Verplaats de taakbalk naar verschillende locaties in windows

De meesten van jullie waarschijnlijk gebruikt om de taakbalk altijd zijn aan de onderkant van het scherm en hebben nooit gedacht over het verplaatsen van het. Hier laten we u zien hoe om het te verplaatsen naar een van de vier hoeken van het bureaublad in XP, Vista en Windows 7.

Verplaats de taakbalk

Klik met de rechtermuisknop op een leeg gebied op de taakbalk en schakel vergrendelen de taakbalk.

Nu dat het is ontgrendeld, houdt u de linker muisknop ingedrukt en sleep het naar een van de vier zijden van uw bureaublad. Hier nemen we een kijkje op het aan de rechterzijde in Windows 7.

Hier is een blik op hoe het eruit ziet op de top van het bureaublad. Waar u het verplaatsen, zult u waarschijnlijk willen een aantal van uw bureaublad pictogrammen rond dienovereenkomstig bewegen.

Aan de linker kant … met het op deze zijde het zinvol om snelkoppelingen te verplaatsen naar de rechterkant van het bureaublad.

Aan de rechterkant in Vista …

Eindelijk een kijkje op het op de top in Windows XP.

Dit ook daadwerkelijk kan handig zijn als je een breedbeeld monitor en zijn het lezen van documenten in een volledig scherm. Als je altijd al had het op de bodem, het duurt zeker wel even wennen aan het hebben van het op andere plekken. Echter, wilt u misschien om te experimenteren en mogelijk vinden van een nieuwe locatie voor de taakbalk full-time.

Ik heb een lange bekeerling tot de linker taakbalk geweest. Nog beter, gebruik UltraMon en twee monitoren om taakbalken aan beide kanten hebben. Zelfs vóór breedbeeld schermen breder dan ze hoog waren, waren, ik denk dat het een veel beter gebruik van “vastgoed.”

Ik heb ontdekt dat draait op de bovenkant van het scherm helpt w / productiviteit en spiergeheugen. Je gaat naar de top van uw ramen voor al het andere, waarom niet de taakbalk?

Het helpt ook met remote desktops die te groot zijn voor het raam dimensie.

Het enige nadeel aan het hebben van het op de bovenkant van het scherm is dat sommige palet ramen hebben de neiging om omhoog en achter de taakbalk te beklimmen.

Ik raad iets als AltDrag of iets dergelijks om snel pak een venster om het terug in zijn plaats te zetten.

Ongeveer een jaar geleden, ik bewoog mijn taakbalk naar rechts, en hebben niet meer achterom gekeken. Het is een must, omdat de extra verticale real-estate het bevrijdt up op je breedbeeld (niet de andere soort nog?). Met Windows 7 royaal lang taakbalk, waardoor het op de bodem is gewoon dom.

Aan de linkerkant in Vista …; die lijken op het recht op me.

Goede noemen Anonymous … alsof ze gebruikt om me te vertellen bij de marine … “Uw andere linkse dom!”

zinvol met de extra onroerend goed … een kleine ergernis, tho, een manier om de taakbalk te keren, bijvoorbeeld, ik heb het verplaatst naar de linkerkant van het scherm, een of andere manier, hoewel, tot de startknop te verplaatsen naar de bodem van het scherm en de datum / tijd naar de bovenkant van mijn scherm?

Waarom verticale taakbalken niet kan hebben in het menu Start de bottom-links (of rechts). Je moet in staat om verticaal te keren de hele taakbalk in Windows 7 … any help?

Ik vind het leuk omdat ik volledige informatie kunnen krijgen.

OJ Simpson werd voorgesteld voor de hoofdrol van de Terminator, maar James Cameron verwierp het idee op grond van het feit dat het publiek niet in staat om Simpson te zien als een moordenaar zou zijn.