hoe je je eigen professionele blog met wordpress beginnen

Wilt u uw eigen blog of website te beginnen? Met een gratis WordPress-account, het is gratis en gemakkelijk aan de slag maken van uw eigen professionele kwaliteit blog site.

Dit is het eerste deel in een serie over hoe je je eigen professionele kwaliteit blog site te maken. Nee, we praten niet over enkele cheapo zoek blog van Blogger of iets op Facebook, maar het creëren van een kwaliteit blog kan je online trots op zijn en aanwezig om miljoenen lezers.

WordPress is een van de meest populaire blogging platforms, het voeden van honderden high-profile websites en blogs over de hele wereld. Het is zowel krachtig en eenvoudig te gebruiken, wat maakt het geweldig of je net begint of zijn een blogging pro. Om te beginnen met uw blogging project WordPress is volledig gratis, en u kunt de online interface te gebruiken of installeren van de WordPress-software op uw eigen server en blog vanaf daar.

Ermee beginnen

U kunt een blog te starten in slechts een paar minuten. Ga dan naar WordPress.com en klik op Meld u nu aan de rechterzijde van de hoofdpagina.

Voer een gebruikersnaam en wachtwoord, controleer dan of u akkoord gaat met de juridische voorwaarden, selecteert u de “Gimme een blog” kogel, en klik op Volgende.

WordPress kan u mededelen dat uw gebruikersnaam al in gebruik is, kiest u gewoon een nieuwe en probeer het opnieuw.

Vervolgens kiest u een domein voor uw blog. Dit zal het adres voor uw site, en kan niet worden gewijzigd, dus zorg ervoor dat precies wat je wilt kiezen. Als u uw adres te zijn yourname.com plaats van yourname.wordpress.com liever, kunt u uw eigen domein toe te voegen voor een vergoeding na uw blog is ingesteld … maar we zullen dat later te dekken.

Zodra u klikt aanmelding, wordt u een bevestiging e-mail. Terwijl u wacht op de e-mail aan te komen kunt u doorgaan en geef uw naam en een korte bio over jezelf.

Wanneer u uw bevestigings e-mail, klikt u op de link. Gefeliciteerd, je hebt nu je eigen blog!

U kunt uw nieuwe blog direct bekijken, hoewel de standaard thema is niet erg interessant zonder uw inhoud en foto’s.

Terug op de pagina die u geopend van de e-mail, klik op Aanmelden om toegang te krijgen van uw blog administratie pagina en om te beginnen met het toevoegen van dingen aan uw blog. U kunt ook op elk gewenst moment toegang krijgen tot uw blog admin pagina gaan door van yourname.wordpress.com/admin, waarbij je je eigen blog naam voor uwnaam.

Voer uw gebruikersnaam en wachtwoord en klik op Log in om te beginnen.

Het toevoegen van inhoud aan uw WordPress.com Blog

Wanneer u zich aanmeldt bij uw WordPress blog, zul je eerst het WordPress Admin pagina. Hier kunt u recente berichten en reacties te zien, en u kunt statistieken van hoeveel mensen hebben uw site bezocht te zien. U kunt ook al uw blog tools en instellingen toegang tot rechts van deze pagina.

Om een ​​nieuw bericht op uw blog toe te voegen, klikt u op de berichten te koppelen aan de linkerkant, klik op “Nieuw”, hetzij op het linker menu of op de bovenkant van de pagina Berichten bewerken. Of, als je wilt om de standaard eerste bericht te wijzigen, de muisaanwijzer op het en selecteer Bewerken.

Of klik op de knop Nieuwe berichten op de bovenkant van de pagina. Deze menubalk is altijd zichtbaar wanneer je bent ingelogd, dus het is een makkelijke manier om een ​​bericht toe te voegen.

De editor kunt u eenvoudig alles wat je wilt in een Microsoft Word-stijl editor te schrijven. U kunt uw tekst op te maken, toe te voegen lijsten, links, quotes en nog veel meer. Wanneer u klaar bent om uw inhoud te delen met de wereld bent, klikt u op Publiceren aan de rechterkant.

Als u foto’s of andere bestanden toe te voegen, klikt u op het plaatje naast “uploaden / invoegen”. Uw gratis blog-account kan maximaal 3Gb van foto’s en documenten die je zeker een goede start zal geven.

Klik op Bestanden selecteren, en kies vervolgens de foto’s of documenten die u wilt toevoegen aan uw bericht.

Wanneer de foto’s zijn geüpload, kunt u een bijschrift toevoegen en kiezen hoe om het beeld te positioneren. Wanneer u klaar bent, selecteert u “Insert into Post”.

