard krijgen. U kunt Sick Beard vertellen om nieuwe shows die niet in uw media-collectie te downloaden of u kunt vertellen Sick Beard om dingen te beginnen met het scannen van uw bestaande tv-show collectie om het up to date te houden. We gaan een aantal van de kritische dingen die je moet weten hoogtepunt voor elke methode om zo frustratie vrij mogelijk. Open het Sick Beard console en klik op Home -> Shows toevoegen.

Als u een lege collectie en zijn net begonnen bent u in goede vorm. Sick Beard zullen er alles voor u te behandelen. U kunt klikken op Nieuwe Show aan de slag te gaan. First., U de stekker in een show als The Twilight Zone. Sinds The Twilight Zone is tweemaal gereboot (de show uitgezonden in de jaren 1950, de jaren 1980 en de vroege jaren 2000), wordt u gevraagd welke versie van de show die u wilt halen. Klik op Volgende. Voer in de hoofdmap van uw TV verzameling en klik op Als standaard instellen. Klik op Volgende.

Hier kunt u uw download-opties aan te passen. De manier waarop u de oorspronkelijke status van de afleveringen is belangrijk. Als u wilt dat alle afleveringen van de show, verander het in Wanted. Als u niet wilt dat de oude afleveringen, maar wil toekomstige luchten te downloaden, zet hem om Overgeslagen (het zal niet terug te gaan en proberen om oude afleveringen te grijpen). In het geval van The Twilight Zone, aangezien de show is uit de lucht zouden we waarschijnlijk gaan met Wanted voor alles. Voor een momenteel uitgezonden show met een grote achterstand als The Daily Show we zouden zeker gaan met overgeslagen-het zou een tijdje duren om alle oude afleveringen te downloaden. Controleer Seasons mappen, wilt Sick Beard om het netjes te houden.

Ten slotte moet u om te kiezen welke kwaliteit je de show te downloaden maar wilt. U kunt kiezen uit HD, SD, of Any om het simpel te houden. Als u wilt het bijzonder zijn dat je kunt selecteren op maat worden gewaarschuwd dat het gebruik van de aangepaste instelling kan echt smalle uw opties wel. We raden het houden van het super simpel: HD als u de harde schijf ruimte en een HDTV te bekijken op hebt, SD als je weinig ruimte op de harde schijf zijn en / of niet op een HDTV hebben.

Voordat we de nieuwe sectie-shows, hier is een pro tip: je kunt blijkt dat nog niet eens hebben uitgezonden toe te voegen. Zie een preview voor een show die begint te luchten in de herfst en wilt u ervoor zorgen dat u niet missen? Steek de stekker in Sick Beard nu. Sick Beard zal de gaten houden op de show en beginnen met het downloaden en sorteren het de dag begint het luchten zonder verdere interactie van je.

Nu we weten hoe te voegen in een nieuwe show, laten we beginnen toe te voegen in uw bestaande shows. Ten eerste, een bezoek Home -> Shows toevoegen -> toevoegen Bestaande Shows. Begin bij het tabblad Manage Directories en richt deze op de map waarin u al uw shows te houden. Het zal de map te scannen en bieden tot alle shows zij vaststelt dat in een checklist. U kunt controleren / uitvinken de shows om aan te geven welke u wilt Sick Beard controleren. Bezoek dan het tabblad Aanpassen Opties. Stel de standaard te overslaan. Vertrouw ons op dit ene, als u een grote tv directory met veel shows het laatste wat je wilt is voor Sick Beard om in de war raken en te beginnen bulk downloaden HD vervangers voor alles. Begin langzaam. Stel de standaard te overslaan. Als u wilt spelen het extra voorzichtig check Vragen alvorens in te stellen voor elke show voor granulaire show door show controle.

Zodra u ofwel een aantal nieuwe programma’s hebt toegevoegd of gescand in een aantal bestaande programma’s, alle verdere toon tweaking plaatsvindt binnen het startscherm. Klik op het tabblad Start om een ​​lijst van al uw shows te zien. U kunt op een van hen om de opties inclusief de markering afzonderlijke afleveringen als wilde, al gedownload (als je ze krijgt van een andere bron), overgeslagen (als je ze niet wilt) en gearchiveerd (als je ze hebt gesteund bewerken tot een tweede harde schijf of verbrand ze naar een DVD).

Zodra je je comfortabel te krijgen met Sick Beard, er is een ander gebied dat je op moet letten. Onder het tabblad Beheer is er een mis-update menu. Hier kunt u in wezen batch bewerken van uw gehele of gedeeltelijke collectie. Willen alle shows in een nieuw formaat te hernoemen? U kunt de batch het hier. Wilt u al uw shows door die momenteel uitgezonden sorteren en ervoor te zorgen dat ieder van hen is ingesteld om actief te downloaden (of onderbreken ze allemaal als je met een HDD ruimte crisis)? U kunt dat ook doen. Het is een geweldige manier om snel en effectief te communiceren met uw collectie zonder de verveling van het openen van elke individuele toon en de wijziging van de instellingen één voor één.

