lightscythe creëert enorme licht schilderijen

Eerder dit jaar hebben we laten zien hoe je een LED-POV personeel kon worden gebruikt om het netwerk data te visualiseren. Deze versie brengt het naar een ander niveau en stelt u in staat om hele woorden en beelden te prenten in foto’s.

Gavin, een hardware hacker uit Sydney, bouwde een open-source POV (persistentie van het gezichtsvermogen) personeel na de Wi-Fi-visualizer hem inspireerde om te beginnen met het spelen met grote POV bouwt. Hij bouwde zijn POV personeel met behulp van LED-strips, draadloze controllers en een laptop om de signalen op de juiste tijdstippen aan de medewerkers te sturen. Hij kan woorden te schrijven, foto’s maken en zelfs te sturen Pac-Man racen in heel het frame.

Hit de link klikken om meer over zijn project te lezen en pak zijn schema’s en stuklijsten.

LightScythe [The Mechatronics Guy via Make]

aarde, beter paleis voor ons, met betrekking tot u, yinsnn

Tijdens de Tweede Wereldoorlog gebruikt de US Navy twee vliegdekschepen in de Grote Meren in het kader van oefeningen.