HTG legt uit: wat een netwerk beveiligingscamera’s zijn (en hoe om te winkelen voor hen)

Networked of IP, beveiligingscamera’s zijn direct beschikbaar en, met elke nieuwe generatie van producten, steeds geavanceerdere. Graven door de beschikbare opties kan echter overweldigend zijn, lees dan verder zoals we loop je door het proces met een handige bewakingscamera winkelen checklist.

In plaats van je te vertellen welke camera of camerasysteem te kopen, gaan we helpen bouwen aan een framework die u kunt gebruiken om te beoordelen of een bepaalde camera of stabiele camera’s is een goede pasvorm voor uw behoeften. Laten we beginnen door te kijken naar het verschil tussen netwerk en regelmatige beveiligingscamera’s en ga dan naar de specificaties en functies overwegen waard.

Zodra je gewapend met de kennis in dit artikel zal het gemakkelijk om te beslissen of de netwerkcamera aanbod van de wil van D-Link, Google, en ga zo maar door zijn een goede pasvorm voor uw huis.

De eerste vraag die de meeste mensen hebben bij het overweegt de aanschaf van een bewakingscamera is wat nu precies het verschil tussen de nieuwere Network / IP-camera’s en CCTV (of wat de meeste mensen zouden noemen “gewone” beveiligingscamera’s) is.

Laten we beginnen door te praten over CCTV-systemen als de meeste mensen zijn waarschijnlijk meer dan oppervlakkig bekend zijn met het systeem of ze beseffen of niet. CCTV beveiligingssystemen of gesloten circuit televisie systemen worden ontworpen om, zoals de naam impliceert, een gesloten systeem. Elke camera is terug naar een centrale regeleenheid bedraad door een macht en videokabel. Hoewel de technologie in de loop der jaren is verbeterd het basissysteem is niet veel veranderd. Nieuwer controle-eenheden hebt toegevoegd netwerkondersteuning voor het bekijken en dergelijke, maar bijna universeel, de ondersteuning van het netwerk en de online component van de traditionele CCTV-systemen is duidelijk en nabeschouwing op afstand.

Niet om CCTV systemen te kloppen, maar als wat ze missen in de moderne networking features ze meer dan goed te maken voor in betrouwbaarheid. De resolutie zou lager zijn, is het beeld wellicht korreliger zijn, en de Internet-access componenten misschien onhandig (of waarschijnlijk niet-bestaande), maar de meeste CCTV-systemen zijn zeer solide en eenmaal geïnstalleerd kan draaien voor decennia. Je hebt waarschijnlijk in al meer dan een paar banken en winkels in je leven dat hebben CCTV systemen still going strong na 20 jaar. Het grootste nadeel, naast de oudere technologie, is de moeite van de installatie. U zult het boren van een veel gaten en het runnen van een stuk van de kabel.

De nieuwe jongen op het blok is de Networked of IP-camera. De belangrijkste verandering tussen de CCTV-systeem en het IP-systeem is dat, zoals de naam al impliceert, elke camera in de Networked / IP-camera-systeem heeft een uniek adres op uw thuisnetwerk en is duidelijk adresseerbare. Dit betekent control apps, cloud-applicaties en diensten, en ga zo maar door kunnen allemaal verbinden en interactie met uw individuele beveiligingscamera’s. Daarnaast genetwerkte camera’s sport bijna altijd een veel hogere resolutie dan traditionele CCTV-camera’s, hebben een sterke nadruk op netwerk- en cloud-diensten en integratie, en zijn meestal geïntegreerd met een smart home / Internet-of-things soort home-systeem.

Netwerkcamera’s kunt aansluiten op uw thuisnetwerk via een Ethernet-harde lijn of een Wi-Fi draadloze netwerkverbinding. De keerzijde van IP-camera’s wordt u de handel een deel van die oude koperdraad betrouwbaarheid van de traditionele CCTV-systeem voor de brisantgranaat nieuwe functies van de moderne camera’s en je betaalt een aardige cent voor. Laten we eens een kijkje nemen op zowel de specificaties en functies die u zult willen overwegen wanneer het winkelen voor een IP-camera of camerasysteem.

Er zijn twee hoofdcategorieën om naar te kijken wanneer de camera winkelen. De specificaties (de daadwerkelijke specificaties van de hardware en wat het in staat is) en de kenmerken (of wat kan worden beschouwd als extra’s). Laten we graven in de hardware specificaties nu.

