hoe het internet te gebruiken om uw huis nooit meer verlaten

Dankzij het internet, activiteiten zoals “naar buiten” of “als een productief lid van de gemeenschap” worden steeds optionele onderdelen van het dagelijks leven. Als je innerlijke kluizenaar voelt als brengen op zijn vampier kaap, eenvoudige trucs zoals het bestellen van een pizza of te bellen in sommige Chinezen zijn oud nieuws, en maakt slechts een klein onderdeel van een veel breder netwerk van lijndiensten die zal houden u gevoed, gebaad, en vermaakt vanuit het comfort van uw trainingsbroek.

Met onze snelle gids voor de beste online-diensten en mobiele apps, kun je nooit meer in de frisse lucht en zon weer te proeven.

Eerst zullen we kijken naar de essentie te nemen. Eten scoort vrij hoog op de lijst van ‘dingen die je nodig hebt om vandaag te overleven “, en met kruidenier levering platforms zoals Safeway Kruidenier, Instacart of Amazon Fresh, dan kunt u al het gedoe nemen van het wachten in de rij bij de kassa en uw boodschappen rechtstreeks gebracht in uw keuken door de zak.

De reden dat we hebben zo veel verschillende vermelde diensten is dat de beschikbaarheid ervan varieert sterk door de regio van het land begroet u van. Als je in de meer landelijke gemeenten, wordt Safeway Kruidenier Delivery gaat uw beste weddenschap. Ze hebben gedaan de langste, en als zodanig, hebben de breedste kaarten van onderhoud. Dat gezegd hebbende, als je kunt gaan met Instacart of Amazon Fresh, de toename van de voorraden selectie is groot genoeg dat het wachten is de moeite waard.

U kunt zich aanmelden bij Safeway.com aan de slag met kruidenier levering vandaag (plus, de eerste levering is gratis). De tarieven gaan overal van $ 6,99 tot $ 9,99 na dat, afhankelijk van de levering raam u kiest en de hoeveelheid voedsel in je mandje. Instacart behoudt dezelfde vergoeding schema, en heeft ook het extra voordeel van levering op dezelfde dag, in tegenstelling tot de Safeway waarvan ten minste 24 uur voorafgaande kennisgeving vereist.

Amazon Fresh levering is gratis met een Prime abonnement of variabel, afhankelijk van hoeveel voedsel u bestellen als je niet een deel van de minister-club.

Geen wonder dat Blockbuster ging uit van het bedrijfsleven.

Tegenwoordig hoef je niet eens een kabelabonnement om genoeg media-inhoud te vergaren aan iedereen die het laatst door de nucleaire holocaust hebben. Of je kijkt vanuit een bunker 100-voet onder de oppervlakte of gewoon wilt veg op de bank na een lange week op het werk, online streaming diensten zoals Netflix, Hulu Plus, en Amazon Prime hebben enorme catalogi van films, tv-programma’s en originele programmering die zelfs de meest stoïcijnse individuen in een amorfe blob van dekens en half opgegeten Ben en Jerry’s tegen de tijd dat maandagochtend kan verminderen rond rolt.

Hulu Plus is de goedkoopste van de drie op $ 7,99 per maand, terwijl Amazon Prime komt neer op ongeveer $ 8,33 per 30 dagen, maar moet nog worden betaald op een $ 99 jaarbasis. Netflix onlangs veranderde zijn streaming prijzen goed voor meer inhoud, afronden uit op $ 8,99 per maand voor de niet-4K plan.

Hoewel het niet moet komen als nieuws aan iedereen die een computer is eigendom in de afgelopen 15 jaar, Amazon is de absolute gemakkelijkste manier om iets te krijgen en alles wat je nodig hebt in het leven laten vallen op een steenworp afstand in twee dagen of minder. Gloeilamp ging gewoon uit? Koop een pakje van 30 op Prime. Kinderen hebben behoefte aan een nieuwe rugzak, een pennenbakje, en notebook? Amazon’s kreeg een back-to-school te koop voor. Hoe zit dat obscure Chinese thee die alleen uw bodega op de hoek draagt?

Yup, Amazon heeft het.

Ik wil niet dat iemand twee keer te vertellen hoe goed de deals op Amazon worden vergeleken met de plaatselijke winkels, en zolang je je Prime abonnement actief te houden, verzendkosten zijn voor 100% gratis. Een Prime-lidmaatschap komt ook met het extra voordeel van het bedrijf de video-service, wat betekent dat alles wat je hoeft te doen is pop op een paar afleveringen van Alpha House, terwijl een robot in een pakhuis het zware werk doet.

