htg een overzicht van de Braven BRV-x: weerbestendig bluetooth audio

Overal waar je gaat, is er iemand naar buiten komen met een nieuwe Bluetooth-luidspreker met een “fun” design – vorm van dieren, kegels, of zelfs oude-timey radio’s. Zo zijn er Bluetooth speakers die niet zuigen? We beoordeeld de komende Braven BRV-X speaker, en het was vrij goed, als een beetje prijzig.

Het is veilig om te zeggen dat op een gegeven moment zullen de meeste consumenten sprekers zijn Bluetooth-enabled. Dat wil niet zeggen dat je nog steeds niet in staat om ze aansluiten via draad, maar u zult de optie niet zo goed. Dus wees voorbereid; die Beats Pill commercials zijn waarschijnlijk nog maar het begin.

Dat gezegd hebbende, zijn er een aantal leuke producten ontwikkeld. Het ene bedrijf dat onze aandacht trok was echter Braven, die gespecialiseerd is in niet alleen het maken van Bluetooth speakers, maar systemen die zijn ontworpen om samen of als individuele units werken zodat u volledige controle over uw luisterervaring in uw hele huis of op een per spreker basis.

In deze review zullen we wat tijd besteden aan het praten over de Braven BRV-X individuele Bluetooth speaker, en dan u kennismaken met intuïtieve nieuwe gedistribueerd audiosysteem Braven’s: Vibe.

De Braven BRV-X is uw Everyman elke dag speaker. Het is robuust en chunky en soort doet me denken aan die een mini-voetbal, die geschikt is omdat deze spreker is net zo goed af u vergezellen naar een achterklep zoals het is thuis op de salontafel.

Gekleed in een dikke, grip rubber coating en is gehuisvest in een sterke, high-impact plastic behuizing, samen met duurzame metalen rooster en een harde waterbestendige schroefdop, de BRV-X is schokbestendig en gebouwd worden ruw en tuimelen, maar nog steeds klinken zoete ongeacht de omstandigheden. Het is eigenlijk een beetje sonic tank, en zelfs soort lijkt op een.

Op de top zijn controles: +/- hebben een dubbele functie, zodat u / verlagen volume te verhogen, of u kunt ingedrukt houden om vooruit en terug te spoelen.

Aan de andere kant is een uit-knop en de multiuse pijl staat koppelen apparaten, pauzeren en het afspelen hervatten, evenals het beantwoorden en beëindigen van telefoongesprekken.

Sieren elk uiteinde zijn metalen palen waardoor je de bijgeleverde nylon band kan rijgen, zodat u het slingeren over je schouder, een deurknop, of een douche gordijn staaf.

De BRV-X is waterbestendig. In feite is het bedrijf factureert de BRV-X als de “eerste echte outdoor speaker”, dus terwijl je niet kunt onderdompelen, kan het opstaan ​​om “regenval, waterstralen en water spatten.” In principe kun je vrij veel neem het overal behalve de bodem van het zwembad.

De BRV-X gepaarde gemakkelijk met alles wat we gooiden het met inbegrip van een Apple iPhone 5s, Nexus 7 en Nexus 4. Verplaatsen van apparaat naar apparaat bleek eenvoudig en pijnloos te zijn. Verder, als je een toestel met NFC (Near Field Communication), kunt u gewoon aanraken van de BRV-X en koppelen het meteen.

Losschroeven van de waterbestendige dop onthult een mooi verpakt set van havens en de status van de batterij-indicator licht.

De BRV-X heeft twee audio modes – zowel binnen als buiten. In wezen, indoor geeft je een meer Bassy, ​​rijk geluid, terwijl buiten mijdt lagere frequenties in het voordeel van luidheid, dus je kunt het horen op de golven, passerende auto’s en luidruchtige gesprekken.

Voor apparaten zoals oude iPods en laptops die niet Bluetooth uitgerust, kunt u deze aansluiten op de aux-ingang met behulp van de meegeleverde 3,5 mm stereo-connector kabel.

De spreker biedt ook de mogelijkheid om te krikken in een USB-kabel, zodat u uw tablet of telefoon van stroom, zodat je de hele nacht kunt dansen. Of, als je in een snuifje en de noodzaak om wat sap toe te voegen aan het sterven de batterij van uw telefoon, kunt u het opladen off van 5200 mAh batterij van de spreker.

Levensduur van de batterij zal uiteraard variëren, afhankelijk van hoe hard je de luidspreker te duwen, dat wil zeggen hoe hard je speelt en of je iets bent opladen van het weg. Het bedrijf citeert 12+ uur al, en ik vond dat gemakkelijk verkrijgbaar.

Bluetooth-bereik en was uitstekend. Ik merkte geen onderbrekingen als ik van kamer verplaatst naar een kamer met mijn tablet. U kunt rekenen op een effectief bereik van ongeveer 33 voet, maar het is niet zo dat ofwel de luidspreker of de telefoon zijn moeilijk te voeren rond met u, dus bereik is waarschijnlijk nooit een probleem zijn.

Dus de belangrijkste vraag is natuurlijk, hoe klinkt het?

Over het algemeen, het BRV-X staat voor wat ik luister naar op het redelijk goed, vooral dingen die tegemoetkomt aan de mid-range. Er is wat bas, maar het mist de oomph om elke vorm van de muur ratelen veroorzaken of bevorderen anti-maatschappelijke tendensen. Het is niet super luid krijgen, hetzij, schijnbaar meer inhoud te klinken mooi in plaats van overstemmen de wereld.

