als je eet chips is er een goede kans dat de aardappel werd gekweekt in?

Antwoord: Michigan

Er is een goede kans dat als je denkt van aardappelen vindt u van Idaho (en terecht als de overheid groeit meer dan 14 miljard pond van aardappelen per jaar). Er is ook een goede kans dat je niet denken van Michigan (een staat beter bekend om zijn opvallende mitten-like-vorm en zijn enorme zoet water van de Grote Meren).

Echter, Michigan heeft wel een significante aardappelindustrie (ze zijn 8e in de Verenigde Staten en de productie van meer dan 1,6 miljard pond per jaar) en, nog belangrijker, het grootste deel van de Michigan aardappeloogst is gewijd aan wat de industrie oproepen “de verwerking van aardappelen” . De verwerking van aardappelen zijn aardappelen bestemd om te worden omgezet in iets anders in plaats van alleen verpakt en verkocht voor mensen om naar huis te nemen om te snijden, dobbelstenen, en anders voor te bereiden op hun eigen. Van al die miljoenen en miljoenen uitdrukkelijk gebruikt voor chips verwerkt aardappels, worden maar liefst 70% gegroeid in Michigan.

De relatie tussen aardappelen en Michigan is niet een recente ontwikkeling van beide. De bekende beter gemaakt Potato Chips bedrijf, bijvoorbeeld, is uit Detroit geëxploiteerd sinds de jaren 1930 (en nog steeds doen) en op het moment dat het bedrijf werd gestart was het slechts één van de 31 chips bedrijven die actief zijn buiten de stad .

Dus of je zit op een zomerse BBQ in Detroit, Michigan, winkelen voor een Super Bowl partij in Austin, Texas, of het oppakken van een snack bij een benzinestation in Fresno, Californië, is er een zeer goede kans dat je chips begonnen leven ergens in de boerderij land van Michigan.

 Beter gemaakt Potato Chips Inc.

Interessant. Dat wist ik niet.

Nou ik gebruikt om aardappelen genaamd “chippers” halen uit North Dakota voor het maken van chips en we werden altijd verteld door de telers dat ze waren de beste en werden alleen maar groter geworden in Noord-Dakota met een aantal weinig in Minnesota. Ik was onder dien verstande dat alle belangrijke chips verwerkende bedrijven alleen gebruikt die “chippers” voor hun aardappelen benodigdheden.

Hebben mensen vergeten dat het internet is internationaal? Moet de titel: “Als je eet Chips in het Amerikaanse. ,,,,,” Ik zou denk dat het antwoord niet naar Canada, Australië, Ierland …..

Ik woon in het noordoosten van Pennsylvania en ik kan u vertellen dat we ten minste 3 van de grote potatoe chipfabrikanten hier. Ik geloof dat de PA wordt beschouwd als de junk food massa producent van het hele land. Wij creëren Potatoe Chips natuurlijk, pretzels, belangrijkste fabriek Chocolate Hershey’s is hier, allerlei kauwgomballen, jelly beans, als het junk food, waarschijnlijk is er ten minste één fabriek voor elk type u kunt noemen.

Echter, mijn belangrijkste punt is dat Utz, één van de grootste chipfabrikanten neemt aardappelen uit elke staat in de unie. Versheid is de sleutel. Sommige zijn bekend om kleine, ronde soort, kunnen sommige van de langere langwerpige soort etc. Elke ander formaat zak tot 4 verschillende maten van de chips om het enz. Ja, sommige worden genoemd chippers te vullen, maar meestal is dat een SIZE geen werkelijke aard van potatoe. Nu-een-dag, we zijn ook met behulp van verschillende gekleurde aardappelen zo goed, donker blauw, donker paars, rood, oranje, wit etc, en elk van de kleuren heeft de neiging om een ​​andere base smaak verbonden aan. Elke donkerdere kleur heeft ook specifieke moeilijk om op natuurlijke wijze te vinden, anti-oxidanten in hen, maar je zou hebben om een ​​apotheek te vragen om u te vertellen wat, waarom, wanneer etc.