hoe te gebruiken en ramen te configureren 10’s “battery saver” mode

Windows 10 bevat een “Battery Saver” -modus die is ontworpen om uw laptop of tablet levensduur van de batterij te verlengen. Windows zal automatisch schakelen Battery Saver wanneer de batterij van uw computer bijna leeg is, maar u kunt dit-en controle precies kiezen wat Battery Saver doet.

Battery Saver modus is front-en-center op Windows 10, duwkracht plannen om de achtergrond. In plaats van te knoeien met de macht plannen, Microsoft liever je gewoon gebruik maken van Battery Saver-modus en vasthouden aan de standaard Evenwichtige voeding plan.

Battery Saver is vergelijkbaar met Low Power Mode op een iPhone of Battery Saver op Android. Wanneer het activeert (of wanneer u deze activeren), het maakt een paar wijzigingen in de instellingen van Windows ‘om uw laptop levensduur van de batterij verder te rekken.

Ten eerste, het verlaagt automatisch de helderheid van het beeldscherm. Dit is een grote tweak die levensduur van de batterij kunt besparen op elk apparaat, zoals de achtergrondverlichting maakt gebruik van heel wat macht.

Battery Saver zal ook voorkomen dat ‘universele apps “-Degenen nieuwe soorten app in de Windows Store, voorheen bekend als Metro apps op Windows 8-uit in de achtergrond draait en het ontvangen van push-notificaties wanneer Battery Saver-modus is ingeschakeld.

Standaard Battery Saver modus wordt automatisch geactiveerd wanneer uw laptop of tablet 20% levensduur van de batterij bereikt. Sluit uw PC in te laden en Windows zal Battery Saver modus uit te schakelen.

U kunt Battery Saver-modus te schakelen wanneer u maar wilt. Om dit te doen, klikt u op of tik op het batterij-icoontje in het systeemvak op de taakbalk. Klik of tik op de “Battery saver ‘tegel te activeren of deactiveren. Terwijl Battery Saver modus is ingeschakeld, dan heb je een beetje groen blad bovenop het batterij-icoontje te zien.

Deze optie is een klik verwijderd van de batterij-icoon, net als de “Power Saver” power plan was op Windows 7 en Windows 8. Het is duidelijk dat Microsoft liever u gebruik dit in plaats van het knoeien met die oude en verwarrend energieplannen.

U vindt hier ook een “Battery saver” tegel quick-instellingen in Windows 10’s Action Center. Veeg vanaf de rechterkant of klik op het icoon Action Center in het systeemvak om toegang te krijgen.

Kunt u bepalen wat Battery Saver doet en wanneer het wordt geactiveerd. Om dit te doen, opent u het menu Start en selecteer de “Settings” optie om de app te openen. Ga naar Systeem> Accubesparing in het venster Instellingen.

Onder “Battery saver,” tap “Battery saver instellingen” om de beschikbare opties.

Vanaf hier kunt u wisselen de “Turn accubesparingsfunctie automatisch als mijn batterij lager is dan” optie als je nooit dat Windows automatisch schakelen Battery Saver-modus. U kunt ook het batterijniveau Windows draait Battery Saver mode aan bij, bijvoorbeeld aan te passen, kan u Windows inschakelen wanneer uw batterij daalt tot onder 30% in plaats van 20%.

U kunt ook de “Lagere helderheid van het scherm, terwijl in de batterij saver” optie uit te schakelen, maar dit is zeer nuttig op alle apparaten, zodat u waarschijnlijk dat men in staat zou moeten verlaten. Helaas is er geen manier om de helderheid van het scherm niveau Battery Saver zal gebruiken configureren.

Als u wilt dat bepaalde apps te draaien in de achtergrond in Battery Saver-modus, kunt u “Voeg een app ‘onder Altijd toestaan ​​en toestaan ​​dat een specifieke app te draaien in de achtergrond. U kunt ook de “Allow push-notificaties van een app terwijl in spaarstand” schakelen optie om verder te gaan krijgen van al je push-notificaties ten koste van een beetje van de levensduur van de batterij.

helderheid Battery Saver’s scherm moet alleen een aantal vrij ernstige levensduur van de batterij te besparen. Natuurlijk, als je in de gewoonte van het handmatig helderheid van het scherm, iets laten zakken wat je kunt doen met een snelle klik of tik op de batterij-icoon-u misschien niet deze functie alles wat nodig vinden. Hoeveel dit zal helpen, hangt af van hoe helder je normaal uw scherm en hoe de macht beluste de achtergrondverlichting te houden.

Wat meer is, zal het uitschakelen van push-notificaties voor universele apps pas echt helpen als je die universele apps te gebruiken. Als je in de gewoonte van het gebruik desktop apps op uw Windows-computer, zal Battery Saver modus geen invloed op hen.

Dit is niet een grote verrassing-Battery Saver mode kwam om Windows 10 van Windows Phone, waarbij het beperken van apps van het lopen op de achtergrond is nuttiger dan op het Windows-bureaublad.

Als je moeite hebt met een slechte levensduur van de batterij, na onze gids voor de uitbreiding van uw laptop ‘s levensduur van de batterij zal waarschijnlijk helpen meer dan Battery Saver modus. Toch, het is een leuke toevoeging, en veel gemakkelijker te gebruiken dan de Windows 7 en 8 van de oude “energieplannen”.

Net als veel andere delen van Windows 10, Battery Saver-modus lijkt een beetje op een work-in-progress. Het kan agressiever in het verlagen van de snelheid van uw CPU en het uitvoeren van andere tweaks om je levensduur van de batterij te verlengen, en Microsoft kunnen voegen aan deze functie in de toekomst.

Maar ondanks dat, Battery Saver-modus is nog steeds nuttig genoeg voor de meeste mensen. Windows kan automatisch aan Batterij Saver-modus en wanneer dat nodig is uitschakelen, besparing op vervelende micromanagement, zodat u kunt blijven werken.

De vezelig strengen gevonden op een vers gepelde banaan staan ​​bekend als floeem (uitgesproken flom) en dienen als aders, bij wijze van spreken, om voedingsstoffen te transporteren als de banaan groeit.