Of, als je wilt om een ​​video toe te voegen, klikt u op de knop Video. Je moet een betaalde upgrade om video’s direct te uploaden toe te voegen, maar u kunt YouTube en andere online video’s gratis toevoegen.

Klik op het tabblad “From URL ‘en plak de link naar de YouTube-video en klik op Invoegen in bericht.

Als u een code geek bent, klikt u op het tabblad HTML in de editor en bewerk de HTML van uw blog post de geeky manier.

Zodra u al uw inhoud hebt toegevoegd en bewerkt het de manier waarop u wilt, klikt u op de knop Publiceren op de rechterkant van de editor. Of, kunt u klikken op Voorbeeld om ervoor te zorgen dat er goed uitziet, en klik vervolgens op Publiceren.

Hier is onze blog met de nieuwe blog post met een foto en video. Terwijl je krijgt om te weten dat je weg rond de controles in WordPress, zal de Preview-functie je beste vriend zijn terwijl u probeert om de inhoud naar uw wens te organiseren.

Conclusie

Het duurt slechts een paar minuten om te beginnen met bloggen op WordPress.com. Of u wilt schrijven over je dagelijks leven, deel foto’s van uw kinderen, of bekijk de nieuwste boeken en gadgets, WordPress.com is een geweldige plek om te beginnen gratis. Maar we hebben alleen betrekking op een klein deel van de WordPress functies … maar dit moet u op weg helpen. Kom regelmatig terug voor meer WordPress en bloggen dekking coming up soon!

Links

Schrijf je in voor een gratis WordPress.com rekening

Ik heb blogs op zowel Blogger en (gratis) WordPress, en ik vond de WordPress-versie vrij beperkt. Het maakt je niet laten JavaScript gebruiken, de keuze van de templates is slecht, CSS bewerking wordt niet ondersteund, enz. Voor degenen die niet de implicaties van deze beperkingen niet begrijpen, WordPress zou in orde zijn, maar voor gebruikers met meer geavanceerde technische (HTML) vaardigheden, Blogger biedt een veel beter platform.

Blogger IMO niets meer dan wordpress bieden, in feite denk ik dat de user interface ziet er verschrikkelijk en moet worden bijgewerkt. Blogger biedt niet dezelfde status instrumenten als blogger en de thema’s veel meer indrukwekkender dan blogger kijken. Ik heb rekeningen bij beide plaatsen en ja wordpress limieten bewerken om veiligheidsredenen blogger hoeft niet ergens bijna net zoveel templates om uit te kiezen dan blogger.

Ik heb blogs zowel op WordPress.com en Blogger / BlogSpot – belangrijkste nadeel aan WordPress.com is niet in staat om geld te verdienen, die je kunt doen op Blogger.

Van wat ik heb gezien en gehoord, met behulp van een derde partij hosting, zoals blogger of wordpress.com (niet de build-het-zelf-versie) is te beperkend en daardoor zeer onprofessioneel. Ik stel voor het verwijderen van het woord “professional” uit de titel van het bericht, als niets leidt mij te geloven dat dit is professioneel.

@Dave

Je bent correct, dat Blogger heeft meer opties dan WordPress.com geld te verdienen.

@Sam

Ja, diy is veel meer aanpasbaar. Maar met dit artikel bespreken we het verschil tussen deze twee online hosting w / bloggen diensten.

Cheers; Jake

Ik begon met behulp van WP en hebben drie blogs hardlopen. Echter, was ik een beetje teleurgesteld met het werken met afbeeldingen. Een van de blogs is een fotografie blog en maakt gebruik van een speciale thema gelabeld voor fotografie. Het zal echter niet laten plaatsen twee foto’s (side-by-side of over-en-onder). Mijn gok is het thema is ingesteld voor slechts één. De andere is een algemeen doel familie blog. Het probleem dat ik heb daar probeert om tekst / beeld uitlijning te krijgen correct, vooral met meerdere foto’s, en met een tussenruimte van meerdere foto’s. Men zou denken, bijvoorbeeld dat als je had drie foto’s en pic1 wordt regellinks, pic2 wordt centeraligned en pic3 wordt regelrechts u een scherm zou krijgen met drie foto’s in principe drie kolommen met de twee de meeste foto’s geduwd om de respectieve grenzen . Nauwelijks.

Ik dacht dat ik had een oplossing na het onderzoeken van een aantal fundamentele HTML alleen om te ontdekken dat het zag er geweldig in de editor / voorbeeld, maar was een complete scramble bij weergave op een ander formaat video gevonden.

