controleren het nieuws dat u nodig hebt met Yahoo Pipes en ifttt

Automatisering is geweldig. Alles wat kan worden gedaan om het bedrag van de inspanning die nodig is om een ​​doel te bereiken te verminderen is om te worden met open armen ontvangen. We hebben gekeken naar de verschillende instrumenten die kunnen worden gebruikt om taken die u misschien uit te voeren op een regelmatige basis, inclusief het gebruik van Wappwolf naar cloud storage te automatiseren en het gebruik van IFTTT om backups te automatiseren automatiseren. Nu zullen we zien hoe IFTTT kan worden gebruikt in combinatie met Yahoo Pipes om aangepaste news feeds en waarschuwingen te creëren.

Yahoo Pipes is een vaak over het hoofd instrument dat kan worden gebruikt om te buigen en de vorm nieuwsfeeds aan uw eisen voldoen. Zelfs als er een website die je bent bijzonder enthousiast over en je de stap van u te abonneren op de RSS-feed hebben genomen, is het onwaarschijnlijk dat je gaat geïnteresseerd in elke post die is gemaakt om te zijn – kunnen er enkele onderwerpen die u wil helemaal te vermijden.

Gebruikt op zijn eigen, kan Yahoo Pipes worden gebruikt om uw eigen aangepaste RSS-feeds te creëren. Het is mogelijk om meerdere vellen van verschillende locaties combineren in een enkele feed, en elke afzonderlijke voeding kan worden gefilterd in een aantal manieren.

Wat dit betekent is dat het mogelijk is om de feed van een site te volgen, maar zorg ervoor dat u alleen de inhoud te zien waarin u geïnteresseerd bent. Alleen geïnteresseerd in Android nieuws? Het opzetten van een filter, zodat alleen Android-gerelateerde verhalen die je te bereiken. Wilt weten over alles, maar Linux? Bouw een pijp die filtert Linux-gerelateerd nieuws.

Ga nu naar de Yahoo Pipes website en meld u in een bestaande Yahoo-account, of maak een nieuwe (het is ook mogelijk om in te loggen met Google en Facebook-gegevens). Klik op ‘Create a pipe’ knop aan de bovenkant van de pagina en sleep een Fetch Feed module uit de sectie Bron om de linksaf de werkruimte.

Voer de URL van een RSS-feed die u wilt werken met – u kunt diverse toevoegen, dus niet besteden leeftijden te beslissen welke zal het beste zijn. Elke Fetch Feed module kan worden gebruikt om een ​​enkel RSS feed huisvesten, dus gewoon blijven toevoegen zoveel als u wilt.

Het punt van het creëren van een pijp is op een feed die net het nieuws dat u geïnteresseerd bent bevat ontwerpen, en dit is waar filtering in het spel komt. Vouw de Operators sectie aan de linkerkant en beweeg een filter-module op de werkplek – u kunt een toe te voegen voor elke nieuwsfeed die u hebt toegevoegd.

Voor dit artikel, gaan we om te filteren news feeds, zodat alleen verhalen over iOS 7 en PlayStation 4 worden weergegeven. Selecteer Permit uit de eerste drop down menu in de filter-module en selecteer ‘eventuele’ uit de tweede.

Stel het eerste veld ‘item.title’ ervoor te zorgen dat het tweede veld is ingesteld op Bevat en gebruik vervolgens de laatste veld om uw zoekopdracht of filter termen opgeven. U kunt meer filters toe te voegen door te klikken op het pictogram + naast Rules het opbouwen van een aangepaste voeding voor afzonderlijke sites.

Met filters instellen om één voeding, het filter module moet worden aangesloten op de desbetreffende Fetch invoermodule. Dit kan door eenvoudig het knooppunt onderaan Fetch Voer het knooppunt bovenaan Filter slepen.

Stel alle van de filters die u wilt gebruiken voor elk van de feeds die u hebt gekozen om te werken met en zorg ervoor dat alle modules zijn gekoppeld aan zorgen voor filtering. Het is mogelijk om feeds te combineren voor filtering, maar dit staat niet toe dat een dergelijke fijnkorrelige filtering, je kan niet geïnteresseerd zijn in nieuws over zowel iOS7 en PlayStation 4 van een bepaalde site, bijvoorbeeld.

Vul uw pijp door het slepen van een module Unie uit de afdeling Operators naar links en vervolgens te koppelen aan elk van de Filter modules. De Unie Module moet ook worden verbonden met de bovenkant van de buis Output onder aan de werkruimte.

Klik op Opslaan in de rechterbovenhoek van de pagina, voer een naam voor de Pijp en klik op Opslaan. Met de pijp opgeslagen, klikt u op de link Uitvoeren Pipe, dat op de top van de pagina weergegeven. U kunt dan pak de nieuwe RSS-feed van de ‘Get als RSS’ link.

Je zou kunnen gebruik maken van de wil van Google Reader uw feed handmatig te controleren, maar u kunt ook gebruik maken van IFTTT maken, zodat u kunt worden gewaarschuwd wanneer er nieuwe artikelen verschijnen. Breng een bezoek aan de IFTTT website en log in of maak een account. Klikt u op de link aan de bovenkant van de pagina.

Klik op ‘dit’ en klik op het pictogram Feed. Als we geïnteresseerd zijn in kennis te zijn gesteld, wanneer artikelen die passen bij specifieke termen verschijnen, klikt u op ‘New feeditem wedstrijden’. Met deze optie opent de mogelijkheid van het creëren van een veelvoud regels om te gaan met verschillende soorten artikelen – kan u via e-mail of nieuwsberichten over iOS 7 te worden aangemeld, maar u kunt ervoor kiezen om PS4 verwante verhalen toe te voegen aan Instapaper.

Voer de term die gebruikt moet worden als de trigger en plak de URL van de RSS-feed die in Yahoo Pipes. Klik op Create Trigger.

Klik op ‘dat’ Koppeling, gevolgd door e-mail. Klik op ‘Stuur mij een e-mail’, kiezen hoe de e-mail moet worden geformatteerd en klik op Maken Actie (de e-mail naar het adres dat bij uw IFTTT rekening worden verzonden). Geef een beschrijving en klik op Maken.

U kunt het proces vervolgens herhalen, dit keer het selecteren van de Feed trekker en Instapaper actie voor artikelen die verwijzing naar PS4, of wat u uw feed in de richting van zijn maat te nemen.

Heb je erin geslaagd om een ​​groot nut voor IFTTT en Yahoo Pipes te vinden? Deel uw gedachten in de onderstaande prijst.

Amerikaanse stand-up comedian Rodney Dangerfield was een komiek aan het einde: zijn grafsteen is gewoon ingeschreven “Daar gaat de buurt.”