hoe u op uw tv met behulp van de amazone echo en Logitech Harmony hub

Als met behulp van een afstandsbediening in te schakelen op uw TV is te oud school voor u, hier is hoe de Amazone Echo gebruiken en zet op uw televisie met behulp van uw stem met een beetje hulp van Logitech Harmony Hub.

De Amazone Echo en de Logitech Harmony Hub niet officieel ondersteunen elkaar, dus het is niet zo eenvoudig als gewoon het koppelen van uw Harmony Hub aan de Echo. Maar met een derde partij service genaamd IFTTT, kunt u een “recept” dat uw Harmony Hub zal vertellen op uw TV aan te zetten als een specifiek Alexa zin wordt gezegd te creëren.

Echter, voordat u de IFTTT recept maken, moet u het instellen van uw Harmony Hub en maken een “activiteit” die draait op uw TV en andere home theater-apparaten die ook nodig is ingeschakeld, als een audio-ontvanger. Als u al gebruik maakt van een Harmony Hub, u waarschijnlijk al het allemaal opgezet, maar zo niet, we hebben een grondige gids die u meeneemt door het proces.

Als u nog niet eerder hebt gebruikt IFTTT, kijk op onze gids om aan de slag voor informatie over hoe u een account aan te maken en maak verbinding apps. Dan, kom hier terug om de nodige recept te krijgen.

Voor uw gemak hebben we het recept in zijn geheel gemaakt en ingesloten het hier, dus alles wat je hoeft te doen is gewoon op de knop ‘Toevoegen’ hieronder en het invullen van een paar dingen. Je moet ook de Alexa kanaal en Harmony kanaal aan te sluiten.

Nadat u op de knop ‘Toevoegen’, wordt u gevraagd om de twee kanalen aan te sluiten als ze niet al. Daarna typt u in een aangepaste frase onder “Wat uitdrukking? ‘. Vergeet niet, dan moet je zeggen: “Alexa, leiden [zinsnede]”. Dus u kunt typen in “turn on TV”, wat betekent dat je zult zeggen: “Alexa, trigger-turn op TV”. Het is niet de meest natuurlijke manier om het te zeggen, maar u kunt dit wat je wilt maken. (Bijvoorbeeld, “de TV op” zou evenaren “Alexa, leiden tot de TV op”, die een beetje beter klinkt.)

Vervolgens klikt u op de drop-down menu onder “Welke activiteit” en selecteer de activiteit die draait op uw televisie.

Nadat je klaar bent met deze twee stappen, klikt u op de blauwe knop ‘Toevoegen’ groot en het recept wordt automatisch toegevoegd aan je lijst van mogelijk recepten. Van daaruit kunt u beginnen met het gebruik van uw Amazon Echo te schakelen op uw TV.

Om uw televisie uit te zetten, alles wat je doen is uw Amazon Echo hetzelfde commando (omdat het alleen maar schakelt de Harmony-activiteit). Persoonlijk heb ik het op te zetten zodat ik alleen maar zeggen “Alexa, trigger-TV” en mijn televisie wordt ingeschakeld. Dan, als ik zeg dat dezelfde zin opnieuw, mijn TV wordt uitgeschakeld, maar u kunt gemakkelijk maakt u twee verschillende recepten-een waar je zeggen “turn on TV” en de andere “uit te schakelen TV”.

Paul McCartney is de enige performer naar de top van de Britse nummer grafieken (nummer één) als solo artiest en als lid van een duo, trio, kwartet, kwintet, en muzikaal ensemble te bereiken.