HTC telefoon ui geanimeerde klok en weer desktop gadget voor windows

Voeg een prachtig stukje eye candy om uw Windows-bureaublad met deze HTC telefoon UI gestileerde gadget. De gadget is geanimeerd, eenvoudig te configureren, en kan worden ingesteld met het weer op basis van behang aan de huidige omstandigheden aan te passen.

Notities: Voor ons voorbeeld gebruikten we de 1,9 stabiele zip-bestand versie. Er is ook een 2.0 alpha beschikbaar voor degenen die avontuurlijk zijn gevoel.

pak gewoon de inhoud, voeg ze toe aan een map geschikte Program Files, en maak een snelkoppeling naar het HTCHome.exe bestand.

Voor toegang tot de instellingen gewoon rechts klikken op de gadget of klik met de rechtermuisknop op het pictogram System Tray. Wijzig de gewenste instellingen, klikt u op Opslaan, en maak je klaar om te genieten van de eye candy. Merk op dat u het pictogram System Tray kunt in- en uitschakelen van het behang te veranderen indien gewenst.

HTC Thuis werkt op Windows Vista / 7 en vereist Microsoft.NET Framework 3.5 (SP1) of hoger.

Hier is een video te laten zien wat HTC huis eruit ziet in actie.

HTC Thuis [CodePlex]

Documentatie voor Matching Wallpaper setup & General Configuration

Download de Microsoft.NET Framework 4 (Standalone Installer)

Iedereen weet van een soortgelijke app voor Linux, meer in het bijzonder, Ubuntu? Ik hou van deze, maar ik wil geen Windows hebben alleen voor dat. Ik zou een voor Ubuntu wilt, als iemand weet niemand.

im droevig kerel, maar je kan net zo goed proberen te vinden voor jezelf Coz ik een ubuntu fanaat ook zijn geweest, maar ik had geen geluk vinden geen. en dat zuigt. Ik gebruik LinuxMint nu. proberen met behulp van die ene. doei!

De set design team voor Stanley Kubrick’s film Dr. Strangelove deden zo’n uitstekend werk opnieuw de lay-out van de cockpit van de toenmalige geclassificeerd B-52 bommenwerper dat Kubrick was bezorgd dat ze de focus van een FBI-onderzoek.