nooit het downloaden van een driver-updaten van nut, ze zijn erger dan nutteloos

Download nooit een driver updaten hulpprogramma. Like-PC schoonmaken programma, proberen ze je geld te betalen voor een dienst die u niet nodig hebt. Zij doen dit door u schrikken met bedreigingen van blauwe schermen en systeemproblemen.

veel minder geld – zelfs als er een driver-updating hulpmiddel werkte perfect en het bedrijf achter het leek niet ongelooflijk sleazy, zouden ze niet de moeite waard zijn. Blijf weg.

We hebben reclame voor een “Driver Update Utility” gezien vanaf driverupdate.net all over the place onlangs. Dit is meestal een slecht teken – zien we ook advertenties voor PC schoonmakers, registry cleaners, game boosters, en allerlei andere hulpprogramma’s die niet echt iets anders dan proberen om geld van u en installeer vuilnis op uw PC doen.

Wij installeerden deze software, zodat u niet hoeft te – echt, probeer dit niet thuis. We zijn begonnen met driverupdate. het zal uw computer voor stuurprogramma’s voor gratis te scannen, en dan kun je betalen $ 30 tot gratis automatische driver updates voor een jaar te ontvangen. Dat is wat het belooft, hoe dan ook.

Het programma begint beweren te zijn door een ‘Microsoft Gold Certified Partner. “Dit betekent niet eigenlijk Microsoft heeft zijn stempel van goedkeuring geplaatst op dit hulpprogramma. Vervolgens probeert andere ongewenste software die u niet wilt installeren.

Na de installatie, driverupdate liep een scan en liet ons weten dat onze computer had 14 out-of-date drivers, waarvan vele worden beschouwd Dit is op een verse Windows 8.1-systeem “oude.” – Geïnstalleerd maar een paar maanden geleden – met de nieuwste drivers zijn beschikbaar op de website van de fabrikant op het moment. Er is geen mogelijke manier moeten we “oude” drivers vanaf 2006 geïnstalleerd.

Als je probeert om je drivers te updaten, je verteld dat de geïnstalleerde stuurprogramma’s “problemen, systeem vertragingen en bluescreen fouten kan veroorzaken.” Dit is technisch waar, maar zeer onwaarschijnlijk. Het is ook waar dat technisch bijgewerkte drivers problemen, systeem vertragingen en blauw scherm fouten door de introductie van nieuwe bugs kunnen veroorzaken. Het is een wassen.

De tool wil dat je 30 $ per jaar betalen om “Fix huidige device driver problemen”, “profiteren van de nieuwe driver functies,” en “het voorkomen van toekomstige problemen met het systeem.” Het is zeer onwaarschijnlijk dat elke bestuurder zal nieuwe mogelijkheden bieden, en het is zeer onwaarschijnlijk dat uw huidige drivers kan leiden tot “de toekomst problemen met het systeem.”

Dit is allemaal ontworpen om u te overtuigen om te betalen die $ 30 – en dat logo “Microsoft Gold Certified Partner” er is ontworpen om het programma lijken meer legitiem dan het eigenlijk is.

Sommige recensies op Download.com beweren dat als je daadwerkelijk betaalt $ 30, krijg je een telefoontje van de klantenservice te ontvangen met de mededeling dat ze problemen op uw computer gevonden tijdens de driver update scan. Voor slechts een paar honderd dollar meer, kun je ze hebt opgelost! Het is eigenlijk gewoon de Windows technische ondersteuning telefoontje scam, maar ze zijn alleen maar na mensen die al hebben bewezen dat ze geld uitgeven voor dubieuze software. Andere gebruikers melden het bedrijf gebracht ze meer dan $ 30 nadat ze geprobeerd om een ​​abonnement te kopen, overstag gaan op “add-ons” dat de prijs verhoogd.

Andere mensen melden crashes en blauwe schermen na het installeren van nieuwe drivers van deze applicatie – niet een enorme verrassing. Onderstaande recensent beveelt “proberen een ander,” maar je hebt geen-driver updaten hulpprogramma nodig. Blijf uit de buurt van ze allemaal.

We hebben gezien andere bestuurder updaters gedragen slecht, ook. We zagen een bestuurder hulpprogramma op te sporen van een virtuele machine als een Dell-pc. We hebben gezien-driver updaten gereedschap pop-up met suggesties om drivers voor printers die nooit zijn aangesloten op de pc installeren.

Hier is nog een-driver updaten van nut in actie. Het is genoemd “Driver Support” en maakt gebruik van dezelfde business model, het opladen van $ 30 per jaar voor de driver updates. Het is nog belachelijker – zegt onze computer “Driver gezondheid laag!”. Om dit op te lossen, moeten we onze “HID-compliant muis” stuurprogramma bij te werken. Dit is een standaard type hardware – moet je nooit nodig hebt om deze fundamentele muis stuurprogramma bij te werken, het is opgenomen in Windows.

Hier is het ding – je eigenlijk niet nodig hebt om uw chauffeurs regelmatig bij te werken. Als je PC games te spelen, heb je nodig om je NVIDIA of AMD grafische drivers regelmatig bij te werken – maar dat is het. En beide NVIDIA en AMD zijn de automatische-driver updaten van gereedschappen, samen met de grafische drivers om dit gemakkelijk te maken.

Driver updates zo nu en dan komen via Windows Update, dus een ernstig probleem wordt vastgesteld gewoon door het installeren van uw normale updates. Windows ook downloadt automatisch de benodigde drivers wanneer u nieuwe hardware aan te sluiten. Hardware driver-updating hulpprogramma’s zou een verspilling van tijd, zelfs als ze goed gewerkt worden.

Deze software voelt vertrouwd. Zoals PC schoonmakers, Mac schoonmakers, registry cleaners, optimalisatie van het systeem hulpprogramma’s en alle andere schetsmatige pc-onderhoud software zie je geadverteerd op het web, het is allemaal over schrikken u. Zodra je bang bent, word je betalen voor hun nutteloze service.

Kreten het verwijderen van de VS cent uit omloop zijn niet ongegrond, de stijgende kosten van zink betekent dat de US Mint besteedt tussen 1,6-1,8 cent (afhankelijk van de huidige marktprijzen) aan elk 1 cent te produceren.