Verplaats het pictogram Bureaublad weergeven om snelle lancering of de taakbalk in Windows 7

Als je geen fan van scrollen aanwijzer naar de rechter benedenhoek van de monitor om het bureaublad weer te geven, hebben we een leuke tweak waarmee je een pictogram Bureaublad weergeven in de Quick Launch of ergens op de taakbalk te creëren.

Als u wilt gemakkelijk toegang tot het bureaublad in Windows 7 te krijgen die je hebt ongetwijfeld gemerkt dat ze verplaatst naar de rechter benedenhoek. Dit kan vervelend zijn als je een dual monitor, of zelfs een grote monitor die is 22 “of hoger.

Er zijn een paar manieren waarop u kunt gaan over het en we zullen een kijkje nemen op hen en je kunt kiezen welke methode het beste werkt voor jou.

Laten we eerst eens kijken hoe het terug te zetten, waar het vroeger was in eerdere versies van Windows. Een van de makkelijkste manieren is om de Quick Launch Bar Zet op de taakbalk van Windows 7.

Na het volgen van The Geek’s artikel over het herstel van de Quick Launch Bar, moet u het pictogram Show Desktop te zien. Dan gaan gewoon op het pictogram om de gewenste positie in de Quick Launch bar. Zo, hier zijn we verhuisd het samen met de switch tussen Windows-pictogram naast het IE.

Deze methode zal “twee vliegen in een klap” door het verkrijgen van de Quick Launch bar, en Toon bureaublad icoon terug in Windows 7.

Je zou niet zorg aan de Quick Launch-pictogram weer in Windows 7 te krijgen, maar wil graag het pictogram vastmaken aan de taakbalk waar u het wilt. Helaas is het proces is niet zo eenvoudig als een eenvoudige drag-and-drop.

We moeten een oplossing vergelijkbaar met de ene toonden wij u eerder voor pinning een externe harde schijf op de taakbalk in Windows 7. Rechtsklik op het bureaublad en selecteer Text Document gebruiken.

Nu noemt het Toon Desktop.exe en klik op Ja als het waarschuwingsbericht omhoog komt.

Let op: U moet bestandsextensies zichtbaar in om dit te laten werken.

Klik met de rechtermuisknop op de dummy exe-bestand we net gemaakt en selecteer Koppelen aan taakbalk.

Maak nu uw eigen pictogram Bureaublad weergeven door te typen of plakken van de volgende code in Kladblok.

[Shell]; Command = 2; IconFile = explorer.exe, 3; [Taskbar]; Command = ToggleDesktop

Als je het op te slaan, zorg ervoor dat alle bestanden in Kladblok te selecteren.

vervolgens opslaan als Bureaublad weergeven.scf en plaats het in de volgende map.

C: \ Users \ computernaam \ AppData \ Roaming \ Microsoft \ Internet Explorer \ Quick Launch \ User gepind \ TaskBar

Let op: Als u niet de mappen zien, zoals AppData zorg ervoor dat je Verborgen bestanden, mappen en stations geselecteerd in Mapopties.

Volgende met de rechtermuisknop op het pictogram Show Desktop.exe we vastgemaakt aan de taakbalk, klik met de rechtermuisknop Show Desktop en kies Eigenschappen.

Voer het volgende in het veld Doel op het tabblad Snelkoppeling.

C: \ Users \ computernaam \ AppData \ Roaming \ Microsoft \ Internet Explorer \ Quick Launch \ User Pinned \ TaskBar \ Desktop.scf Show

Opmerking: In het pad te veranderen “computernaam” om de werkelijke naam van uw computer voor beide stappen.

Nu hebben we onze pictogram op de taakbalk en u kunt verplaatsen waar u uitkomt, en te klikken op het zal inderdaad uw bureaublad te tonen. Echter, wilt u misschien het pictogram veranderen in iets meer aantrekkelijk.

Een optie is om de Show Desktop-pictogram Properties weer open en selecteer de knop Ander pictogram.

Toen we dat deden kregen we het volgende bericht … Klik op OK en het zal openstellen voor% SystemRoot% \ system32 \ shell32.dll.

Waar u kunt gaan door de lijst met pictogrammen standaard meegeleverd.

