één van de vroege experimenten van Tesla veroorzaakt New Yorkers tot paniek over wat?

Antwoord: Aardbevingen

Tijdens de late jaren 1890, volbracht onderzoeker Nikola Telsa bouwde een kleine trilling motor op zijn laboratorium zich op 46 E. Houston Straat in New York City. Tijdens Tesla experimenten met de oscillatie motor, begon de motor te trillen met frequenties die afgestemd op de resonantiefrequentie van omliggende gebouwen.

Resonantiefrequentie is de frequentie waarmee een voorwerp (hetzij een muziekinstrument, een blok hout of een volledig gebouw) begint te trillen in reactie op een externe bron frequentie (bijvoorbeeld Tesla oscillatie motor). Als zodanig kunnen de inzittenden van de nabijgelegen gebouwen ondervonden schokken en trillingen trillingen de energie van Tesla motor verspreid door de omliggende structuren. In hun paniek over een waargenomen Aardbeving of zelfs meer onverklaarbare gebeurtenis, riep zij op de autoriteiten.

Kort voor de politie uiteindelijk geïsoleerd laboratorium Tesla als de bron van de verstoring, begon de motor te trillen op de perfecte frequentie te resoneren in het laboratorium. Tesla, met zijn lab schudden om hem heen, besefte het gevaar dat hij zelf was bezig en iedereen in, en sloeg het apparaat met een kanon op een einde te maken aan het schudden.

Tesla heeft om zijn experimenten voor een rechter die hem vertelde dat uit te leggen, wist u dat de mensen had kunnen sterven? Op die Tesla antwoordde, dan zijn ze gestorven zijn in naam van de wetenschap.

Werkelijk? niemand anders te vermelden dat Tesla verkeerd gespeld is in de eerste zin?

Tijdens de late jaren 1890, volbracht onderzoeker Nikola Telsa bouwde een kleine trilling motor op zijn laboratorium zich op 46 E. Houston Straat in New York City.