interactieve kies een avontuur – het verjaardagsfeestje [video]

Met maandag wordt goed … maandag, hebben we een ander soort video plezier voor u vandaag. Je krijgt om de richting het avontuur neemt met deze interactieve video’s te kiezen. Jouw missie: Krijg Chad, Matt & Rob op het verjaardagsfeestje zonder te sterven … Kies verstandig!

Kiezen de volgende zin van het verhaal op de koppelbare tekst aan het einde van elke video zoals hier getoond.

The Birthday Party: An Interactive Adventure! [Via MakeUseOf]

Ik hou ervan! Ik heb aan de partij zonder te sterven! Ik maakte een aantal gelukkige gissingen!

EGOT is een onderscheid te maken in Hollywood, dat geeft aan dat de persoon heeft een Emmy, Grammy, Oscar en Tony Award won, de eerste persoon die dit prestige te bereiken was componist Richard Rodgers in 1962.