in het begin van de 20e eeuw-stad woning moeders zouden hun baby’s in wat nieuwsgierig ding te zetten?

Antwoord: Window Cages

De menselijke geschiedenis in het algemeen, maar vooral de geschiedenis van het opvoeden van kinderen, is gevuld met interessante (en vaak gevaarlijke manieren) waarop mensen aannemen wat lijkt te zijn common-sense advies en toe te passen in vreemde manieren.

In de jaren 1920, een trend begon vast te pakken in de stedelijke centra in de Verenigde Staten en Europa, waarin families een grote metalen kooi zou aan te brengen op een open raam (vergelijkbaar met hoe we, in de moderne tijd, stick-venster gemonteerde airconditioners uit geopende vensters) uitdrukkelijk aan baby’s en peuters in kunt plaatsen.

Wat dwong duizenden moeders om hun baby’s steken in het venster kooien? Het geloof dat de zon en de frisse lucht was van cruciaal belang voor de groei en ontwikkeling van hun baby’s. Het idee, gepopulariseerd door ene Dr. Luther Emmett Holt in zijn veelgelezen boek 1894 over het opvoeden van kinderen en de gezondheid van de zorg en voeden van kinderen, was dat frisse lucht nodig was om te vernieuwen en te zuiveren het bloed en het blootstellen van kinderen aan de elementen (binnen reden ) hielp versterken hun immuunsysteem.

Nu, terwijl Holt begrip van de zaak misschien niet wetenschappelijk strenge door de moderne normen geweest, ervan uitgaande dat de kooien werden veilig geïnstalleerd en de baby / peuter was op geen enkel risico op vallen, kunnen we niet echt een grote fout met de apparaten niet uit hoe nieuwsgierig ze lijkt misschien voor de moderne lezer. Immers, zittend in de zon, kijkend naar de drukte van het stadsleven, en het krijgen van een grote dosis frisse lucht (of, in termen van kwaliteit stadslucht, in ieder geval frisser dan de lucht in het appartement) nauwelijks lijkt een ongezonde manier om een ​​beetje tijd te besteden in de middag.

Ik ben geboren in 1931, en mijn moeder las het boek van Dr. Holt benadrukken van de frisse lucht en zonneschijn. Gelukkig, zette ze me uit voor de zon baden in een glas-in veranda, waardoor de noodzaak voor een raam kooi.

Sssh! U zult het weg te geven!

Ik betwijfel of er was geen gebruik van zonnebrandcrème dan zo te veel tijd niet erg gezond zou zijn geweest. Dan weer waren ze gewoon gaan om op te groeien en de lay-out in de zon bedekt met frituurolie of zodanig dat ‘gezonde Tan “bemachtigen. lol

De kooi stopte ook de baby wordt weggegooid met het badwater.

Ik betwijfel of er was geen gebruik van zonnebrandcrème dan zo te veel tijd niet erg gezond zou zijn geweest. Dan weer waren ze gewoon gaan om op te groeien en de lay-out in de zon bedekt met frituurolie of zodanig dat ‘gezonde Tan “bemachtigen. lol

De ozonlaag was ook veel gezonder, zodat er minder problemen met zonnebrand.

die zei dat er geen kwaad in het doen? het probleem zou zijn dat te laten kinderen in de zon zitten is zeer slecht voor hun huid ik ergens gelezen dat een uur in de zon onder de leeftijd van 4 was als een jaar in de zon boven de leeftijd van 4.

Betreft Poppy Ann.