Als je het geluk in beide Dallas, San Francisco, New York, New Jersey, of Chicago te leven bent, vergeet over te gaan naar de bars. Wie wil om te zitten in een luide, overvolle duiken met sportwedstrijden schetterende de TV uit tijdens apps zoals Minibar kunt u bestellen al de alcohol kun je maag die verschijnt binnen een uur of minder?

Zoals pizza levering voor alcoholisten, Minibar is een dienst die elke drank u en uw Netflix marathon moet echt dingen te schoppen tot 11 op een vrijdag avond zal brengen. De selectie is er in overvloed, en zolang je niet een totaal bier of wijn snob, is het waarschijnlijk dat hun magazijn zal worden gevuld met alles wat je hartje begeert de meeste.

Laat het feest begon op iOS of Android nu, met gratis levering voor uw eerste bestelling (behalve voor de verplichte tip), die roept tot $ 5,99 na dat.

Dus hebben we ons voedsel, onze film kreeg, en een 2003 Suavignon Blanc gegoten en klaar om te gaan. Wat is er over?

Toiletpapier! Oef, zou een ramp zijn geweest als we vergaten die ene. Nou, heb geen angst, want Postmates is hier. Postmates is een app en een online portal waar u de luxe van het bestellen van voedsel van lokale gewrichten die niet zou kunnen leveren op hun eigen geeft (Chipotle is een opvallende keuze), evenals het plukken en het kiezen van willekeurige benodigdheden voor het dagelijks leven van de Postmates winkel . Basics zoals tandenborstels, ibuprofen, luiers en wc-papier kunnen allemaal worden gelabeld op uw burrito bestelling of opgehaald op hun eigen, alles tegen een prijs die niet meer dan een paar centen meer wat je naar beneden zou moeten betalen van de straat in lokale Walgreens.

De levering vergoeding zal ergens tussen de $ 3,99 en $ 9,99 variëren, afhankelijk van hoe ver je huis is van het bedrijf dat u bestellen bij, terwijl een service charge van 9% zal worden toegepast op de totale bestelling. Postmates is in meer dan 60 steden in de VS nu, en groeit snel.

Maar natuurlijk, hoe ga je om te blijven betalen voor dat de maandelijkse Hulu abonnement als je niet beschikt over een vast inkomen rollende hebben? Zelfs de meest luie onder de huismussen moeten nog in een dag hard werken om te zetten, en nu met de hulp van het internet, er zijn meer manieren dan ooit tevoren om een ​​leefbaar loon te verdienen aan de zetel van uw computer stoel.

Websites zoals Elance, oDesk, Freelancing.com, en zelfs Craigslist hebben allemaal veel banen die je kunt doen zonder het nemen van uw pyjama uit. Populaire opties op deze gebieden onder contract optredens, zoals programmering, codering, software ontwikkeling, freelance schrijven, grafisch ontwerp en 3D-modellering.

Met voldoende contracten en aanbevelingen werkgelegenheid onder je riem, kunt u houdt uw portemonnee vol en je vitamine D-niveaus tot een minimum op hetzelfde moment.

Of is er een sneeuwstorm woedt aan de andere kant van je raam of heb je alleen 17 afleveringen van The West Wing verliet in de wachtrij, naar buiten is overschat. En nu, dankzij het huwelijk van de technologie en een overvloed aan lijndiensten, bijna alle de essentie van het leven kan worden rechtstreeks gebracht aan uw deur in 30 minuten of minder.

Afbeelding Credit: Amazon 1, 2, Hulu, Instacart, Minibar, Postmates, Pixabay

Er zijn vele, vele kruidenier / supermarktketens met winkelen apps voor telefoons of zelfs full-blown websites. Ook tientallen lokale levering food services.

Ze zijn een geschenk uit de hemel voor mij voor tijden toen ik was gewoon te vernielde naar het huis te verlaten en te gaan met vreemden (en de buitenkant, periode).

Telewerken is veel vaker dan nu het was zelfs vijf of zes jaar geleden. Als uw baan veel werkelijke gezicht tijd niet nodig en het is iets wat je alleen een computer en een netto-verbinding te doen nodig hebben, dan je zou willen snijden het onderwerp met een manager als je geïnteresseerd bent. Je kon je geluk zoals ik deed.

Tabasco Sauce, die iconische pittige Amerikaanse specerij, duurt drie jaar te produceren, de meeste van die tijd wordt geïnvesteerd in het fermentatieproces die helpt verzachten en breken de rauwe paprika, zonder te koken.