hoe je een bluetooth toetsenbord te gebruiken met uw Apple TV

Net zoals je een Bluetooth-controller kan koppelen aan uw Apple TV aan gaming gemakkelijker te maken, kunt u een Bluetooth-toetsenbord om het invoeren van tekst gemakkelijker te koppelen. Hier zijn een paar goede Bluetooth-toetsenborden en laten zien hoe ze te koppelen met uw Apple TV.

Laten we eerlijk zijn, zo veel als wij houden van Siri, spraakinvoer nog veel te wensen overlaat. En het invoeren van tekst op een kleine trackpad op een tv-afstandsbediening door pikken weg één letter op een moment? Dat is nu al als de 9de cirkel van de hel zonder te gooien in een tekst die de Shift-toets of symbolen nodig heeft.

Siri kan de klus te klaren grootste deel van de tijd te krijgen, en voor zeer rudimentaire tekstinvoer u misschien wel in staat zijn zich te houden aan de jacht-en-pikken kwelling van het gebruik van de Apple TV-afstandsbediening. Maar praktisch gezien, iets meer dan dat vereist een toetsenbord.

Gelukkig, niet alleen is het heel gemakkelijk om een ​​Bluetooth-toetsenbord op je Apple TV toe te voegen, maar een echt betrouwbare Bluetooth-toetsenbord is spotgoedkoop deze dagen. Laten we eens een kijkje nemen op sommige toetsenborden u misschien overwegen het koppelen met je Apple TV en dan springen in hoe ze daadwerkelijk te koppelen.

Om mee te volgen, zult u uw Apple TV (bijgewerkt met ten minste tvOS 9.2) en een Bluetooth-toetsenbord nodig. Onverklaarbaar, Apple geen ondersteuning voor Bluetooth-toetsenbord in de eerste release van de 4e generatie Apple TV, ondanks de opname van het toetsenbord ondersteuning in voorgaande generaties.

Als u niet zeker weet welke versie van als tvOS je hebt of je hulp moeten worden vernieuwd, verwijzen wij u naar deze tutorial.

Er zijn honderden Bluetooth-toetsenborden op de markt, maar niet alle van hen zijn gelijk geschapen. Sommigen van hen zijn te duur. Sommigen van hen zijn te log op uw salontafel te houden of verscholen naast uw Apple TV. En, eerlijk gezegd, sommige van hen zijn gewoon onzin, niet de moeite waard zelfs hun toch al lage prijzen. Laten we eens een kijkje nemen op een aantal goed beoordeeld toetsenborden om u een aantal winkels geven.

Onze eerste en belangrijkste aanbeveling is voor het Anker Bluetooth Ultra-Slim Keyboard ($ 16, zie boven). Op een luttele sixteens dollars zijn een regelrechte stelen, het is leuk en compact zonder zo klein als frustrerend te zijn, het is licht van gewicht, je kunt het gemakkelijk kopen in mat zwart of wit aan uw woonkamer media center thema passen, is het paren en werkt goed , en het is momenteel zit op een gemiddelde van 4,5 / 5 sterren op Amazon met maar liefst 5,800+ beoordelingen. We gebruiken het voor deze recensie omdat dollar-voor-dollar is het waarschijnlijk de beste Bluetooth-toetsenbord waarde die er zijn en precies de juiste prijs op een eenvoudige toetsenbord om uw media center toe te voegen.

Een ander toetsenbord kunnen we raden is de Logitech Bluetooth Multi-Device Keyboard K480 ($ 40, zie boven). Je betaalt meer dan het dubbele van wat je voor het Anker model zou betalen, maar K480 heeft een fysieke schakelaar op waarmee u gemakkelijk schakelen tussen maximaal drie apparaten, evenals een handig apparaat groef in de bovenkant van de toetsenbord om een ​​smartphone of tablet te houden. Als u het toetsenbord op te zetten, kunt u niet alleen configureren voor gebruik met uw Apple TV, maar met uw iPad en iPhone ook. Als je zelfs overweegt om een ​​Bluetooth-toetsenbord voor uw andere apparaten de K480 misschien een veel betere waarde voor je.

En, natuurlijk, als je een Apple purist bent en hou van het gevoel van Apple-merk toetsenborden, kunt u altijd ophalen van de officiële Apple Wireless Bluetooth Keyboard voor $ 63. Het is niet de goedkoopste Bluetooth-toetsenbord in de buurt, maar het heeft wel de scherpe Apple chiclet sleutels dat sommige mensen zo van houden.

Als je iets anders eerder hebt gekoppeld met je Apple TV, als een game controller, de follow stappen gaat erg vertrouwd voelen. First things first, ga naar het menu Instellingen op uw Apple TV door het pictogram instellingen uit het startscherm.

In het menu Instellingen, selecteer “Remotes en Devices”.

Binnen de afstandsbedieningen en apparaten menu, selecteer “Bluetooth”.

Hier vindt u alle eerder gekoppelde Bluetooth-apparaten te vinden. Hoewel de Apple TV niet geleverd met ondersteuning voor Bluetooth-toetsenbord, deed het schip met ondersteuning voor Bluetooth koptelefoon en Bluetooth game controllers. (Serieus, het is absurd dat het niet keyboards niet steunde samen met die andere randapparatuur.)

Op dit punt, moet u de Bluetooth-koppeling modus te starten voor het toetsenbord. Voor het Anker keyboard we gebruiken, dat betekent dat op te draaien en de functie-toets en de Z-toets (die duidelijk gelabeld is met het pictogram Bluetooth als een secundaire functie) ingedrukt te houden. Op uw toetsenbord, kan dat betekenen een speciale pairing-knop ingedrukt te houden. Raadpleeg de handleiding van het toetsenbord voor meer informatie.

Zodra het apparaat komt in pairing-modus, verschijnt onder “Overige apparaten”, zoals hieronder te zien. Selecteer het nieuwe item.

De Apple TV zal u instrueren in te voeren, op het toetsenbord, de 4-cijferige pairing code op uw toetsenbord. Voer de nummers via het nummer rij op het toetsenbord en druk op Enter.

Het apparaat verschijnt dan in de “Mijn apparaten” lijst met gepaarde Bluetooth-apparaten en “Keyboard Connected” knippert kort in de rechterbovenhoek van het scherm.

U kunt het apparaat te selecteren in de lijst, maar de opties zijn daarin vrij beperkt: je kunt handmatig het apparaat los te koppelen, of vergeet het apparaat om het uit gepaarde lijst van de Apple TV-apparaat volledig te verwijderen. Praktisch gesproken, de enige reden waarom je ooit zou gaan hier is permanent ontkoppelen van het apparaat, als u het apparaat uit te schakelen zal verbreken.

Nu uw toetsenbord is aangesloten, voel je vrij om het te gebruiken voor tekstinvoer op de Apple TV-met inbegrip van, vooral om de meerderheid van de gebruikers, zoekvakken op streaming media services.

Het zoeken naar de Lizzie Borden Chronicles op Netflix? Nooit meer silly jacht en pikken, kunt u de exacte zin die u wenst in te toetsen.

Pen messen, verkleinwoord zakmessen met kleine scherpe messen, ontlenen hun naam aan hun oorspronkelijke doel: snijden door ganzenveer tips en zet ze in het schrijven van pennen.