Steek emoji sneller met tekst vervanging shortcuts ios ‘

Emoji zijn leuk om te gebruiken, maar als je net als de meeste mensen, heb je de neiging om een ​​paar veel vaker gebruik van maken dan anderen. In plaats van de omschakeling naar de Emoji-toetsenbord elke keer, waarom niet het opzetten van een tekst vervangende snelkoppeling, zodat u kunt gewoon typt u de Emoji die u wilt gebruiken?

Er zijn een aantal manieren om sneller typt op uw IOS toetsenbord en tekstvervanging is een van de beste. Typ gewoon een paar letters en druk op de ruimte te hebben iOS in woorden, zinnen, hele alinea’s te vullen … en ja, zelfs uw favoriete emoji. En als een bonus, als je eenmaal het opzetten van snelkoppelingen voor uw emoji, kunt u zelfs de Emoji-toetsenbord uit te schakelen (laten we zeggen, als u wilt uw toetsenbord declutter) en uw tekst vervangende sneltoetsen werkt nog steeds prima.

Het opzetten van een tekst vervangende snelkoppeling, moet u eerst open te stellen uw app Instellingen en tik vervolgens op General.

Op de pagina Algemeen, scroll naar beneden een beetje en tik op Toetsenbord.

Op de toetsenborden pagina Tik op “Tekst vervangen.”

De tekst Replacement pagina toont de tekst vervanging snelkoppelingen die u misschien al hebt gemaakt. Tik op de knop Nieuw om een ​​nieuwe snelkoppeling te maken.

Tik op de Phrase vak om deze te selecteren en tik op de Emoji-toets om over te schakelen naar de Emoji-toetsenbord.

Tik op de Emoji waarvoor u wil graag een snelkoppeling maken en de Emoji zal verschijnen in de Phrase doos. Tik op het vak Sneltoets om het te selecteren en tik op de ABC-toets om terug te keren naar het normale toetsenbord.

Type in welke snelkoppeling u wilt de Emoji activeren. Ik ben voorstander van het gebruik van een symbool, zoals een puntkomma vóór elke shortcut (geen spatie achter) en vervolgens met behulp van volledige woorden, maar u kunt typen wat bij je past. Als u klaar bent, tikt u op Opslaan.

En dat is alles wat er is. Nu, wanneer u uw snelkoppeling en tik vervolgens Space, het Emoji zal de tekst automatisch vervangen. Als u gebruik maken van emojis veel, het toevoegen van een paar snelle tekst vervanging snelkoppelingen voor hen gemakkelijker te maken op je. En de coolste deel is dat zodra je ze ingesteld, kunt u het Emoji-toetsenbord te verwijderen en uw snelkoppelingen zal nog steeds werken.

Ondanks het feit dat de steek gelaten door 1400 AD, worden de aquaducten gebouwd door de Guayabo mensen in Costa Rica nog steeds functioneert; in 2009 de site een International Historic Civiele Techniek Landmark werd verklaard door de American Society of Civil Engineers.