Een van de grootste specificaties mensen kijken naar, terecht, is de resolutie. Dit is een van de gebieden waar de IP-camera’s echt schitteren. Terwijl de CCTV-camera’s HD-kwaliteit kan worden ze zelden zijn terwijl zijn uiterst zeldzaam om een ​​IP-camera, dat is iets minder dan 720p resolutie te vinden. IP-camera’s zijn in wezen gebaseerd op de digitale camera-technologie en het is helemaal niet ongebruikelijk om zeer hoge kwaliteit sensoren binnenkant van hen te vinden.

Bij het winkelen voor een camera of een reeks daarvan raden we niet de afwikkeling voor iets minder dan een resolutie van 720p. Als u denkt dat uw oude DVD-collectie ziet er soort van fuzzy deze dagen zult u niet geloven hoe slecht lage-resolutie van de Veiligheidsraad beelden ziet. Stok met hoge resolutie video, zodat je niet links geven de politie een videoclip van een niet-identificeerbaar blob burglarizing uw huis.

Vlak achter de resolutie in belang is nachtzicht, of IR-video, vaardigheden. ‘S Nachts is precies de tijd die je wilt dat de hoogste mate van zichtbaarheid rond en in uw huis en goed zicht in het donker zal helpen.

Wanneer we kijken naar nachtzicht mogelijkheden van een IP-camera’s te kijken hoeveel IR-zenders zijn rondom de lens (en, indien vermeld, hoeveel lichtstroom ze bieden), evenals de vraag of de camera is wat bekend staat als een “IR cut filter “waardoor de duidelijkheid van de nachtkijker opname. Als het nodig is kunt u, relatief goedkoop, een aanvulling op de IR-licht door de camera met een LED IR-flood lamp.

Als u de camera voor gebruik buitenshuis wilt kopen dan is weerbestendig is een must. U wilt een stevige en goed afgesloten camera die alles van de zomer regenbuien zal overleven de winter sneeuwval. Het is typerend voor beveiligingscamera’s eenvoudig worden aangeprezen als weerbestendige, waterdichte, of weerbestendig, maar het is nog beter als je een camera met een echte Ingress Protection (IP) rating kan vinden.

Idealiter zou je een camera met een IP-rating voor IP66 of hoger wilt, kunt u meer lezen over IP ratings en hoe ze van toepassing zijn op elektronische gadgets groot en klein in ons artikel HTG legt uit: Hoe Water Resistance Ratings Werk voor Gadgets.

Microfoons zijn zeer ongewoon voor traditionele CCTV-camera’s, maar niet ongewoon op nieuwere IP-camera’s. Wilt u zowel video als audio blik vast te leggen voor een camera die een microfoon sport, zodat u kunt profiteren van niet alleen een visuele blik op uw achtertuin of speelkamer voor de kinderen, maar een auditieve ook.

In bewakingscamera jargon, PTZ-camera’s zijn camera’s die, in tegenstelling tot hun vaste tegenhangers, kan Pan, titel, en zoom (PTZ) rond een gebied voor een meer uitgebreide weergave. Hoewel dergelijke functies zijn nuttig, ze zijn echt echt de meest bruikbare in een bemande-security station soort situatie waarin een operator actief toezicht op alle camera’s en kan pannen of opnieuw in wanneer dat nodig is.

Praktisch, voor gebruik thuis, het is veel nuttiger om een ​​camera te hebben met een breed gezichtsveld dat alles wat je wilt zien in een frame in plaats van dat u op afstand te verplaatsen van de camera door via de PTZ-functies om alles te zien bedekt.

Netwerkcamera’s kunt aansluiten op uw thuisnetwerk in een van de twee manieren: een Ethernet harde lijn of Wi-Fi. Let wel, echter dat het is atypisch voor een bepaalde camera te hebben zowel Wi-Fi en Ethernet-hardware ingebouwd, zodat je nodig hebt om te winkelen zorgvuldig gegeven uw behoeften.

Gezien het feit dat de meeste mensen niet de buitenkant van hun huizen bedraad voor Ethernet kunt u het gemak van Wi-Fi te zien. Het nadeel van de Wi-Fi, natuurlijk, is dat wat scheelt uw algemene netwerk (bijv. Je hebt slechte dekking of een schilferige Wi-Fi-signaal) uw bewakingscamera zal ail.

In het licht van dat het belangrijk is om uw thuisnetwerk te overwegen bij het selecteren van uw camera’s. Als u een bewakingscamera aan de zijkant van uw huis dat arme Wi-Fi-dekking die u nodig heeft om ofwel lopen een Ethernet-neerzetten om die kant van het huis of te upgraden of uit te breiden uw router om meer uniforme dekking te bieden heeft.

