hoe je facebook, twitter, google +, gebruiken en foursquare via sms

Logeren sociale terwijl je mobiele telefoon betekent niet dat je moet betalen voor een data-abonnement. Met behulp van SMS, kunt u op de hoogte en ontvangt statusberichten van je favoriete sociale netwerken met behulp van de messaging-plan dat u waarschijnlijk al hebt.

Het gebruik van sociale netwerken via Short Message Service (SMS) zal niet alleen bezuinigen op uw mobiele telefoonrekening, zal het ook toenemen levensduur van de batterij van uw telefoon, en kunt u up to date te blijven met sociale netwerken zonder een smartphone. In staat zijn om een ​​eenvoudige SMS te sturen maakt het bijwerken van een snelle en beschikbaar op elke mobiele telefoon die vandaag beschikbaar zijn (zolang je plan ondersteunt). Tijdens drukke situaties zoals natuurrampen en grote evenementen, SMS is ook veel betrouwbaarder dan gegevens plannen die het ideaal maakt als je gewoon nodig hebt om het woord over waar je bent te krijgen.

Na een volle week van het gebruik van sociale netwerken op deze manier, er waren een paar van de voordelen die ik niet had verwacht.

Er zijn een paar nadelen van het gebruik van sociale netwerken via SMS

Dat terzijde, met een aantal zorgvuldige planning van deze methode heeft veel gewerkt voor mij de afgelopen week en ik heb volledig geannuleerd mijn data plan bespaart me bijna $ 600 per jaar.

Als u dit systeem te proberen, laat ons weten wat uw ervaring is net of als u nog andere tips in de commentaren.

Facebook (32665)

Facebook kunt u niet alleen te abonneren op updates van je vriend en post updates via sms, maar ze laten u ook Facebook-chat gebruiken. Eerst moet je SMS-berichten in de instellingen van Facebook te activeren. Ga aan de slag door in te loggen op je account en naar uw accountinstellingen.

Op mobiele links en voeg vervolgens een telefoon via de stappen bij levert.

Nu dat uw telefoon is toegestaan, is de instellingen bewerken zodat ze precies hoe u wilt.

In de screenshot hieronder adviseren wij het vakje op nummer 1, toevoegen wat vrienden die je meldingen wilt ontvangen van op nummer 2, en stel uw instellingen voor Facebook instant messages en dagelijkse limiet naast nummer 3.

Als u foto’s of video’s naar Facebook vanaf uw telefoon die je nodig hebt om te klikken nummer 4 aan uw unieke e-mailadres waarmee je media berichten te uploaden krijgen.

Nadat u klikt op de link vier, op zoek naar uw unieke mobiele upload e-mail.

Wilt u berichten van Facebook pagina’s ontvangt, moet u naar die pagina en klik op “get updates via sms” op de linkerkolom.

Je bent klaar om updates ontvangen nu. Om updates te sturen adviseren wij u een contactpersoon met de naam fbook om uw telefoon met het mobiele nummer 32665 en e-mailadres voor mobiele uploads toe te voegen.

Te sturen updates gewoon een nieuw SMS-bericht naar 32665 met uw status in het bericht. foto’s en video’s te uploaden door ze te versturen via MMS naar het opgegeven e-mailadres. U kunt ook het antwoord op iemands-update door te antwoorden op het SMS-bericht dat u is toegezonden.

Er zijn een paar andere commando’s die u kunt verzenden die u kunt vinden op de Facebook-help-sectie. U kunt ook een SMS-bericht te sturen met het woord “help” de commando’s worden verzonden. Gewoon niet proberen om je status bij te werken wanneer u “help” als het enige woord nodig.

Twitter werkt op dezelfde manier voor de installatie. Log in en ga naar Instellingen -> mobiel. Voeg uw nummer en de gewenste instellingen hieronder wijzigen.

Ga nu naar de lijst met volgers en zet mobiele meldingen van mensen die je wilt SMS-berichten voor.

U moet nu toe een twitter contact in uw telefoon met het mobiele nummer 40404. Hiermee worden alle inkomende berichten te identificeren en kunt u snel berichten te versturen naar de contactpersoon.

