verbeteren youtube video te bekijken in Google Chrome

Wilt u een betere manier om YouTube-video’s en het omliggende afdelingen in Google Chrome te bekijken? Nu kunt u altijd uw video in zicht tijdens het surfen op de rest van de webpagina met de VidzBigger extensie.

Voor

Normaal gesproken als je bekijkt een video op YouTube zult u niet in staat om te kijken door alle van de opmerkingen of sommige delen van de webpagina te zien, zonder oog te verliezen van de video zelf. Soms is dat is ok en op andere momenten is het niet. Als je toevallig ook de voorkeur aan het bekijken van de “HD Version” dan weer kun je kortstondige frustratie ervaren door het hebben om handmatig elke keer selecteren. Maar er is een eenvoudige manier om dat allemaal op te lossen.

VidzBigger in actie

Zodra de extensie is ge├»nstalleerd er een merkbaar verschil in de opmaak van de webpagina en de nieuwe standaardgrootte van de video (HD Version) zal zijn. Alle “delen” die oorspronkelijk de video midden rechts en eronder worden gecombineerd in schuifbare delen aan de rechterzijde. Uw video blijft in het zicht ongeacht uw bladeren door de gerelateerde video’s, het bekijken van de opmerkingen die zijn toegevoegd, enz.

Het ziet er net zo mooi in “Full Screen” mode ook.

Hier is een kijkje op hoe de dingen worden herschikt aan de rechterkant van uw browservenster. Elk van de “secties” zullen hun eigen scrollbar in aanvulling op de scrollbar voor je browser. Let op de “Quality & Downloaden Functies keuzemenu ‘dat is nu aanwezig …

opties

Er zijn verschillende manieren waarop u kunt tweaken VidzBigger om het uiterlijk te controleren en het gevoel van de video’s. Toegang voor de opties is beschikbaar in de rechterbovenhoek van de webpagina bij het bekijken van een video.

Conclusie

Als u altijd al wilde een betere weergave lay-out tijdens het surfen op YouTube dan moet je echt geven deze extensie te proberen. Dit is zeker een must-have extensie voor iedereen die houdt van YouTube.

Links

Download de VidzBigger extensie (Google Chrome-extensies)

Dit zicht is als het kijken naar een film in een theartre

Ook beschikbaar op Firefox: http://www.lifehacker.com.au/2009/03/vidzbigger_enhances_video_sharing_sites_and_adds_download_link-2/

Olifanten onderscheidend vingerafdruk achtige ribbels op de bodem van hun enorme voeten, deze ruggen kan worden gebruikt om zowel het identificeren van de olifant en schatten haar leeftijd.