Als je eenmaal hebt gladgestreken de hardware specs je nodig hebt is het aan het overwegen de extra functies gelaagd over de top. Hoewel er niet een enorme mate van variatie op de hardware kant van de dingen (er zijn maar een beperkt aantal resoluties, zoveel netwerk hardwareconfiguraties, enz.) Is er wel een zekere mate van variabiliteit op de functie kant van de dingen. We zouden je echt aan te moedigen om veel aandacht te besteden aan de extra functies van de camera fabrikant als het echt kan maken of breken uw gebruikerservaring.

Velen van ons krijgen beveiligingscamera’s, zodat we in onze huizen kunnen controleren wanneer we weg bent op het werk of op vakantie. Een van de belangrijkste voordelen van een IP-camera-systeem is dat de individuele camera’s zijn netwerk adresseerbare en zeer eenvoudig om verbinding te maken met uw thuisnetwerk en de grotere Internet. Elk systeem moet u overwegen een zeer solide remote access component waar u gemakkelijk kunt inloggen op uw camera en bekijk ze vanaf een externe computer via web browser. Als deze functie is frustrerend om te gebruiken of schilferige het grotendeels verslaat het doel van het hebben van de beveiligingscamera’s in de eerste plaats.

nauw gekoppeld aan de functie voor toegang op afstand zijn mobiele apps. Tegenwoordig hebben mensen praktisch leven van hun telefoons en een goede mobiele app voor het bekijken van uw beveiligingssysteem is een must. Je wilt niet om ruzie met een webpagina die al dan niet goed voor de mobiele weergave vergroten of verkleinen, je een mobiele app die standaard zorgt voor de video-inhoud en geeft deze weer netjes op uw mobiele apparaat wilt.

Als u een iOS-gebruiker bent u bijna altijd verzekerd van een schone ervaring als het bedrijf biedt een mobiele app, helaas voor Android-gebruikers de beveiliging apps kunnen worden getroffen of miss als het bedrijf wel of niet eens een Android-app of zou kunnen doen een slechte baan bij te werken.

Als een remote app is een prioriteit voor u is het verstandig om de stok met een groter bedrijf. Terwijl sommige obscure bedrijf waar je nog nooit van gehoord, zoals SuperSecureIPCamCo is waarschijnlijk niet van plan om een ​​mobiele app hebben op alle of ze misschien een zeer schilferig en onder bijgewerkte één, een groot bedrijf als D-Link of Samsung hebben is meestal meer op de top van goede mobiele app ontwikkeling en actualisering.

Hoewel er veel te benadrukken en actief te bekijken van de video als het trekken op uw computer of iPad, even belangrijk is hoe de video wordt opgeslagen. Waar komt de video te gaan? Wordt lokaal opgeslagen in de camera zelf? Wordt het opgeslagen, via metgezel applicatie, op een computer op uw lokale netwerk? Is er een speciale DVR tool die gaat met de camera? Is er een vorm van cloud storage?

Videobeelden is nutteloos om u als het niet bestaat wanneer u het nodig hebt. Idealiter heb je een lokale kopie van de video te herzien en een cloud-oplossing hebben, zodat in het geval dat de inbrekers te verdienen met uw camera en computer-apparatuur ook dan heb je nog wat aanwijzingen te geven aan de politie.

Een laatste feature set te overwegen is dat van de kennisgeving en beweging te detecteren. Het bespaart veel ruimte om alleen nog uw camera systeem opnemen wanneer er activiteit gaande op het frame. Niet alleen wil je motion-opname alleen maar het vermogen om het frame tweaken en in- of exclusief bewegingsdetectie is zeer nuttig. Laten we zeggen dat het uitzicht vanaf uw outdoor bewakingscamera op uw garage bezuinigingen enigszins in de oprit van uw buurman, als je de bewegingsdetectie kan aanpassen, zijn exclusief alle activiteiten van dat deel van het frame dat u zult bezuinigen op opnametijd en verwijder de valse meldingen.

Spreken van waarschuwingen is het erg handig om een ​​camera systeem met een melding systeem ingebouwd hebben. Met een dergelijk systeem kunt u e-mail, tekst of mobiele app en ontvang meldingen zodra een motie zone wordt geactiveerd en vaak een foto gestuurd, samen met de waarschuwing . Dat soort van instant en remote-update is erg handig als je meteen weet wanneer de UPS man wegvalt een pakket of wanneer iemand sluipend rond uw achterdeur.

Onderzoek naar een goed netwerk camera is een langdurig proces, om zeker te zijn, maar gewapend met onze lijst vindt u gemakkelijk de juiste camera voor uw behoeften.

Afbeelding Credits: Mike Mozart, Nest, Ixlaf, D-Link.

De stemacteurs achter Mickey en Minnie Mouse gedurende de jaren 1980, 1990, en de meeste van de jaren 2000 waren real-life man en vrouw: Wayne Allwine en Russi Taylor.