hoe om stoom te gebruiken in-home streaming

Steam In-Home Streaming is nu beschikbaar voor iedereen, zodat u pc-games streamen van de ene pc naar een andere pc op hetzelfde lokale netwerk. Gebruik uw gaming PC naar uw laptops en home theater systeem aan te drijven.

Deze functie is het niet mogelijk om games te streamen via het internet, alleen hetzelfde lokale netwerk. Zelfs als je Steam bedrogen, zou u waarschijnlijk niet goed streaming prestaties via het internet te krijgen.

Wanneer u Steam In-Home-streaming gebruiken, één PC stuurt zijn video en audio naar een andere PC. De andere PC beschouwt de video en audio alsof het kijken van een film, het terugsturen van de muis, het toetsenbord en controller-ingang naar de andere PC.

Hiermee kunt u een snelle gaming PC voeding uw game-ervaring op langzamere pc’s hebben. Bijvoorbeeld, kon u spelen grafisch veeleisende games op een laptop in een andere kamer van uw huis, zelfs als dat laptop heeft langzamer geïntegreerde graphics. Je kon een tragere PC aan te sluiten op uw televisie en gebruik maken van uw gaming pc zonder halend het in een andere kamer in uw huis.

Streaming maakt het ook mogelijk cross-platform compatibiliteit. Je kon een Windows-gaming-pc en streamen van games om een ​​Mac of Linux-systeem. Dit zal Valve’s officiële oplossing voor compatibiliteit met oude-only Windows games op de Linux (Steam OS) Stoommachine die later dit jaar. NVIDIA heeft een eigen streaming spel oplossing, maar het vereist bepaalde NVIDIA grafische hardware en kan alleen streamen naar een NVIDIA Shield apparaat.

In-Home Streaming is eenvoudig te gebruiken en vereist geen ingewikkelde configuratie nodig – of een configuratie, echt. Log eerst in de Steam-programma op een Windows-pc. Dit zou idealiter een krachtige gaming PC met een krachtige CPU en snelle grafische hardware. Installeer de spellen die je wilt streamen als je nog niet hebt – u zult streamen vanaf je PC, niet van Valve’s servers.

(Valve zal uiteindelijk toelaten om games van Mac OS X, Linux, en Steam OS-systemen te streamen, maar die functie is nog niet beschikbaar. U kunt nog steeds stroom games om deze andere besturingssystemen.)

Vervolgens inloggen op stoom op een andere computer op hetzelfde netwerk met dezelfde Steam gebruikersnaam. Beide computers moeten op hetzelfde subnet van hetzelfde lokale netwerk.

Je ziet de games op uw andere pc in de bibliotheek van het Steam client geïnstalleerd. Klik op de stroom knop om te beginnen met het streamen van een spel van uw andere pc. Het spel zal lanceren op de host-pc, en het zal de audio en video voor je te sturen naar de PC. Uw inbreng op de client zal terug naar de server worden gestuurd.

Zorg ervoor dat u Steam werken op beide computers als je niet van deze functie zien. Gebruik de Steam> Check for Updates optie binnen Steam en installeer de nieuwste update. Updaten naar de nieuwste grafische stuurprogramma’s voor de hardware van de computer is altijd een goed idee, ook.

Hier is wat Valve adviseert voor een goede streaming prestaties

Controleer Valve’s In-Home Streaming documentatie voor informatie over het oplossen van problemen.

U kunt ook proberen het streamen van niet-Steam games. Klik Games> Voeg een Non-Steam Game naar My Library op uw host-pc en voeg een PC-game die je elders op uw systeem hebt geïnstalleerd. U kunt dan proberen streamen vanaf uw client-pc. Valve zegt dat dit “kan werken, maar is niet officieel ondersteund.”

Afbeelding Credit: Robert Couse-Baker op Flickr, Milestoned op Flickr

De Nestlé Crunch chocoladereep werd geïntroduceerd in 1928 en de slogan “Munch aangenomen Now. Munch Sommige Later. “In 1937 en heeft de slogan sindsdien behouden.