Je zou kunnen hebben om een ​​reboot voor het pictogram om correct weergegeven te doen, en hier is ons uiteindelijke resultaat waar we het in de Quick Launch bar en de taakbalk. Natuurlijk is de reguliere Bureaublad weergeven in de rechter benedenhoek ook.

Voor meer informatie over het wijzigen van pictogrammen om iets meer uniek, we hebben een paar goede artikelen die u zou willen controleren

Verander Icon een bestandstype in Windows 7

Pas Icons in Windows 7 en Vista

Het lijkt erop dat een hoop werk als je gewoon op ‘Windows’ + D

Mag niet “Let op: In de verandering pad” computernaam eigenlijk gebruikersnaam “om de werkelijke naam van uw computer voor beide stappen.”? Ik veronderstel dat u uw computers setup voor deze tutorials waar de computernaam overeenkomt met de gebruikersnaam, maar omdat je te maken hebt met de gebruiker folder hier, die gebruikersnaam zou moeten zijn (aangezien de meeste mensen hun computers niet hetzelfde als doen hun naam gebruikersnaam).

Ja, of Windows + M

Ik probeerde gewoon de D en M en ze werken beter dan alle andere manieren die je nodig hebt om het te veranderen.

Super + M minimaliseert en niet unminimize. Maar Super + D toont een desktop weer Super + D brengt alle minimzed ramen terug.

De map die deze tip leidt u (C: \ Users \ computernaam \ AppData \ Roaming \ Microsoft \ Internet Explorer \ Quick Launch \ User gepind \ taakbalk) om een ​​kortere weg in het genoemd van alle dingen “toont destop”. Ik heb Windows Verkenner vastgemaakt aan de taakbalk, en slepen en neerzetten van de snelkoppeling “Bureaublad weergeven” gespeld itselft aan die lijst. Niet zo goed, maar ik kon niet deze tip te laten werken.

Dit is de coolste idee. Ooit! Nu kan ik op een knop klikken en Boom! komt het bureaublad. bedankt. Werkt prima voor mij. IDK waarom deze jongens denken haar niet.

Een andere manier is de rechter muisknop taskbar.choose het bureaublad te tonen

Uiteraard als je lookin op porno, en uw vrouw de kamer binnenkomt kun je ook niet geraakt window-d, of raam-m, want je hand op je lid.

Verandering

“C: \ Users \ computernaam \ AppData \ Roaming \ Microsoft \ Internet Explorer \ Quick Launch \ User Pinned \ TaskBar”

naar

“C: \ Users \% username% \ AppData \ Roaming \ Microsoft \ Internet Explorer \ Quick Launch \ User Pinned \ TaskBar”

En dat zou moeten werken voor de huidige ingelogde gebruiker.

Ik kon niet dit te laten werken. Het voegt een desktop tekst toch leidt u naar Text Desktop?

Het eerste bestand dat u volledig in kladblok, de Show Desktop.exe dummy-bestand, u deze vastmaken aan de taakbalk;. Als dat gebeurt, wordt een snelkoppeling bestand automatisch aangemaakt in de taakbalk map hierboven vermeld.

U maakt het bestand Bureaublad weergeven.scf met het commando lijnen en zet het in de map taakbalk, zoals hierboven beschreven.

De snelkoppeling die is gemaakt in de map taakbalk, u nu gebruiken om direct naar het bestand Bureaublad weergeven.scf.

Apply / OK

Dan kunt u het pictogram veranderen als je wilt.

Ik weet niet waarom het werkt, maar het werkt.

Bedankt voor het werk rond, ik weet niet waarom ze het niet laten op daar.

-W

Als u de oorspronkelijke icoon “Show Desktop” wil, na het klikken op “Change Icon”, waar het zegt “Kijk voor pictogrammen in dit bestand”, typ explorer.exe en druk op enter. Enkele andere iconen zal verschijnen en je zult zien de originele oldschool icoon “Bureaublad weergeven” daar.

nadat ik verwijderen van mijn desktop, werkt de snelkoppeling niet werken, dus dat was niet erg useful..please laat me weten wat te doen .. ????????

Ondanks de sterke associatie tussen de Salem Witch Trials en de mannen en vrouwen beschuldigd van hekserij wordt verbrand op de brandstapel, de wijze van uitvoering was opknoping.