Toen ik de klantenservice contact op met hun ‘oplossing’ was om de optie CSS editing te kopen en te leren CSS. Maar, dat verslaat het hele doel van catering aan de beginner met cut / paste redacteuren en templates. Als ik wilde dat diep in webpagina ontwerp en de ontwikkeling die ik zou opstaan ​​mijn eigen site te krijgen.

@All – Hier zijn een paar redenen waarom ik vind WordPress.com een ​​meer professionele oplossing. Ten eerste, de WordPress kern software krachten veel sites, zodat de vaardigheden die je leert met behulp van WordPress.com zal nuttig zijn bij het uitvoeren van veel sites die de stand-alone software te gebruiken. Bovendien, als je begint met WordPress.com, is het gemakkelijk om uw site te verplaatsen naar een self-hosted WordPress te installeren, we zullen dit dekken in een aanstaande artikel.

Enkele andere dingen die WordPress professioneler te maken zijn; – page ondersteuning. Je kunt eigenlijk maken een volledige website met alle statische pagina’s in WordPress, of maak een statische voorpagina en dan een nieuws pagina voor blogberichten. Dit is erg leuk voor ondernemingen, -. Thema’s. Ja, Blogger geeft je meer opties voor het bewerken rechts out-of-the-box, maar WordPress heeft veel meer standaardthema’s, ze zijn het toevoegen van meer de hele tijd, en (met een upgrade) kunt u zelfs de CSS bewerken. Blogger thema’s kunnen veel moeilijker te bewerken, en elke blogger thema dat u te maken kan alleen worden gebruikt op Blogger, terwijl een bewerkte WordPress.com thema kan worden gebruikt op uw eigen site.

Zoals reeds vermeld, is WordPress.com niet toe dat het toevoegen van uw eigen Javascript en heeft gelde opties beperkt. Deze kunnen worden beschouwd als nadelen voor sommigen, maar afhankelijk van uw bedrijf (bijvoorbeeld als u uw blog om uw bedrijf te promoten, in plaats van uw blog * wezen * uw bedrijf), dan kan dit prima. Bovendien, WordPress.com is het toevoegen van een aantal opties te gelde maken. Op dit moment mag u een beperkte hoeveelheid relevante affiliate links te gebruiken, en ze werken aan een manier om gebruikers toe te voegen AdSense aan hun blogs ook.

Ik hoop dat dit helpt. Tenminste dit zijn enkele van de redenen waarom ik het gevoel dat WordPress.com is een geweldige plek om te beginnen met bloggen.

“@Sam

Ja, diy is veel meer aanpasbaar. Maar met dit artikel bespreken we het verschil tussen deze twee online hosting w / blogging diensten. ”

Het artikel is gewoon te bespreken hoe het opzetten van een blog. Dat is het. In welke hoedanigheid is dit artikel bespreken iets op afstand met betrekking tot een “professionele” blog? Ik begrijp niet hoe iemand kan verwijzen naar zichzelf als een “professional” als ze nemen de vrij gehoste versie van WordPress in de doe-het-zelf-gehoste oplossing vanwege het gemak.

@Mat

De definitie van professional is “deelnemende voor de winst of het levensonderhoud in een activiteit of gebied van inspanning vaak bezig met door amateurs” van wat ik zie. Dus laten beginnende gebruikers schrijven hun eigen blogs op een cloud-gebaseerde oplossing die is gratis en eenvoudig te gebruiken is de sleutel. blogger biedt een zeer eenvoudige manier, maar heeft zo veel tools niet IMO bieden voor een eerste keer gebruiker.

Op een andere nota

Erachter blogger heeft veel meer widgets dan wordpress.com, maar wordpress.com heeft meer thema’s die veel beter uitzien en ze hebben meer opties en zien er veel beter.

blogger is IMO te simpel in geen gebruik van de code, maar moeilijk voor niet-coders terwijl wordpress.com is voor niet-coders en wordpress.org is voor harde kern coders.

No hard feelings; Jake

Mijn recensie van wordpress – fantastisch,. Ik heb het gebruikt om twee “websites”, die zijn voor vrijwilligersorganisaties te creëren. Het is geweldig want als ik ooit verlaten of neem verlof, dan kan iemand in te vullen of neem het over gemakkelijk! Gewoon een wachtwoord, geen echte kennis van website design nodig.

Ik adviseer http://www.artisteer.com/ voor het creëren van je eigen thema’s!

