hoe Google Chrome-bladwijzers synchroniseren met je Android-telefoon

Als u Google Chrome op uw bureaublad en Google Android hebt op je telefoon, zou je kunnen denken … waarom kan ik niet gebruik maken van dezelfde bladwijzers in beide plaatsen? Hier is hoe u uw bladwijzers tussen computers en ook synchroniseren met uw Android-telefoon.

Dit artikel werd geschreven door Mitch Bartlett van Technipages.com, waar hij tal van tips voor mobiele telefoons dekt.

In Google Chrome, selecteert u de sleutel in de linker bovenhoek en kies “Options”.

Selecteer ‘Persoonlijke items’ van het paneel ‘Opties en klik op’ Synchronisatie instellen … ”

Op het scherm Data Types, vink “Bookmarks”. Controleer alle andere gegevens die u wilt synchroniseren met uw account en klik op OK.

Uw bladwijzers zijn nu gesynchroniseerd met uw Google-account. U kunt dezelfde stappen uit te voeren op een andere pc die u wilt uw bladwijzers synchroniseren.

Nu uw bladwijzers worden gesynchroniseerd naar uw Google-account, kunt u deze synchroniseren met een Android-apparaat via een derde partij app genaamd ChromeMarks. Download en ChromeMarks installeren vanaf de Android Market, en open ChromeMarks en selecteer de optie “Sync”.

Uw bladwijzers zijn nu beschikbaar in de ChromeMarks app. Het selecteren van een zal de link in uw standaard browser te openen.

Wilt u bladwijzers tussen de voorraad Android-browser app en Chrome op uw computer te synchroniseren, de functie is beschikbaar in de betaalde versie van ChromeMarks. Het zal sync opties onder Menu> Instellingen> Local Bookmarks hebben.

Nu kunt u uw Chrome-bladwijzers voor u beschikbaar vanaf elke computer en op je Android toestel.

Net als uw site, maar moet niet je gebruikers waarschuwen dat ChromeMarks niet is aangesloten bij Google en alle gegevens die zij over te dragen aan hen kan een reden tot bezorgdheid?

Ik denk dat het alleen maar eerlijk als het gaat om 3rd party diensten die niet alleen uw bookmarks, maar potentieel wachtwoorden te krijgen.

Het lijkt vreemd dat Google dit niet functioneel heeft te bouwen in Android.

trm96, waar … maar ik stel het zal uiteindelijk wel geïntegreerd op een dag

X-Marks heeft dit te doen voor een tijdje. Veel gemakkelijker, en cross-platform.

Hoe zit het met het geheugen? doet de bladwijzers ingebouwde RAM-geheugen gebruikt of kan worden overgedragen aan de SD-kaart?

Het zegt derden app …

Tenzij dat na het feit geschreven

Hallo, ik ben de ontwikkelaar van ChromeMarks.

In de eerste plaats willen zeggen bedankt voor de herziening en de vermelding!

Ten tweede, een aantal antwoorden op een aantal van de bovenstaande vragen!

ChromeMarks doet * niet * vragen om uw wachtwoord. We maken gebruik van de ingebouwde Android Authenticator waarvoor een wachtwoord niet terugkeren. Android zal de gebruiker vragen of ze willen deze app toegang tot * net * de bladwijzers toe te kennen. U kunt dit te ontkennen en u kunt op elk gewenst moment intrekken door het verwijderen van de app. Zodra u het goedkeurt, Android is nog steeds volledig de leiding – het zal niet de app een wachtwoord te geven, het slechts een teken dat alleen mijn app alleen toegang tot uw bladwijzers te geven terug. De app heeft geen toegang tot iets anders (geen google docs, etc) en mag je wachtwoord terug op alles. Dit is allemaal via de officiële manier van werken die Google van harte aanbevelen aan alle ontwikkelaars.

Als voor het geheugen – de app stores al uw bladwijzers in een SQLite-database op het apparaat. U kunt de app om je sd-kaart te installeren als je wilt. Ik denk niet dat android kunt u de databases om de SD-kaart te verplaatsen, maar ik weet dat er een aantal aanpassingen aan de apps2sd functionaliteit die dat voor u kan doen. Ik moet zeggen dat de ChromeMarks database is nog kleiner dan de database die door Chrome!

Hoop dat het helpt – alle andere vragen, neem dan contact chromemarks@howardb.com

… En gewoon weer een update. ChromeMarks gebruikt * geen * derde functionaliteit partij. Geen extensies, geen google docs, niets anders. Het gaat native direct naar exact dezelfde url en database die Chrome doet. Geen middelste man at all.

Dit is mogelijk met de standaard browser in 3.0, nu al was het maar het zou zijn weg naar telefoons ….

Ja, dit is een deel van de 3,0 honingraat browser, maar ik heb nooit gekregen om te werken in de emulator en mijn app * * heeft een groot aantal aankopen van 3.0-apparaten, dus ik gok dat de eigen browser functionaliteit is een bit beperkt (of in mijn geval, helemaal kapot).

Is er een manier om hetzelfde te doen voor Firefox-gebruikers,? Ik wil niet firefox te gebruiken op Android vanwege zijn opgeblazen en traag,. Zodat er geen Firefox Sync is mogelijk … maar die andere manieren mogelijk zijn?

@ehs

Gebruik X-Marks. Ze hebben add-ons en extensies voor Firefox, Chrome en Safari. Ze hebben ook mobiele apps voor Android en iPhone (denk ik). Je maakt een account met X-tekeningen en uw bladwijzers worden opgeslagen op hun servers.

Al uw browsers en apparaten synchroniseren op één plek, in plaats van deze methode, die Chrome en Android alleen gebruikt.

Ik hou ChromeMarks, met 1 grote fout, ze alfabetisch de bladwijzers in elke map, waardoor het 10 keer moeilijker om dat een bladwijzer die u wilt of nodig hebt te vinden.

Meestal wordt de term “derden” betekent alleen maar dat het niet inheems aan het besturingssysteem of apparaat maker. Dat is wat ik bedoelde toch.

@Wes. De gratis versie kunt u alfabetisch te sorteren, op aanmaakdatum of gewijzigde datum. Als stimulans om te upgraden, de volledige versie kunt u bovendien te sorteren in dezelfde volgorde als Chrome. Ik heb om een ​​of andere reden om al mijn inspanningen te belonen hebben .. 🙂

Hallo, ik ben met behulp van de Samsung Galaxy S2, met de nieuwste versie op het van laatste aanpassing (Vodafone UK), Gewoon om te laten de Dev van deze app, kunt u uw lite app bladwijzers met Google Database dat een grondige Google Sync wordt gecodeerd uit niet synchroniseren Google Chrome, wat u app doet is sync bookmarks tussen de database van de bladwijzers die ik heb geüpload naar de servers van Google, wat betekent Google Server wordt met behulp van twee differents manieren sync (één grondige Google Chrome en een ander dat is heel publiek kan iedereen toegang te hebben als hij kent de inloggegevens) … ik was zo dicht bij u kopen app de moeite waard meer dan 1 pond voor haar

Harry Potter en de Gevangene van Azkaban, het derde boek in de Harry Potter-reeks, is het enige boek in de serie waarin geen hoofdpersoon wordt gedood.