hoe om te laten zien / verbergen alle verborgen opstarten van toepassingen in Ubuntu 14.10

We hebben onlangs liet zien hoe je het opstarten van applicaties te beheren in Ubuntu 14.04, net zoals je kunt in Windows. Echter, wanneer u het hulpprogramma Startup Applications Preferences niet alle opstarten van toepassingen zijn opgenomen. Sommige zijn verborgen. We laten u zien hoe u deze verborgen toepassingen onthullen.

Bijvoorbeeld, dit zijn de startup toepassingen die we zien als we de Startup Applications voorkeuren gereedschap te openen.

Om de verborgen startup applicaties te tonen, drukt u op Ctrl + Alt + T om het Terminal-venster te openen. Typ de volgende opdracht bij de prompt en druk op Enter.

sudo sed -i ‘s / NODisplay = true / NODisplay = false / g’ /etc/xdg/autostart/*.desktop

LET OP: Het kopiëren en plakken van de bovenstaande commando gemakkelijker zou zijn en zorgen voor nauwkeurigheid.

Typ het wachtwoord in wanneer gevraagd en druk op Enter.

Als u het hulpprogramma Startup Applications Voorkeuren te openen, klikt u op de knop Zoeken aan de bovenkant van de Eenheid bar.

Begin met het typen “startup applicaties” in het zoekvak. Items die overeenkomen met wat u typt beginnen met het weergeven onder het zoekvak. Wanneer het Startup Applications gereedschap weergegeven, klikt u op het pictogram om het te openen.

Je ziet nu alle startup applicaties de die eerder werden verborgen. Maak de gewenste wijzigingen en klik op Sluiten om deze tool te sluiten.

Om de verborgen startup applicaties niet opnieuw weer te geven, type (of kopieer en plak) de volgende opdracht bij de prompt en druk op Enter.

sudo sed -i ‘s / NODisplay = false / NODisplay = true / g’ /etc/xdg/autostart/*.desktop

Om het Terminal-venster te sluiten, klikt u op de X in de linkerbovenhoek van het venster, of typ “exit” (zonder aanhalingstekens) en druk op Enter.

el_gallo_azul @ W2600CR: ~ $ sudo sed -i ‘s / NODisplay = true / NODisplay = false / g’ /etc/xdg/autostart/*.desktop;sed: -e uitdrukking # 1, char 1: onbekend commando: `

Volgens de Nationale Banketbakkers Association, zijn naar schatting 20 miljoen pond van snoep maïs per jaar verkocht.