IE9 heeft indrukwekkende html5 canvas tekstweergave

Meer dan bij een van de vele MSDN ontwikkelaar blogs, hebben ze een vergelijking van alle belangrijke browsers geplaatst bij het renderen van een ingewikkelde afbeelding met vectoren en direct op het doek trekken tekst.

Het beeld IE9 ziet er heel wat beter dan de rest, al is het slechts een korte tijd zal duren voordat iedereen inhaalt, en aangezien de andere browsers hebben de neiging om nieuwe versies vaker dan Microsoft doet loslaat, zul je eindigen met een uitstekende rendering in Chrome voor IE toch. Hoe dan ook, leuk om te zien dat de concurrentie in de browser markt vonken vooruitgang.

IE9’s Prachtige tekst Rendering Quality [Mike Swanson’s Blog – MSDN Blogs]

Zoals ik op MSDN blog reacties vermeld, is Microsoft appel vergelijkt met peren. Ze moeten vergelijken IE9 preview volledig ingeschakeld Firefox 4.0 b├Ęta 2 en Chrome 6.0 dev kanaal. Dit zijn de browsers die gaan concurreren met IE9 toen het uiteindelijk gaat om de markering.

Alfred Hitchcock anoniem kocht de rechten op Robert Bloch’s roman, Psycho, en dan rustig opgekocht zoveel exemplaren van het pas verschenen boek mogelijk voor iedereen het lezen van de roman en bederven het einde van de film te voorkomen.