hoe je berichten op de iPhone, iPad en Mac zwijgen

Als u berichten op uw iPhone, iPad of Mac, dan heeft u waarschijnlijk weet je hoe snel je overspoeld met meldingen bericht kan worden, vooral als je deel uitmaakt van een groep bericht bent. Gelukkig is er een eenvoudige manier om specifieke berichten te dempen, zodat je niet gestoord.

Berichten is geweldig, vooral als je het gebruikt in combinatie met tekst forwarding op je Mac of iPad. Het is vooral handig voor groepsberichten. Als u en uw vrienden of familie gebruiken allemaal een iPhone, dan kan iedereen vrij chatten en bericht zullen worden gegroepeerd en u kunt reageren op iedereen als een groep.

Helaas, als iedereen in de groep is het beantwoorden van elkaar gedurende de dag, het apparaat zal snel vullen met volumineuze meldingen. Dat gezegd hebbende, kunt u eenvoudig mute groep of zelfs individuele berichten met behulp van de Niet Storen-functie. We moeten wijzen, dit is niet hetzelfde als t urning op NS voor uw apparaat, dat uit meldingen zal blijken voor alles in een klap.

Als u een Mac en je wilt een afzonderlijk bericht of een groeps-chat uit te schakelen, dan moet u eerst de draad in kwestie te selecteren en klik op ‘Details’ in de rechterbovenhoek.

Een venster zal verschijnen en u zult opties om te communiceren met de ontvangers zoals te zien als individueel tekst, FaceTime, of zelfs hen te bellen. Daaronder vindt u een optie om te schakelen “Niet storen” te zien.

Wanneer u dit doet, zal je nog steeds in staat zijn om te zien dat er ongelezen berichten, omdat de rode nummer badge zal nog steeds verschijnen op het pictogram Berichten (als je het te houden in het Dock), maar u zult niet meer meldingen ontvangen.

Het inschakelen van Do Not Disturb op je iPhone of iPad is een soortgelijk proces en zal hetzelfde resultaat, dat wil zeggen dat je nog zult zien dat er ongelezen berichten, maar je zult geen meldingen op.

Als u een bericht thread dempen op je iOS-apparaat, wordt het bericht in kwestie te selecteren en tik ‘Details’ in de rechterbovenhoek eerste. Zodra je op het scherm Details, scroll naar beneden en tik op Aan (of uit) de “Do Not Disturb” optie.

Houd er rekening mee dat als je de tekst doorsturen opgericht op meerdere apparaten, dan zul je moeten wenden Niet storen voor het gewraakte bericht thread op elk apparaat. Dus, als je nog steeds berichten op uw andere apparaten, nu weet je waarom.

In staat zijn om berichten te dempen, zodat je niet overspoeld met meldingen betekent dat je alleen een melding voor berichten die voor u belangrijk zijn. Vergeet niet, deze methode is niet hetzelfde als gewoon draaien op NS voor uw apparaat, bijvoorbeeld als u niet wilt om meldingen te ontvangen voor alle berichten, telefoontjes, enz.

Wij hopen dat u vond dit artikel nuttig, als je iets verder nog zou u willen toevoegen, zoals een opmerking of een vraag, laat dan uw feedback in ons discussieforum.

Een van de vrienden van mijn zoon verhuisde met zijn familie afgelopen zomer. De moeder stuurde een groep tekst aan iedereen (ik bedoel IEDEREEN) om afscheid te nemen en ik ben nog steeds reacties op nieuwe verjaardagsfeestje nodigt en andere irrelevante onderwerpen. Sommige mensen gewoon niet krijgen wanneer een e-mail een betere optie zou zijn geweest …

Eventuele tips over hoe dit op te lossen op andere apparaten (dat wil zeggen, Android en Windows Phone)?

The Nielsen rating-systeem, de meest gebruikte televisiepubliek meetinstrument in de Verenigde Staten, werd oorspronkelijk gebruikt om de radio publiek te meten in het begin van de 20e eeuw en is vernoemd naar zijn schepper, Arthur Nielsen.