U kunt tekst of foto (MMS) sturen naar uw nieuwe twitter contact en ze zullen automatisch worden geplaatst op uw feed.

Een nadeel van Twitter SMS is als je antwoord op een tweet via SMS, is het niet automatisch stuur een @antwoord naar de gebruiker die het bericht heeft gestuurd. U moet handmatig de @username informatie handmatig toevoegen.

Er zijn ook enkele extra commando’s die je kunt gebruiken met Twitter. Net als de andere sociale netwerken, stuur een sms met de wereld “help” om de volgende opdrachten ontvangen.

Meld u aan bij Google+ en ga naar instellingen om uw telefoonnummer toe te voegen voer de verificatie nummer zullen ze naar u sturen.

Wijzig uw instellingen en instellingen voor meldingen van de belangrijkste instellingen pagina.

Tekstberichten updates net zoals ze voor Facebook en Twitter doen verzenden. MMS-berichten worden niet ondersteund via MMS op dit moment voor Google+. In plaats daarvan kunt u inloggen op picasaweb.google.com, gaat u naar de instellingen en het opzetten van een geheim e-mailadres voor uw foto-uploads.

Zodra u een foto te sturen via e-mail, wordt deze automatisch toegevoegd aan een drop box album in Picasa. Standaard is dit album niet wordt gedeeld met iemand, maar u kunt gemakkelijk de zichtbaarheid van binnenuit te veranderen Google+.

Nieuwe foto’s zullen geen nieuwe berichten automatisch te genereren, maar de foto’s nog steeds zichtbaar zijn als iemand bladert uw albums.

Standaard worden sms-berichten gedeeld met iedereen in je kringen, maar u kunt kringen toevoegen of verwijderen met behulp van de + of @ -symbool

U kunt een lijst met beschikbare commando’s te krijgen door het sturen van de opdracht “help” naar 33.669.

Om Foursquare op je telefoon te activeren moet je naar DotGo en hun app toegang tot uw Foursquare-account toestaan.

Zodra u uw toestemming pin ontvangen, stuur dan een sms naar DOTCOM (368.266) met het bericht “vierkant + pin. ‘U krijgt dan een menu met opdrachten die u kunt gebruiken met Foursquare worden gestuurd.

De basis commando zul je waarschijnlijk gebruik is “vierkant op de plaats [postcode]”. De ‘foursquare op “command controles u in de eerste zoekresultaat van de plaats die u hebt opgegeven. Als u niet zeker bent de plaatsnaam kunt u het “vierkant checkin plaats [postcode]” te gebruiken en u zal worden messaged terug met een lijst van de locatie die aan de zoekopdracht. U kunt dan inchecken in een van de geretourneerde resultaten door gewoon te antwoorden op het bericht met het nummer van de geretourneerde resultaat.

Foursquare is niet zo intuïtief als sommige van de andere sociale netwerken, maar we vonden het bruikbaar zijn, zelfs zonder GPS bijstand of een smartphone.

Als je hulp nodig hebt, kunt u bericht 368.266 met het woord Foursquare om een ​​lijst van commando’s te krijgen.

Net probeerde de dotcom ding voor Foursquare. Volgde alle instructies en alleen ontvangen terug

(1/1) FOURSQURE.COM Kan de motor (400) noemen; Plesae probeer het opnieuw of neem contact op de site admin.

Niet zo indrukwekkend.

Iwant om SMS te sturen naar een mobiele telefoon

dit is echt helpfulll 4 me

Google+ wordt alleen om telefoonnummers te accepteren in de VS of India (in tegenstelling tot twitter) dus niet goed als een twitter vervanging (nog?)

Jeanne Calment was een Franse vrouw met de langste bevestigde menselijke levensduur (ze werd geboren in 1875 en leefde 122 jaar oud te zijn); ze haar een lang leven toe te schrijven aan een dieet rijk aan olijfolie, port, en 2,2 pond chocolade per week. Ze gecrediteerd ook haar vermogen om kalm te blijven.