Het biedt schone, rijk geluid, duurzaamheid en gemak. Het is ideaal voor iemand die leeft in een studentenhuis, klein appartement, of in een klein kantoor omgeving waar je muziek in je kantoor zou willen zonder verstoring van je baas naast de deur. Het beste van alles, kunt u snel koppelen uw BRV-X met een andere BRV-X voor echte stereo geluid.

Ten slotte kunt u de BRV-X conferencing-mogelijkheden te gebruiken. Druk gewoon op de knop “beantwoorden-end” en je hebt een noise-cancelling speakerphone, dat is een stap omhoog van blikkerig kleine luidspreker van mijn telefoon.

Terwijl de BRV-X is een koele en krachtige kleine apparaat, vertegenwoordigt slechts een topje van de ijsberg audio in vergelijking met wat Braven doet met hun andere producten.

Het bedrijf demonstreerde met trots hun ‘Vibe’ verdeeld audio-systeem op CES van dit jaar, en het volstaat te zeggen, het is echt packs veel veelzijdigheid en het gemak waarmee gebruikers muziek op meerdere apparaten en platforms te delen.

De Vibe-systeem kunt u niet alleen om Braven speakers aan groepen, functie toe te wijzen als een geheel, of functie als individuen, dan kunt u ook een bestaande Bluetooth-luidspreker die u al in het bezit toe te voegen.

Kortom, de Vibe-systeem bestaat uit de ‘Vibe Station “, een alles-in-één hub / luidspreker die wordt aangesloten op uw draadloze netwerk en Bluetooth-apparaat.

Dan heb je ‘Vibe Replay “, die in feite zijn extra luidsprekers (minus de hub) die u uw Vibe Station (s) toe te voegen voor meer geluid. Dan is er de “Vibe Link” die aansluit op uw draadloze hub en kunt u uw bestaande Bluetooth-luidspreker (s) bedienen met het.

Ten slotte is de Braven Vibe App – compatibel met iOS, Android en Windows – geeft u precies controle over uw muziek en output, zodat u uw apparaten te beheren, te controleren verschillende bronnen, verdeel speakers in zones of groepen, evenals stroom verschillende inhoud één spreker, zone, of over het hele netwerk.

Tijdens de demo, Braven de technicus was in staat om nummers en afspeellijsten naadloos verplaatsen van zone naar zone, het spelen van Madonna op één en Jay-Z op een ander, of combineer zones zodat u snel pipe hetzelfde nummer door middel van het hele systeem. Erg netjes en spannend om te kunnen dat soort ultieme controle over uw luisterervaring, terwijl niet gebonden te zijn aan een desktop of rack unit.

Op het einde, de Braven BRV-X is slechts een luidspreker. Dat gezegd hebbende, in de loop van de weken dat ik het heb gebruikt, heeft zich bewezen als een leuke ding om te hebben, in het bijzonder bij het bekijken van video’s op de tablet en laptops, luisteren naar muziek in andere dan waar mijn desktop computer kamers zit, en het voeren van conference calls.

Maar dit alles is subjectief, dus hoe werkt het echt af te breken? Hoe zit het goed is? Wat is slecht? En waar gaan we spreken over het?

De BRV-X, ondanks zijn kleine formaat en gooi-alles-in-het ontwerp, is een vrij high-end stuk van de stereo-installatie. Met een adviesprijs van $ 229,99, het is niet goedkoop. Dus, terwijl je niet van plan om erg gooien het in je rugzak of ineenkrimpen als het wordt gestoten de picknicktafel. U vindt het erg als je het verliest of deze wordt gestolen (maar hetzelfde kan gezegd worden voor de $ 199 Beats Pill).

Voor die prijs echter, krijg je een mooie, schone, consistent geluid (niet te Bassy) in een taaie, weerbestendig shell die je overal kunt nemen. Plus, met twee sound modes, bent u verzekerd dat het niet uitmaakt waar je het te nemen, zult u waarschijnlijk in staat zijn om het te horen. Voeg daaraan toe dat 12 + uur levensduur van de batterij, de mogelijkheid om uw andere apparaten conferencing-mogelijkheden op te laden, en bel, en je ziet een mooi rendement op uw investering.

Het bedrijf heeft verklaard dat de BRV-X beschikbaar rond het midden tot eind februari zal zijn. Meer informatie over Braven en hun lijn van producten kan worden gevonden door een bezoek aan hun website.

Ik heb me afgevraagd wanneer Bluetooth speakers zouden gaan om de mogelijkheid om 1. U ontvangt per kanaal (links, rechts, meer) en 2. Ondersteuning van meerdere luidsprekers, zodat u ze kunt scheiden krijgen, waardoor meer van een stereo-effect. Hopelijk op een gegeven moment zullen we in staat zijn om de kanalen op het punt kunnen we een 5.1 surround-effect, of iets in de buurt van het te bereiken toe te wijzen.

Ik gebruik de Bose SoundLink Bluetooth, en hoewel het stereo, de speakers zijn zo dicht bij elkaar dat u het stereo-effect verloren. De mogelijkheid om 2 Bluetooth luidsprekers zijn, beide afgestemde dezelfde bron en één op elk kanaal, en gescheiden, zou een betere stereo effect.

Ondanks de populariteit van de prop in cartoons, is er nooit een gedocumenteerd geval van een struisvogel begraven zijn kop in het zand geweest.