hoe Amarok gebruiken voor het beheren van uw iPod

Installeer Amarok

In het geval u niet Amarok hebt, kunt u deze installeren door die omlaag naar terminal. Om een ​​terminal venster klik ALT + F2 te openen en typ “gnome-terminal” (zonder aanhalingstekens).

sudo apt-get install-Kubuntu beperkte-extras

Het beheren van je iPod

Het beheren van de iPod in Amarok

Weet u of dit werkt met de meest recente generatie iPods (en de nieuwste firmware)?

Ik heb een Creative Zen, 32GB, en kan bevestigen dat het werkt ook prachtig met Amarok. Gewoon aansluiten en beginnen met Amarok en het is in de menu’s.

Creative niet uit te gaan van hun manier om deze functionaliteit te stoppen, in tegenstelling tot Apple. Ik betwijfel of alle iPods zal werken, in het bijzonder de nieuwste modellen. Elke creatieve speler die ik heb geprobeerd heeft gewerkt met Linux, en naar mijn bescheiden mening het gebruik van Amarok of Gnomad2 is beter dan de Windows-software die Creative aanbod.

Ik heb gemerkt dat mijn iPod 60GB Video (het is een paar jaar oud nu) vereist twee dingen om dit te laten functioneren: mijn iPod moet worden ingeschakeld voordat ik plug hem in, en ik moet de iPod eerst openen met een file manager (nou ja, ik heb om het te monteren), voordat het bruikbaar is in Amarok. Aan de andere kant, ik heb niet echt steek hem in de machine zo vaak en ik kan me vergissen 🙂

DANK JE! Ik heb googlen deze kwestie al geruime tijd nu. Ik zou zeggen ipod synchronisatie is niet erg intuïtief helemaal.

Hoe zit het met de iPhone ?? ubuntu leest het slechts als een camera device..isn’t er een manier kunnen we een iPhone met amarok synchroniseren?

Gewoon triest het gewoon niet werken … wont vind mijn Ipod at all! En deze “FAQ” aint helping.:/

Ik haat Apple en iTunes zo veel, nooit ziek deze onzin opnieuw kopen.

Een gemiddelde schot van espresso bevat slechts een kwart van de cafeïne van een gemiddelde kopje drip koffie.