hoe u formules in de cellen te laten zien en formules volledig te verbergen in excel 2013

Als u werkt op een Excel-werkblad met veel formules in het, kan het moeilijk worden om te volgen en bijhouden van al uw formules. Excel is een eenvoudige manier van het weergeven formules in de cellen naast de formule bar.

Deze functie geeft ook de afhankelijkheden voor elke formule in de cellen (indien geselecteerd), zodat u kunt bijhouden van de gegevens die worden gebruikt in elke berekening. Weergeven van formules in cellen helpt u om cellen met formules te vinden en snel lezen door al je formules en controleren op fouten. U kunt ook het werkblad af te drukken met de formules in de cellen te helpen controleren uw werk.

Om formules in cellen die deze stoffen bevatten, drukt u op Ctrl + `(het accent grave-toets). De formules in elke cel scherm zoals weergegeven in de afbeelding hierboven. De bij de berekening cellen worden begrensd in kleuren die passen bij de cel verwijzingen in de formule om u te helpen de gegevens bijhouden.

U kunt ook op Toon Formules in de Formule Auditing van het tabblad Formules om formules in de cellen weer te geven.

Zelfs als je niet formules in de cellen te laten zien, als u klikt op een cel met een formule, de formule weergegeven in de formule balk. Als u niet wilt dat de formules zichtbaar voor gebruikers van uw spreadsheet, kunt u ze verbergen en het blad te beschermen. Om dit te doen, selecteert u de cellen waarvan de formules die u wilt verbergen.

In de sectie Cellen van het tabblad Start, klikt u op Opmaak en selecteer Cellen opmaken uit het drop-down menu.

Het dialoogvenster Celeigenschappen verschijnt. Op het tabblad Beveiliging het selectievakje Verborgen in. Klik op OK.

Om te eindigen het verbergen van de formules, moet u het vel te beschermen. Klik op Opmaak in de sectie Cellen van het tabblad Start weer. Deze keer, selecteer Protect Sheet in het drop-down menu.

Op het dialoogvenster Blad beveiligen, zorg ervoor dat de Protect werkblad en inhoud van de vergrendelde cellen te controleren is ingeschakeld. Voer een wachtwoord in het Wachtwoord voor vel te bewerken box die u zal toestaan ​​om het blad opheffen en opnieuw tonen de formules opheffen. In het toestaan ​​alle gebruikers van dit werkblad naar de lijst selecteert u de selectievakjes in voor de taken die u wilt toestaan ​​dat de gebruikers in staat om uit te voeren. Klik op OK.

Voer uw wachtwoord opnieuw in de Herhaal het wachtwoord te wijzigen in het dialoogvenster Wachtwoord bevestigen gaan en klik op OK.

Nu, zult u merken dat wanneer u een cel met een formule te kiezen, de formule balk leeg.

Om de formules in de formulebalk weer te geven, klikt u op Opmaak in de sectie Cellen van het tabblad Start en selecteert u Unprotect Sheet in het drop-down menu.

Voer uw wachtwoord in op het opheffen dialoogvenster Blad en klik op OK.

Al uw formules zal weer zichtbaar zijn wanneer deze cellen worden geselecteerd in het werkblad.

Ondanks de wijdverbreide mening dat Napoleon was kort, hij was gemiddeld in de hoogte (5’7 “) voor de tijd waarin hij leefde-het idee dat hij kort was was puur Britse propaganda.