is uw pc soepel? zorg ervoor dat met een systeem diagnostiek rapport

De Performance Monitor is een van de vele handige tools diep begraven in Windows. Het kan een System Diagnostics rapport te genereren met informatie over problemen en suggesties over hoe ze op te lossen. Als uw computer niet goed presteert of ervaart een ander probleem, kan dit snelle verslag kunnen helpen.

Andere nuttige diagnostische hulpmiddelen zijn de Reliability Monitor, die meer gedetailleerde informatie over crashes en andere kwesties, en Windows Memory Diagnostics, die RAM van uw computer voor problemen zal controleren biedt.

Om een ​​rapport te genereren, drukt u op Windows-toets + R om een ​​dialoogvenster Uitvoeren openen.

Type (of kopiëren en plakken) de volgende opdracht in het vak en druk op Enter

Het venster Prestatiemeter zal verschijnen. In de komende 60 seconden, zal het de prestaties statistieken van uw pc te controleren, zodat het samenstellen van een rapport kan zetten.

Nadat het klaar is, zult u een zeer gedetailleerd rapport met een lijst van informatie en aanbevelingen te zien.

Het bovenste gedeelte biedt een overzicht van de “waarschuwingen” met informatie over problemen met uw systeem en stelde fixes. Op het systeem verslag Windows 7 hieronder zien we een waarschuwing dat het systeem niet het runnen van een antivirus-product geregistreerd bij de Security Center.

Klik op de link aan de rechterkant van “Zie ook” om meer informatie over dat probleem op de officiële documentatie pagina’s van Microsoft te zien.

Wilt u meer informatie over een probleem nodig, klik op de link aan de rechterkant van “Symptoom” om meer gedetailleerde technische informatie. Deze technische gegevens kunnen meer nuttig zijn voor het uitvoeren van een zoekopdracht op het web en het vinden van informatie over uw specifieke probleem.

Verder naar beneden, zul je een aantal te zien “Basic System Checks.” Als alles goed ging, heb je een groene “Passed” resultaat voor hen allen te zien. Dit systeem controleert controleren alles van uw Windows-versie, SMART-status te zien of uw harde schijven falen, en de status van de verschillende systeem-diensten en hardware-apparaten.

Als een categorie van de controles is mislukt, uit te breiden dat sectie voor meer informatie.

Daaronder vindt u een “Resource overzicht” zien in het gedeelte Prestaties. Dit geeft u informatie over uw gebruik van systeembronnen te tonen. Als er ongewoon hoge CPU, netwerk, schijf of geheugengebruik die zouden kunnen worden het verminderen van de prestaties van uw pc, zal deze sectie u op de hoogte van.

Aan de onderkant van het venster, zul je gewoon vinden verschillende secties van technische informatie. Normaal gesproken hoeft te graven door deze gegevens eventuele problemen die hier wordt getoond boven in het rapport. Klik op de “Symptom” link voor een probleem en u zult worden genomen om de meer gedetailleerde technische informatie over de buurt van de bodem van het rapport.

Als u wilt een rapport op te slaan voor later, misschien dat u wilt tonen of stuur het naar iemand-kunt u op het menu “Bestand” en selecteer “Opslaan als” om het op te slaan als HTML-bestand op uw computer of “Print “af te drukken als een document.

U kunt ook toegang krijgen tot rapporten later, zelfs als u hen niet redden op het moment. Om dit te doen, opent u het venster Prestatiemeter. Druk op Windows-toets + R, typ de volgende opdracht in het dialoogvenster Uitvoeren en druk op Enter

Ga naar Performance> Reports> System> System Diagnostics. Je ziet een geordende lijst van elk systeem diagnostiek rapport dat u gegenereerd. De datum en tijd waarop het rapport is gegenereerd verschijnen in elk rapport, zodat u weet wanneer ze werden gevangen genomen.

Deze tool zal je niet helpen elk probleem je ervaart op te lossen, maar het kan wat nuttige informatie verstrekken en geven u enkele nuttige suggesties als uw computer lijkt niet goed worden uitgevoerd.

Het is al vast op het verzamelen van gegevens voor bijna 20 minuten nu, ik denk dat mijn pc is zo geschroefd kan het nog niet eens aan de slag !!! (Erop wijzend dat mijn pc lijkt te werken OK).

Alles wat ik krijg is een foutmelding. Gloednieuw i7 Dell met 24GB ram. Fout

Er is een fout opgetreden tijdens een poging om het rapport te genereren.

Het wachten op het rapport generatie tool tot finish is verlopen.

Werkte niet op mijn Dell, zat voor 30 minuten en deed nothing.Windows 10 Pro op Dell XPS 13 met i5, 256gig drive en 8gig mem.

Hetzelfde probleem. Geen verslag, generatie getimede Out.oud (2010) Dell XPS Win 1

Het wachten op het rapport generatie tool tot finish is verlopen.

0 recente upgrade van Windows 7.

Werkte niet op mijn Dell desktop pc met W10 64 bit. Ik stopte het na 2-3 minuten.

Net als de meeste pogingen van Microsoft om nuttige hulp * bieden, deze faalt jammerlijk.

“Een dienst wordt gerapporteerd als het hebben van een onverwachte fout code” zonder mij te vertellen welke dienst. U kunt klikken op hyperlinks die niet duidelijk, maar beledigen je intelligentie.