Op dit punt volledig dienen te worden geconfigureerd en klaar om te rocken. Mocht u nog vragen geluid uit in de comments om dingen opgehelderd te krijgen of een bezoek brengen aan het Sick Beard Wiki.

je had me totdat ik Usenet te lezen … mislukken

TVshows (nu in zijn tweede iteratie) is een geweldige-torrent gebaseerde alternatief. Het is niet zo krachtig als SickBeard lijken, hoewel …

@cholantesh – helaas TVshows is alleen Mac. Sickbeard is crossplatform, waardoor het een stuk gemakkelijker te gebruiken maakt. Er is ook couchpotato die er zijn voor films, maar het is niet zo robuust als Sickbeard.

Inderdaad, Sick Beard is ongelooflijk robuust. Gezien het feit dat het was alpha release en wat het beloofde te doen was een soort van een verheven doel dat ik was niet zeker hoe het zou kunnen voldoen aan de verwachtingen. Ik ben weggeblazen door het. Het is de coolste programma dat ik heb gebruikt sinds ik ontdekte XBMC, eerlijk gezegd.

Welke versie van Sickbeard voor Windows 7? Er zijn nogal wat versies van de keuzelijst. En degene die “stabiel” leest is nogal wat naar beneden. Iedereen heeft een suggestie voor welke versie te gebruiken?

Hallo, zal dit werk met andere talen ook, net als TV-shows met de Duitse audio?

Ik gebruik sickbeard + SABnzbd op mijn ubuntu pc voor een jaar en het werkt echt goed, gekoppeld aan mijn HomeMedia pc met XMBC erop

@Cozy: Ik ben met behulp van de meest recente versie en ondanks de Alpha / Unstable tag Ik heb nog nooit problemen mee gehad.

@akaU: momenteel geen, helaas. Van wat ik de enige taalopties in Sick Beard kan vertellen zijn voor de meta-data. Dus je kunt zeggen in het Duits episode samenvattingen, maar niet de werkelijke Duitse taal aflevering te downloaden.

Ik heb met behulp van Sick Beard op Windows 7 voor een tijdje. Het is echt een mooie applicatie. Het is eigenlijk voor mensen die willen ontsnappen aan Torrents bewegen (Torrent Episode Downloader). De meeste mensen kiezen uit de buurt van UseNet want je moet betalen voor toegang tot Usenet-server en als je erover nadenkt, kan je uiteindelijk betaalt in de buurt van $ 1,00 een aflevering als je de verkeerde plannen pick en pak HD-kwaliteit afleveringen.

Als u niet wilt TED of Sick Beard gebruikt, kunt u altijd downloaden adblockvideo voor FireFox en ga naar de websites netwerk en kijken hun vrijlating van de afleveringen onderbreking gratis.

Ik hou ook van te springen op Twitter en zoek Sick Beard om te zien wat iedereen aan het downloaden

@TowerNAS – Sick Beard: Download Finished: Wilfred (US) .S01E11; @ SickBeard38 – Sick Beard: Gestart Download:. Trollied – S01E05 – Episode Five; @ benderunit9000 – Sick Beard: Dit is een test bericht van Sick Beard; @autoalt – Sick Beard: Gestart Download: Jersey Shore – s04e05 – TBA; @ mh3_sickbeard – Sick Beard: Download Finished: The.Sopranos.S04E09.HD.TV

Ik begrijp dat de nieuwste versie is stabiel (hoewel het anders is gelabeld). Weet iemand of de nieuwste versie werkt op win764 beetje?

@Bob

Ik gebruik Sick Beard op Win7 64-bit zonder kwestie.

Zou iemand denken het delen van de computer hardware die nodig is. Ik heb een oude machine die ik een nieuwe toepassing voor gevonden gewoon! Ook, wat is de minimale versie van Windows 7 vereist is;? Thanks, Mike

Ik voel me zoooo dom, maar ik heb elke stap bedacht met uitzondering van de volgende

[SickBeard]; host = localhost; port = 8081, = gebruikersnaam, wachtwoord =; web_root =

Waar vind ik deze nummers te krijgen? En welke gebruikersnaam en / of wachtwoord gebruik ik ??

Bedankt

Don (nOOb)

Configureren -> Algemeen -> Web Interface.

Heeft u een gebruikersnaam en een wachtwoord toe te voegen aan Sick Beard? Zo niet, dan is dat de informatie die je nodig hebt daar. Mijn oude configuratie was zo vanilla mogelijk en ik had geen wijzigingen aan te brengen.

Sickbeard is pretty awesome, zijn met behulp van het voor een jaar of zo.

