hoe het wachten overslaan en een upgrade van uw nexus naar android nougat nu

Android Nougat is hier, maar het is de uitrol van Nexus-apparaten langzaam. Als u nog niet de upgrade melding gekregen, hier is een kleine truc om sneller te upgraden.

Mijn Nexus 5X niet had gekregen van de updatemelding vandaag, maar na het uitvoeren van deze eenvoudige stappen, ik ben up and running Android 7.0 zonder gedoe. Je hoeft niet eens een unlocked bootloader nodig.

Het blijkt dat gebruikers die zijn ingeschreven in de Android Beta programma krijgt voorrang bij deze update. Als u niet in de beta-programma, hoewel, kunt u zich aanmelden nu-en of de update is begonnen om uit te rollen voor uw apparaat, zult u de definitieve versie van Nougat meteen te krijgen. Als het klaar is te installeren, kun je gewoon uitschrijven uit de beta-programma zonder enige consequenties. (Hoed topje naar -TheReal- op Reddit en @jmcountryman op Twitter voor het wijzen dit uit!)

Dit werkt alleen voor de Nexus-apparaten die momenteel worden gepland om de update, die Nexus 6 betekent krijgen, Nexus 5X, Nexus 6P, en Nexus 9, evenals de Nexus-speler, Pixel C en General Mobile 4G. Bovendien zal het niet alleen nog werken voor sommige apparaten-Google is begonnen met het uitrollen van de 6P, 5X en Pixel C eerste, en deze truc moet direct aan het werk. Nexus 6 en 9 gebruikers melden dat het nog niet werkt, maar zodra Google begint dat uitrol, moet het daar ook werken.

Dit kan niet eenvoudiger. Ten eerste, ga naar deze pagina in een webbrowser. Als u bent ingelogd op uw Google-account, moet je in aanmerking komt apparaten weer in een lijst verderop in de pagina. Klik gewoon op de “inschrijven Device” knop in te schrijven in de beta.

OPMERKING: De pagina die beweert dat uw gegevens worden gewist wanneer u zich afmeldt, maar zolang je het downloaden van een definitieve build en niet een voorbeeld te bouwen, zult u fine-apparaat zal niet uitgewist worden. Maar het kan geen kwaad om een ​​back-up van uw belangrijke gegevens voor het eerst te maken, voor het geval.

Je moet binnenkort een update melding op uw telefoon (de mijne kwam bijna onmiddellijk). Tik op het, en vind je meer informatie over de update te krijgen.

Als je het scherm te zien aan de linkerkant, dat betekent dat Google is het bedienen van een definitieve versie voor uw apparaat, en u kunt tikken op de knop Downloaden om verder te gaan. Als u het scherm aan de rechterkant, maar-waarin staat dat de update is een voorbeeld gebou- Druk niet op de knop Downloaden. De definitieve versie is nog niet uitrollen van uw model, dus probeer het later opnieuw.

Geef je telefoon tijd om te downloaden en installeren van de update, en al snel moet worden uitgevoerd Android Nougat, vers van de officiële updatemechanisme van Google.

Nu dat je de update, ga terug naar de beta inschrijving en klik op de “Unenroll Apparaat” knop voor uw telefoon. Nu dat je de update, hoef je niet de beta-programma meer nodig (tenzij je wilt om het te houden). Nogmaals, de pagina waarschuwt dat uw apparaat zal worden afgeveegd, maar zolang u een definitieve build en niet een voorbeeld build geïnstalleerd, moet het toestel goed.

Dat is het! Geniet van alle nieuwe features van Android Nougat, en ga opscheppen om al je vrienden dat je kreeg de update eerst.

Bedankt jongens, dit werkte perfect. Heb je de update beschikbaar is melding zodra ik klikte op de knop inschrijven en uitschrijven werkte daarna ook zonder problemen. Nu om te verkennen …

Leuk idee, maar het werkte niet voor mij.

Ik heb een Nexus 6 op Heemst, Stock Android, niet geworteld. bootloader ontgrendeld.

Ik ingeschreven in het BetaImmediately kreeg een melding voor de upgrade.It is de Beta preview, niet de volledige versie van Nougat.

Nexus 6 is zeker gaan om Nougat te krijgen van Google. Dus snelkoppeling van dit artikel nog niet werken.

Probeerde een tweede keer en zelfs een derde keer in te schrijven en het gaf me weer de versie scherm Voorbeeld. Dit werkt niet. Nexus 6 op M.

Elke keer dat ik ingeschreven in de Beta en uitgeschreven na ontvangst van de preview (NPD90G) in plaats van de volledige versie van N.

Ik volgde uw instructies aan de “T” Ik heb de update 7.0. Ik kon nog steeds niet spelen de Easter egg, en de nieuwe draagraket ik hoorde ik zie het niet ?? Kan het zijn dat dit nog steeds het bèta? Ik heb ook geprobeerd om uitgeschreven om terug te gaan naar 6.1 en kon niet zo … Kunt u mij helpen?

@Ymyname

Hoe kan ik controleren of ik het runnen van een beta-versie van Android? Er zijn twee manieren om dit te doen

Ga naar Instellingen> Over> Build-nummer. Als het build-nummer begint met NP, bent u het runnen van een beta-versie van Android N.Reboot uw apparaat. U ontvangt een bericht met de mededeling dat uw apparaat is het runnen van een beta-versie van Android.

Ja, sprak ik dit in het artikel. Het is niet uit op alles voor de Nexus 6 nog. Uit het artikel

Bovendien zal het niet alleen nog werken voor sommige apparaten-Google is begonnen met het uitrollen van de 6P, 5X en Pixel C eerste, en deze truc moet direct aan het werk. Nexus 6 en 9 gebruikers melden dat het nog niet werkt, maar zodra Google begint dat uitrol, moet het daar ook werken.

We hopen dat het zal beginnen met het uitrollen van ergens deze week, maar kan niet met zekerheid zeggen.

Neem even de tijd om het artikel aandachtig door te lezen. Ook ik, de eigenaar van het beest, dat is N6, en het artikel legt uit dat deze inschrijven / uitschrijven truc werkt alleen als de laatste build beschikbaar is voor uw telefoon – en dat is niet het geval is voor jou en mij. Het waarschuwt zelfs niet te installeren als je de beta downloaden scherm te zien. Natuurlijk kunt u het toch doen (zoals ik deed gisteravond), blijven ingeschreven tot je de update naar stabiele versie te krijgen, dan opt-out – en je moet wel goed. Ik hoop dat dit helpt.

(Bericht door auteur ingetrokken, wordt automatisch verwijderd in 24 uur, tenzij gemarkeerd)

De vroegste magnetrons weggepompt 3.000 watt vermogen (veel krachtiger dan de moderne woon microgolven) en kon grote stukken vlees volledig koken in minder dan een minuut.