mario oorlogvoering episode 1: invasie dag [video]

Terug in september deelden we de trailer voor Mario Warfare met u-een slimme live-action kijk op de strijd in het Mushroom Kingdom. Het team achter deze zojuist de eerste full length episode, check it out hier.

We hielden van de trailer en de eerste aflevering is net zo geweldig, duidelijk een combinatie van het landschap en de politiek van Super Mario Bros. met zeer gestileerde gevechten en CGI was de juiste keuze. Als u geïnteresseerd bent in het volgen van het project controleren op hun YouTube-kanaal en Kickstarter.

Mario Warfare Episode 1

Ik ben onder de indruk! zeker geïnspireerd door (of een mock-up van) Equilibrium. Ik zal kijken voor deel 2.

Geweldig gewoon geweldig breng het gewoon op deel 2

Ongeveer één procent van de bevolking heeft een genetische mutatie die hen in staat stelt om slechts 3-4 uur per nacht slapen, zonder nadelige gevolgen.