luister naar meer dan 100.000 radiostations in windows media center

Een leuke functie in Windows 7 Media Center is de mogelijkheid om lokale FM-radio te luisteren. Maar wat als je niet beschikt over een tuner kaart die een aangesloten radio-antenne ondersteunt? De RadioTime plugin lost het probleem op door het verlenen van toegang tot duizenden online radiostations.

Met de RadioTime plugin voor Windows Media Center, dan heb je toegang tot meer dan 100.000 online radiostations uit de hele wereld hebben. Hun gids is onderverdeeld in verschillende categorieën, zoals Talk Radio, Radio Muziek, Sport Radio en nog veel meer. Het is volledig gratis, maar vereist registratie om voorkeurzenders op te slaan.

RadioTime

Het werkt met Media Center in XP, Vista en Windows 7 (die we hier tonen). Bij het installeren van het voor Windows 7, zorg ervoor dat u onder de “Get It Now – Free” de Installer linkknop als de installateur het beste werkt voor het nieuwe OS.

De installatie is zeer snel en eenvoudig …

Als u nu Windows 7 Media Center te openen je vindt het in de categorie van de belangrijkste menu Extra’s.

Nadat je het lanceren, je aangeboden met de RadioTime gids waar u kunt bladeren door de verschillende categorieën van de stations. Uw getoond diverse station suggesties elke keer dat je het opstart.

De belangrijkste categorieën zijn onderverdeeld verder zodat u de juiste genre van de muziek die je zoekt te vinden.

World Radio biedt u stations van over de hele wereld onderverdeeld in verschillende regio’s.

RadioTime ondersteunt lokale stations via een FM-tuner, maar als je er geen hebt, kunt u nog steeds toegang tot de lokale stations op voorwaarde dat ze online uitzenden. Een ding over het luisteren naar uw lokale stations online is de audiokwaliteit mogelijk niet zo goed zijn als wanneer u een tuner aangesloten gehad.

Het geeft informatie over de meeste van de online stations. Bijvoorbeeld hier kijken we naar Minnesota Public Radio info en krijg je een schema van wanneer bepaalde programma’s op.

Dan krijg nog meer informatie over de onderwerpen op de shows.

Om de optie voorinstellingen gebruiken die je nodig hebt om in te loggen op uw RadioTime account of als je er geen hebt klik dan op de link om een ​​gratis te maken.

Het maken van een gratis account is eenvoudig en basic op hun site. U bent niet verplicht om een ​​account aan de RadioTime plugin te gebruiken, het is alleen als u wilt dat de extra voordelen.

Conclusie

Voor dit artikel hebben we geprobeerd het alleen met Windows 7 Media Center, en soms voelde clunky de interface bij het snel bewegen door menu’s. Ook is er geen zoekfunctie vanuit Media Center, kunt u echter stations doorzoeken van hun site en voeg ze toe aan uw presets.

Ondanks enkele tekortkomingen, dit is een zeer leuke manier om de toegang tot duizenden online radiostations krijgen via Windows Media Center. Als u op zoek bent naar een manier om toegang te krijgen tot duizenden radiostations door middel van WMC, wilt u misschien RadioTime proberen.

Download RadioTime voor Windows Media Center

Weet iemand of RadioTime dan zal werken en extender (xbox 360 aangesloten op Media Center 7)?

Hoe kun je ooit de tijd om te eten en slapen?

Applaus voor uw energie en uw inspanningen.

Hou ervan! Precies wat ik nodig had. Ik was zo gefrustreerd proberen te achterhalen hoe het opzetten van radio op Windows Media Center. Dank je wel!

Het geeft me audio errorrrr ………………… grrrr grrrrr zo geïrriteerd nu. Waarom deze fout, ik kan luisteren naar muziek prima.

De 1883 uitbarsting van de Krakatau was zo ongelooflijk luid dat het gescheurd de trommelvliezen van de mensen tot veertig mijl afstand.