Een ander zegt: “Missing Event in Error Log. Onderzoeken waarom 65% evenementen werden verloren tijdens het verzamelen van gegevens. ”

En “The Security Center is niet vastgelegd een anti-virus product.” Hmmm. Ik dacht dat Norton was een van die.

* Voorbeeld: “. Kan het niet helpen” Wanneer Windows niet wil opstarten, Microsoft biedt hulp die meestal gewoon verspil je je tijd en dan vrolijk zegt:

Probeerde het op mijn Dell PC (omdat er zoveel reacties waren over de Dell-pc’s) en het werkte, maar nog steeds niet herkent Norton Security.

Same same – het verzamelen van gegevens voor een uur. Hardlopen win10, dacht dat dit een goed idee.

Het lijkt erop dat een aantal mensen hadden hetzelfde probleem als ik. Ik begon het programma, en het zat er gedurende 20 minuten met geen vooruitgang zonder fouten helemaal niets? Iemand enig idee waarom? Lenovo Z70-80 laptop perfect loopt hoe dan ook, net dacht dat ik zou het eens proberen.

Nou ik heb het zelfde probleem iedereen is het hebben. Plus je vermeld in het begin te drukken windows toets en r. Ik deed dat, typ dan perfmon / rapport kwam dat 3x en het werkte niet. scrollen in de ogen Ik zag net “perfmon” en ik gebruikte dat en het werkte. Het is nog steeds gaan en gaan en gaan. Ik zie als ik blader rond niets dat lijkt op uw charts.:-((I hebben ramen 10 op een nieuwe Dell-computer.

De enige manier om een ​​goede diagnose te hebben is om een ​​externe “live-security distro” (Hiren laars) gebruiken ….

Nooit geloven MS $ ze willen alleen maar uw geld en uw gegevens ….

Windows 7 “De interface is onbekend”

Ik gebruik een 3-jarige HP 2000 laptop met Win 10. Net als de anderen, lijkt dit de diagnostische lopen … en lopen … en lopen. Dat is alles!

Dit werkt niet, lijkt het proces te starten en vervolgens zegt dat het nodig heeft om de machine opnieuw op te starten. Geen verslag gegenereerd.

Ik heb het zelfde probleem met het rapport nooit echt wordt gegenereerd, omdat het gaat gewoon en komt en gaat. Ik liet het alleen voor meer dan 2 uur en niets leek te gebeuren, dus ik geannuleerd. Ik ben op een Lenovo Thinkpad E520 met Windows 10. Werkt het voor Windows 10 voor iedereen? Is er een andere manier om dezelfde informatie te krijgen?

Werkt het voor Windows 10 voor iedereen?

Het werkte prima voor mij op Win 10 Build 1511. Ik gebruikte perfmon in de aanloop dialog.-P

Mine werkte zodra ik heb geen gebruik / report.

Oh! Oke. Dat werkte voor mij. Ziet er een beetje anders, dat wel.

Ik ben alleen het krijgen van een waarschuwing “High gemiddelde interrupts / processor. Deze machine heeft 8 processors en 6 netwerkkaarten. Total onderbreekt / sec op de machine is 51559. De gemiddelde interrupts per processor per seconde is 6445.”

Mijn interrupts lijken echt heel hoog. Iedereen weet wat doen om dit te verhelpen?

Btw ik heb maar 1 fysieke netwerkkaart, 1 voor VPN en een voor VirtualBox dus niet waarom het zegt 6.

perfmon / verslag niet zou werken voor mij in Windows 10 met de gegenereerde bij het installeren rekening.

Voor degenen die niet kunnen krijgen om te draaien op Windows 10 gebruik ik 10 Pro x64 en het opent en zal niet eens compleet wanneer je moet doen is het ding voor een uur en gooide geen fouten.

Het enige werk rond dat werkte voor mij was om de verborgen Administrator-account te activeren.

Open een verhoogde CMD op de prompt type “net user administrator / active: yes” w / o quotes.Be zeker een pass woord te stellen, hetzij door middel van CMD prompt of de 1e keer dat je inlogt als Admin Van CMD op de prompt type ” net user administrator * “weer w / o quotes.Type uw wachtwoord twee keer en het is ingesteld

Schakel nu gebruikers en meld u aan als Admin

perfmon / verslag zal prima uit de Admin account wilt uitvoeren

Ik hoop dat dit helpt

Ran de PerfMon / verslag op mijn Win 10 desktop vandaag, door rechts te klikken op de knop Start en Uitvoeren te selecteren. Het duurde slechts ongeveer een minuut, en het display het volledige rapport. Ik was in staat om het op te slaan als an.html bestand door Bestand / Opslaan als in het menu PerfMon. The.html bestand lijkt vrij uitgebreid.

Het meldde een probleem – met een service, dat ik weet samen te hangen met Taakplanner & Media Center (die, uiteraard, niet meer in deze “update” PC bestaat Ik ben van plan om te winnen 10 vers (opnieuw installeren vanaf schijf of USB)..

Interessant artikel … Bedankt

Het werkt niet op mijn computer (SONY VAIO VGN-NR120E met Windows 10 Professional 32bit). Het vast op “gegevens verzamelen voor 60 seconden”.

Ted Kaczynski, een binnenlandse terrorist die tussen 1978 en 1995 in de Verenigde Staten gewerkt, kreeg zijn bijnaam door middel van de targets hij gekozen, voordat zijn identiteit bekend was, verwezen de FBI om zijn zaak als “UNABOM” (kort voor UN iversity & een irline BOM ber), en de media hem de bijnaam “de Unabomber” als gevolg.