Wat me laat de gezellige feed-reader en kom hier op de site om te reageren is deze lijn -; “cheapo zoek blog van Blogger” …. Blogger blogs zijn op geen enkele manier goedkoper uit dan wordpress. Zoals reeds vermeld door anderen – Blogger geeft je totale vrijheid op maatwerk en eindresultaat is – Blogger kunt u een totaal PRO zoek blog, die gratis wordpress nooit kan geven geven. Net over het hoofd door blog – http://geniousatplay.blogspot.com/ – om te zien wat ik bedoel. Dit kan nooit bereikt worden met de gratis versie van WordPress.

Ja, kunt u het woord ‘Professional’ uit de post titel te verwijderen.

Huh. Een ander besef drong het tot me nu. WordPress niet toestaan ​​om een ​​Flash-inhoud op de site.:-O Dat betekent geen YouTube-video’s vast te leggen, geen flash MP3-spelers, geen ingebouwde games – niets. #FAIL.

@Bikram Agarwal – Je kunt eigenlijk voeg wat flash content als het een embed code. Bijvoorbeeld, zoals we in deze tutorial liet zien, kun je YouTube-video’s insluiten door simpelweg hun koppeling invoegen. U kunt ook Slideshare presentaties, Scribd documenten, Vimeo video’s en meer toe te voegen. Check deze link voor een overzicht van alle shortcodes u kunt gebruiken om de inhoud insluiten; http: //en.support.wordpress.com/shortcodes/

Dit is een goede primer. Voor degenen onder u die willen om het te nemen naar het volgende niveau, maar uiteindelijk niet te maken met de bijbehorende (en vervelende) technische problemen, er is een andere optie.

Ik gebruik http://page.ly/ voor de afgelopen paar maanden. Alles wat je niet kunt doen op WordPress.com is iets wat je kunt doen op pagely. Ik gemigreerd van WP.com de pagely service zonder gedoe.

Het is $ 14,98 / maand + een gratis domein. Als je echt serieus over het honen uw blogging vaardigheden, ik denk dat het een waardige uitgave. 🙂

Wow, gewoon geweldig werk. Dit is de meest gedetailleerde beschrijving die de gehele aanmeldingsproces voor WP tot aan de uitvoering en de inbedding van de blog. Heel erg bedankt voor deze inspanning.

Ik hou van WordPress een veel, maar als het gaat om snel en gemakkelijk het bouwen van een gratis website, ik wil WebStarts gebruiken.

Blogger is zo goed als de gratis WordPress. Beide missen dingen, maar waarom heb je professionele zet in de titel- geen van deze zijn goed voor een “Professional” Blog. De titel is misleading- en als je een ‘professional’, moet u deze stap voor stap aanwijzingen nodig hebben.

Wat maakt iets professional is de auteur en het schrijven. Als het schrijven is slecht, als het onderwerp niet op de juiste wijze wordt ontwikkeld, je hoeft niet een professionele blog- zelfs met een platform dat duizenden dollars kost. Iemand die niet kan schrijven en heeft geen onderwerp, zal nooit een “professionele” blog.

alle informatie is altijd handig

Deze blog heeft me echt geholpen te bouwen mijn WP blog en leren van de hele tutorial over hoe het te doen, bedankt.

Dankzij hielp me veel. Jullie zijn geweldig !!!!

Hallo, ik zag deze thread en kon het niet helpen duiken in;! Nice one, Thanks

Ongelooflijk. Alleen het woord dat het verdient om te worden gesproken

Nou ja .. in ieder geval deze tutorial me helpen. Aangezien ik wist dat in deze bloggen spul. Hoe dan ook, ik ben nog steeds met behulp van Blogger.

Hartelijk bedankt! Stel gewoon mijn WP blog en dit artikel was mijn goedmaker.

Ik ben het eens met Katleen, wat maakt blog professioneler op basis van de inhoud ervan, het schrijven van vaardigheid. en het idee van de bloger..something die mensen willen lezen, geef imformation, goed advies ..

Ik ben totaal delighte met ongelooflijk blog sterk dat me te redden! Dank je

Remarquablement! Merci!

Veel bloggers denken dat alles wat er nodig is een schriftelijke paragraaf hier en daar, maar er is zo veel meer te bloggen dan alleen het geschreven woord. Het leven van een professionele blogger is doordrenkt in veel meer dan zomaar woorden op een pagina.

De eerste in-autoradio’s waren ongelooflijk duur. Wanneer op de markt gebracht in 1930, een in-autoradio kost $ 130 (op een moment dat een gloednieuwe Ford Model A kosten $ 540).