Door het opzetten van Dyndns, kan ik inloggen met mijn telefoon / tablet en schema toont ook. Heck Ik kan zelfs controleren zijn geschiedenis / wachtrij uit mijn Google TV.

1 massieve falen echter, is het slechts indexen toont gebaseerd op thetvdb.com die op een aantal shows heeft onjuiste seizoen data (sommige netwerken breken seizoenen anders).

1 functie Ik zou graag zien, is om aanbevelingen ala TiVo mogelijk te maken.

Ik heb meerdere malen geprobeerd om het opzetten van Sick Beard op mijn Mac zonder succes. Doh! Ik heb meer wilde dieren op mijn computer dan een dierentuin. Ik installeerde python, cheetah, en voer de commando’s en vervolgens geprobeerd om Sick Beard starten en krijgt niets;. Kan iemand alsjeblieft helpen?

Dit werkt geweldig! Ik had alles te verwijderen en opnieuw installeren alles goed werkt te krijgen. Was niet voorzichtig genoeg zijn de aanwijzingen te volgen, denk ik. Ik hou van de manier waarop het vult de gaten om mijn collecties. Bedankt.

Hartelijk dank voor het artikel. Ik ben een zware gebruiker van torrents en nooit echt onderzocht usenet, maar ik ben nu verslaafd! Sickbeard en SABnzbd nu weg te werken non-stop.

Goed spul!

Sickbeard is pretty amazing. Ik heb het op te zetten op een dedicated server en het schiet me een sms wanneer het klaar is een episode, zodat ik altijd weet meteen wanneer er een show is klaar.

Tussen Sickbeard, een kabel-antenne en Netflix en PlayOn (vooral ESPN3) Ik heb alle TV / sport / film programmering ik nodig heb.

Ik sneed het snoer van kabel-tv en hebben niet meer achterom gekeken.

Ik gebruik SABnzbd / SickBeard / couchpotato voor ongeveer een jaar en een half nu. Ik hou van het absoluut. Ik heb het niet aangeraakt in maanden, maar ik heb ongeveer 11.000 afleveringen! = D Alle netjes georganiseerd.

Ik open mijn Boxee app ‘s nachts als ik thuiskom van het werk, nieuwe afleveringen zijn in mijn wachtrij voor mij om naar te kijken … en net alsof je zit in de voorkant van de DVR, ik let op mijn tv-programma’s.

mijn SABnzbd werkt prima w / o Slick Beard. Slick Beard kan de shows vinden, maar het is niet de downloads over te dragen naar SABnzbd … ARGH !!!!

laat maar. schrappen mijn laatste reactie

Ik gebruik de usenet voor enige tijd en vind het maar vonden dit sickbeard en XBMC en wow het is een goudmijn, maar ik kan niet mijn sickbeard om te communiceren met mijn XBMC. wat doe ik verkeerd? Alsjeblieft! hier is Paert de fout rapport dank.

Sep-09 11:57:29 INFO CP Server Thread-6 :: Waarschuwing: Kan geen contact XBMC HTTP server 9090: [Errno 11004] getaddrinfo is mislukt

Dit is een goede tutorial !!! Nu kunt u ook een voor couchpotato.

Wat is “web_root =”?

Ik niet opstelling een gebruikersnaam en wachtwoord, dus ik denk dat ik niet nodig deze.

En hoe weet je “verwijderen” toont aan dat je hebt ingesteld in Sickbeard?

Gezellige 1) correct

Gezellig 2) Ga naar de pagina van de show en je hebt een delete-knop voor u klaar!

Nu hoef ik niet met zo vele shows die in mijn bezit is een manier om te beheren gezien mijn verschrikkelijk geheugen voor de laatste aflevering ik speelde. Je zou denken dat het zou niet moeilijk zijn om een ​​file manager of een mediaspeler die je zou kunnen eenvoudig controleren een waarde van een soort ‘gespeeld’ of, beter nog, dat dit automatisch vond wanneer u het bestand in te stellen a-running, maar ik nog niet gezien. Als iemand weet van een programma dat dit of misschien een script dat een goede facsimile zal bieden heeft dan kunt u schreeuw het uit!

Barry: XBMC sporen of er een show is bekeken als u het bijhouden van dossiers als onderdeel van de bibliotheek-functie van het programma. Boxee doet dat ook, want het is afgeleid van XBMC.

Wat binnenkomst wordt meestal gebruikt voor het gebied web-root hieronder?

[SickBeard]; host = localhost; port = 8081, = gebruikersnaam, wachtwoord =; web_root =

Bedankt

Is er een reden waarom niemand Sickbeard, SABnzbd en couchpotato heeft getrokken in “een” app. Het is niet voor licentie wordt … maar niemand heeft er over nagedacht voordat u (dat wil zeggen alle van ze te verpakken in één app, zodat het makkelijker is om te installeren)

USB-kabels is beperkt tot 16 voet (5 m) in de lengte, langer en zij lopen in de signaal timing problemen.