maken windows vista stoppen met vragen om wachtwoord bij het hervatten van de slaap

Als u een computer thuis die u in de slaapstand gezet hebt, zou je geïrriteerd dat je je wachtwoord in te voeren elke keer dat het wakker worden. In de meeste gevallen kun je gewoon verwijderen of geen gebruik maken van een wachtwoord, maar als je aan het doen zijn het delen van bestanden een wachtwoord vereist. Dus hoe dit op te lossen?

Het is heel simpel, in feite. Open het Energiebeheer via het bedieningspaneel of start menu zoeken.

Aan de linkerkant vindt u een link voor “Een wachtwoord vereisen bij uit slaapstand” te zien.

Als u nog UAC is ingeschakeld, zult u een link die “Change instellingen die momenteel niet beschikbaar zijn”, zegt, waarop de opties hieronder zal openen zien.

Nu kunt u op de “Doe geen wachtwoord nodig” knop, en gebruik vervolgens de knop Wijzigingen opslaan.

Ik zou niet aanraden het gebruik van deze instelling als je een laptop computer die je er in de slaapstand terwijl u reist, want als uw computer is gestolen de dief zou niet eens door middel van een wachtwoord te krijgen om in je computer.

Niet dat wachtwoorden zijn dat alles veilig is zonder encryptie.

Hallo, ik heb drie vragen (hebberig, maar deze site is zo goed!)

1. Wanneer ik dwz of firefox vragen om een ​​wachtwoord te onthouden, krijg ik een doos te vragen ‘doe ik wens om dit te doen?’ Hoe kan ik stoppen met dit vak?

2. Ik wil synchroniseren met Windows Contactpersonen en ramen kalender (in plaats van vooruitzichten 2007, proefversie) aan mijn mobiel (xda orbit) hoe kan ik dat doen. Ik normaal synchroniseren met Outlook 2007, maar dacht dat ik de voorkeur aan de nieuwe ramen contacten en kalender (er zijn sneller en veel eenvoudiger en GRATIS)

3 Zijn skype met een sidebar gadget?

Ik stel Vista Home Premium op een laptop

woo hoo! dit was het eerste zoekresultaat van Google en het antwoord op mijn vraag onmiddellijk! Dankje.

Luie jongen als ik zal deze optie te gebruiken …

Dat is allemaal goed en wel, maar het is eigenlijk gewoon een HowTo over iets dat is vrij duidelijk in de gebruikersinterface. Wat ik worstelen met hoe om Windows 7 te krijgen om te stoppen met het vragen om mijn wachtwoord toen net het scherm is gegaan om te slapen. Er lijkt niet een instelling voor deze die ik kan vinden …

Als u de bovenstaande oplossing te proberen en het werkt niet, probeer dan rechts te klikken desktop, ga dan naar personaliseren, ga dan naar het scherm saver (rechtsonder), dan schakelt u het “scherm logon scherm op te hervatten.” Dit kan ook helpen.

Gracias mateo fue muy util tu aporte

gracias mateo por tu aporte

De eerste barcode item dat moet worden gescand in een Australische supermarkt was, passend, een potje Vegemite.