hoe u een adres uit uw bureaublad naar uw telefoon in google maps

Deze week, Google uitgerold een nieuwe wereldwijde functie voor zijn desktop-maps app die gebruikers in staat stelt om automatisch adressen te sturen naar hun telefoon met de klik van een enkele link. Deze instelling zou moeten helpen om de hoeveelheid tijd die je uiteindelijk klauteren tussen apparaten op je weg naar buiten de deur te verminderen en te stroomlijnen het proces van het importeren van richtingen zonder toevoeging van vreemde glut die zouden kunnen vertragen wanneer je al te laat voor benoeming van die tandarts bent.

Verzenden naar telefoon werken voor zowel iOS en Android, hoewel de setup procedure voor elke OS is iets anders.

Om de functie te werken op iOS krijgen, eerst moet u ervoor zorgen dat uw Google Maps-app is bijgewerkt naar de meest recente uitrol, versie 4.7.0. U kunt deze update door ofwel het controleren van uw tabblad Bijwerken in de iOS App Store, of het downloaden van de app als een verse installatie te krijgen. Zodra de update is geïnstalleerd, open je kaarten app.

Vanaf hier, tik in de linkerbovenhoek om de openstelling van het menu, en op zoek naar de optie Instellingen.

Klik op Instellingen, en vanaf hier kunt u wilt navigeren naar de sectie Meldingen.

In Meldingen, ziet u een toggle voor “Sent from desktop-app” te zien. Zet deze op, en terug naar je bureaublad te gaan dan.

Nu elke keer als u op zoek naar een nieuwe locatie in Google Maps, zie je de optie “Verzenden naar apparaat”, benadrukt hieronder.

Klik op deze, en u zult worden begroet met een lijst met opties voor elk apparaat dat u met het account hebt geregistreerd!

Een grijze vinkje zal bevestigen dat de overdracht succesvol was.

Elke locaties gestuurd naar de telefoon wordt weergegeven als een melding in uw melding centrum, en zodra u deze selecteert, wordt u rechtstreeks naar de kaarten app met het adres vooraan in het midden genomen.

Voor Android, het proces nog gemakkelijker. Het enige wat u hoeft te doen is te gaan in de Google Play Store, update uw Google Maps applicatie, en je bent klaar! Zodra Maps is de meest actuele versie draait, zal de telefoon je hebt het op geïnstalleerd automatisch pop-up in de Send to Device prompt op de desktop client.

Voor beide besturingssystemen, moet u er zeker van zijn dat u geregistreerd op dezelfde account voor uw mobiele apparaat als u op de desktopversie van Google Maps. Dit is hoe de richtingen worden gecommuniceerd, en je kunt alleen nieuwe apparaten toe te voegen aan dezelfde e-mail, zolang ze zijn geregistreerd door de eigenaar zelf.

Na dat is alles geregeld, maar het krijgen van punt A naar punt B is net zo eenvoudig als het invoeren van een adres op uw bureaublad en laten de GPS van je telefoon doet de rest van het werk!

Afbeelding Credits: Wikimedia Foundation

Dat is leuk en alles, maar ik zou meer onder de indruk zijn geweest als ze zou herstellen Stuur naar GPS-ondersteuning.

Ik heb niet eens de optie Verzenden naar Device op mijn bureaublad kaart.

De instructies had echt geen relatie met de tabs aan beide mijn Android-telefoon of mijn Chrome Google maps bureaublad. Op de telefoon, was er geen tabblad voor kennisgevingen. Op de desktop was er op dezelfde manier geen tabs zoals beschreven. En mijn telefoon Google maps versie was de laatste 9.11.1

Je moet zorgen dat je met dezelfde e-mailaccount geregistreerd voor zowel de telefoon en de desktop op hetzelfde moment, die in het artikel werd vermeld. Zodra deze twee stukken op hun plaats zitten, moet de functie automatisch verschijnen.

De titel van dit verhaal is volledig mis-leidend. Je kunt geen aanwijzingen, kunt u alleen een adres te sturen. Typ het adres dat u zoekt in het zoekvak en de “Send to Device” prompt verschijnt eronder.

Wat zou het nog belangrijker voor mij zou zijn om te kunnen naar mijn adres te sturen naar Uber bestuurder of een buiten de stad bezoeker.

Als u Android, kunt u uw eigen contactpersoon profiel te maken en tekst aan anderen. Ik weet niet zeker of en hoe iOS het zal behandelen.

Er is een probleem met dat feature.It alleen steun adressen (plaatsen) die in Google Maps. Je kunt niet het adres van een plek waar je de pin geplaatst op te sturen. Dus als je wilt naar de locatie van de te sturen (bijvoorbeeld) bushalte (u wilt daar te ontmoeten), dan kun je niet doen it.Because van die beperking ik gebruik GMaps Android-add-on – Maps Coördinaten, uit de markt. Het maakt het mogelijk om de exacte GPS-coördinaten, kopiëren en te sturen naar iedereen.

En voor het verkrijgen van het adres van de desktop – Ik stel voor het kopiëren van SAP-coördinaten van Maps (desktop) en plakken ze in Keep of Taken.

Lang op de contact. Selecteer “share contact op via bericht” in het contextmenu. Selecteer de ontvanger. Helemaal klaar.

Dit is natuurlijk van een Android-telefoon. Het menu-item kan enigszins afwijken, afhankelijk van de telefoonmaker.

Voor mij is ‘Verzenden naar apparaat “heeft een interessante functie heb ik niet gezien tot nu toe genoemd. Voor iedereen die, zoals ik, die een smartphone heeft, zonder een drager, of die misschien net wilt opslaan van gegevens, “te sturen naar het apparaat” maakt het mogelijk om offline te navigeren met turn-by-turn aanwijzingen. Na het verzenden van een locatie van mijn computer naar mijn telefoon op een Wi-Fi-netwerk, ontvangt mijn telefoon een melding met een navigeren icoon (en een richting icoon). Navigatie begint vanaf de huidige locatie naar de locatie gestuurd naar het apparaat. Dus ik kan naar mijn auto waar ik niet langer een netwerkverbinding hebben, tikt u op Navigeer en het werkt als een charme. Tot nu toe Ik weet niet hoe ver ik kan gaan en helaas kan ik niet terugkeren zonder netwerkverbinding, maar zodra je je weg te vinden ergens moet het gemakkelijk genoeg om je weg terug te vinden zijn.

Heinrich Hertz, de uitvinder van de radio, geloofde dat zijn winning van “draadloze golven” had geen praktische toepassing.