hoe Google Drive offline te gebruiken op een desktop of mobiel apparaat

Als er een nadeel aan het gebruik van cloud-gebaseerde diensten voor al uw productiviteit en organisatie nodig heeft, is het wel dat als je een internetverbinding niet kan krijgen, in principe kun je pech.

Gelukkig, maar de ingenieurs van Google hebben bedacht een manier om dit probleem en creëerde een instelling die u zal toelaten om hun Drive-apps en beheertools 100 procent offline te gebruiken.

Als je net als ik, de belangrijkste plaats je merkt dat je het opstarten van Google Drive is elke dag vanaf uw desktop of laptop. Om de offline-instelling op uw hoofd-pc of Mac te activeren, moet je om te beginnen met het downloaden van Google’s Drive-app voor uw respectievelijke besturingssysteem, hier gevestigd.

Zodra Drive is geïnstalleerd, moet u aan te melden op de account die u wilt offline bestanden te gebruiken. Na het aanmelden in operatie is voltooid, wordt de app automatisch begint het synchroniseren van uw beschikbare bestanden naar het bureaublad, en alle die zijn gebracht in de cloud zal onmiddellijk beschikbaar voor het volledige lokale toegang en offline bewerken rechten.

Als u niet wilt dat het geheel van uw bibliotheek in een keer te synchroniseren, kunt u wijzigen welke bestanden of mappen worden opgeslagen door te klikken op het pictogram in de taakbalk Drive, en vervolgens te kiezen voor “Preferences” uit het volgende menu.

Het eerste gedeelte van de pagina Voorkeuren geeft je de optie om ofwel sync “Alles in Mijn schijf ‘of’ Alleen deze mappen” geven.

Selecteer de tweede keus, en blader door ofwel in- of uitschakelen geen bestanden of mappen die u wilt aangesloten op uw huidige bureaublad.

Als u offline bestanden te laten werken zonder dat het downloaden van een extra programma op uw PC, hetzelfde effect als hierboven kan ook worden bereikt door middel van Google’s vlaggenschip Internet browser: Chrome. Zodra Chrome is geïnstalleerd (download link hier), zul je nodig hebt om de Google Drive-app in de Chrome app store te vinden.

Na deze gereed is (de knop moet zeggen: “Naar de website” in groen als het gelukt was), meldt u zich aan het gewenste Google Drive-account. Wanneer u klaar bent om de synchronisatie te starten bent, gewoon op zoek naar de knop Instellingen in de belangrijkste Drive hub, en breng het menu hierboven gemarkeerd.

Klik op het vakje om Google Drive in staat te stellen “Sync Google Documenten, Spreadsheets, Slides & Drawings ‘, waarna uw computer zal het proces van het downloaden van de lokale versies van elk document of afbeelding die op de gekoppelde account te beginnen.

Zodra deze zijn naar beneden getrokken, zult u in staat om vrij te bewerken en een bestand op te slaan zonder een verbinding met het Internet. Als u wilt Offline synchronisatie direct vanuit Chrome of uw Chromebook uit te schakelen, ga terug naar de hoofdpagina Drive, en klik vervolgens op het menu aan de zijkant. Scroll naar beneden naar de instellingen, u zien waar u de optie voor “Offline sync”.

Zodra u hierop klikt zul je worden genomen om een ​​secundaire bevestiging venster geopend, waar je moet klikken “Disable Offline” een laatste keer. Houd er rekening mee dat deze optie zal un-sync al uw bestanden in een keer, in plaats van de in de vorige paragraaf genoemde één-voor-één methode.

Als je iemand die je vindt op de weg met een WiFi-only tablet of haperend mobiele service van uw telefoon bent, kan Google Drive ook functioneren als een app voor zowel de iOS en Android ecosystemen die u toelaat om documenten offline bewerken.

Om dit te doen, eerst moet je het openstellen van de app op uw mobiele apparaat en zoek het bestand dat u wilt offline synchroniseren. Om ruimte te besparen en te voorkomen dat een telefoon of tablet uit te gaan in downloaden overbelasting, Drive voor mobiel kunt u alleen documenten of spreadsheets synchroniseren voor offline gebruik op een file-by-file basis.

Zodra u het bestand dat u wilt werken te vinden, tikt u op de knop ernaast die eruit ziet als drie grijze cirkels gestapeld bovenop elkaar.

Hier zie je de optie “Keep offline ‘in het submenu. Klik op deze, en de Google Drive-app zal u zo spoedig melden als uw dossier is klaar om te gaan!

Als u op zoek bent naar een suite van applicaties zoals Microsoft Office te vervangen op de goedkope, de offline versie van Google Drive is een snelle, lichte en gratis optie die voldoende functionaliteit en flexibiliteit biedt om eventuele productiviteit pionier werken via het ergste van Internet te houden uitval.

Er is één groot probleem bewust te zijn bij het gebruik van Google Docs offline – de Google Drive Desktop-client staat niet toe dat u toegang tot uw Google-documenten (of vellen of Presentatie) bestanden. Het synchroniseert gewoon een link naar Google. Ik vond dit op de harde manier aan boord van een vlucht op een ochtend.

Er zijn manieren om dit, gebruikte ik een app genaamd SyncDocs waarop de Google Docs converteert naar Microsoft Office formaat voor offline bewerken en vervolgens zet ze terug naar Google Docs wanneer de verbinding beschikbaar is opnieuw. Dit werkt OK, maar je zult een kopie van MS Office nodig hebt, ook.

Het meervoud van stadion stadions.