nest thermostaat: 5 tips en trucs die u misschien niet hebben geweten over

Inmiddels is vrijwel iedereen met een internetverbinding gehoord over de Nest digitale thermostaat systeem. Maar wist je weet dat het heeft een heleboel coole functies die aansluiten bij bijna elk apparaat in uw huis?

Geprezen als de toekomst van de smart huis, het kleine apparaat dat een grote plons gemaakt met Google heeft de mogelijkheid om alles te doen van eenvoudige taken zoals het regelen van het klimaat in elke kamer, helemaal tot aan het synchroniseren met uw telefoon om de hitte te schakelen voordat je zelfs de deur loopt.

Hier is een lijst van een paar van onze favoriete Nest tweaks, hacks, en snelkoppelingen die u misschien niet hebben geweten over.

Fitness trackers zijn zeer geschikt voor een heleboel dingen: u te helpen meer te bewegen, meer slapen en eten beter in het algemeen. Maar wist u dat u kunt uw Jawbone UP koppelen met je Nest zodat het weet wanneer u slaapt, en weet wanneer je wakker bent?

Hoewel het klinkt misschien als een soort van griezelig surveillance Kerstman verstopt in uw muren, het Nest verbinding tussen uw fitness-tracker daadwerkelijk helpt u geld besparen en meer comfortabel allemaal op hetzelfde moment. The Nest zal je slapende gegevens opstijgen lezingen de Jawbone’s, en naarmate de tijd vordert, te synchroniseren als het opwarmt en wanneer het afkoelt, afhankelijk van de patronen die je volgen wakker worden en naar bed gaan.

Dit betekent dat u nooit slaperig worden geplakt proberen om je instellingen rechts als je nog steeds af te vegen de ochtendzon uit je ogen te krijgen, en zal geen zorgen te maken over de vraag of de thermostaat is uitgeschakeld op het moment dat je hoofd raakt de bed ‘s nachts.

Aan de staart van 2014, de ingenieurs van Nest besloot dat het tijd om te beginnen met het optimaal gebruik maken van hun partnerschap met Google, en nemen de Google Now voorzien in het ecosysteem van de thermostaat was.

Een aantal sneltoetsen met behulp van Google Now onder meer de mogelijkheid om de temperatuur met behulp van de “OK Google ‘voice command ingesteld, evenals de mogelijkheid om uw Nest gaten houden waar je bent via de GPS op de telefoon zelf. Wanneer uw Nest detecteert dat je op kantoor hebt verlaten en zijn op weg naar huis, zal het automatisch beginnen met voorverwarmen of pre-koelen van de woning afhankelijk van het seizoen en uw gevestigde voorkeuren.

Deze functie is niet exclusief voor een enkel apparaat ook niet, en kunnen worden toegevoegd aan iemands Android-telefoon die al is goedgekeurd als een geregistreerd lid van het huishouden. En maak je geen zorgen te maken over de kinderen knoeien met de thermostaat terwijl u weg bent, omdat elke actie die er gebeurt tussen een Google Now-account en het Nest zal onmiddellijk een Now-kaart te sturen naar de beheerder van de leiding.

Gaat u op vakantie, maar bang dat een slordige elektriciteitskast kon opstarten problemen zodra het busje is verpakt en de familie is op de weg?

Door gebruik te maken van de sensoren van Nest Protect, krijg je een waarschuwing texted om altijd CO2-gehalte in het huis stijgen boven een veilig niveau. Zodra het vuur visueel wordt bevestigd door het Nest Cam, kunt u uw Rachio sprinklerinstallatie triggeren om te beginnen met het sproeien van water rond het huis in een poging om de vlammen te onderdrukken.

Plus, voor het geval je slaapt en hoeven de telefoon niet horen, kunt u de Nest aansluiten bij LIFX bollen, die automatisch begint te knipperen elk licht in het huis helder rood, zodat iedereen die is lopen door of woont op uw straat zal weten dat er iets gebeurt in het huis dat hun onmiddellijke aandacht nodig heeft.

In ons vorige artikel over de “If This Dan is dat” app, we had betrekking op de vele verschillende manieren waarop de one-size-fits-all utilitaire tool is het invullen van veel van de lacunes die nog overgebleven waren in het maken van de smart home zo coherent als het zou kunnen.

Of deze verbreekt zijn gedaald tot advocaten of licentieovereenkomsten kunnen we niet met zekerheid zeggen, maar hoe dan ook, IFTTT opent je Nest naar vrijwel elke andere slimme apparaat in uw huis zonder mankeren. WEMO lichtschakelaars, oudere Dropcam beveiligingscamera’s, en GE Smart Appliances kunnen allemaal worden gekoppeld door middel van IFTTT om een ​​verscheidenheid aan taken uit te voeren, afhankelijk van de trekker en de actie profiel dat u ingesteld op voorhand.

Enkele hoogtepunten zijn het vertellen van je Nest van de A / C uit te schakelen als het weer app op je iPhone detecteert het is cool buiten, het koppelen van uw Hue lichten aan te zetten wanneer het Nest weet dat je hebt gelopen in de deur, of u op de hoogte als er beweging wordt gedetecteerd terwijl het huis zou leeg.

Hier is iets wat je waarschijnlijk niet denken dat de Nest ooit zou kunnen doen … krijg je betaald voor het gebruik ervan.

Met de hulp van een pilot-programma getest in Californië, een nieuwe dienst van de startup OhmConnect ook daadwerkelijk gebruik maken van de piek energieverbruik statistieken en ‘terugkoop’ systemen om je macht terug aan het net te verkopen tijdens de meest kostbare uren van uptime.

Dus, zeg bijvoorbeeld het is 18:30 op een bijzonder warme dag. Normaal gesproken zou dit prime time voor u en uw gezin te lopen de A / C op volle toeren, kost zowel u als de grid nogal wat extra spanning. OhmConnect werkt door het synchroniseren met je Nest om u meldingen te sturen wanneer de optimale tijd om te gaan uw verbruik klappen te zetten, en helpt om te communiceren met de climate control systeem om u genoeg te houden gewoon cool, dit alles terwijl het nutsbedrijf herschikt de kracht die je zou zijn het gebruik en laadt het naar de buurman.

Na verloop van tijd kun je overal van $ 50 tot $ 150 per jaar met het systeem te verdienen door gewoon het draaien van uw apparatuur ongeveer een half uur per dag. Voor nu, het programma is nog steeds in het proces van de uitrol naar andere staten naast California, maar zegt vol vertrouwen dat ze plannen hebben om het te maken in meer markten door ergens rond het einde van 2016.

Toen de Nest eerst uit kwam (en werd al snel dook door Google), niet veel mensen waren zeker wat te doen. Nu al is er een strook van nieuwe apparaten, zoals smart camera’s, smartphones en slimme wearables dat je Smarthome net een beetje brainier kan maken.

Afbeelding Credits: Google, LIFX, Nest, Jawbone, OhmConnect, IFTTT

Wat mij zorgen baart over deze thermostaat is dat het gasbedrijf en elektrisch bedrijf kan profiteren van mijn netwerk en alles door mijn router bedienen zonder mijn knowlege of consent.Since ze weten wat mijn router-adres en het wachtwoord van het aansluiten van het nest, als gevolg we zullen niet met behulp van onze gratis thermostaat.

In 1777, Marokko werd de eerste soevereine natie om de nieuw gevormde Verenigde Staten van Amerika te erkennen.