noten voor 2015/09/11

Het vervangen van mensen met iPads in een Automated Restaurant

Klanten bij Eatsa in het Financial District zal bestellen van een iPad, het verzenden van de bestelling naar de keuken. Wanneer de maaltijd klaar is, wordt het in een klein glas compartiment. Het eten wordt bereid door echte mensen, maar de patroons nooit om ze te zien.

Dit is de toekomst van alle fast food. Het is vrij zeldzaam om een ​​goede service op een fast food restaurant dat ik in de VS geweest (met de opmerkelijke uitzondering van Chick-fil-A, die bijna is altijd aangenaam) te krijgen, en de gemiddelde klant zou waarschijnlijk liever gaan met een iPad dan een persoon. Ik bedoel, de gezichten van de meeste mensen zijn vastgelijmd aan een rechthoek elke keer dat ze buiten zijn, dus het is een vrij eerlijk veronderstelling dat dit populair zou worden.

Combineer dit met de groeiende lijst van steden die veel hogere lonen voor fast food bedrijven, en het zal niet lang meer duren voordat het allemaal geautomatiseerd. Zodra een grote fastfoodketen ontwikkelt de software die nodig is, eindigt de hardware uiteindelijk een eenmalige kosten die niet hoeft te worden opgewaardeerd voor de komende jaren.

Apple Pencil vs. Wacom Cintiq

Momenteel is de Wacom Cintiq wordt beschouwd als het hoogtepunt van professionele tekening stylus / oppervlak design. Een groot deel van aarzeling (of ontslag) van de Apple Pencil lijkt voort te vloeien uit de mensen geloven dat Cintiq is superieur in prestaties en design met een vergelijkbare prijs. * Zucht * Heel duidelijk, de Cintiq zuigt in vergelijking. En Ik gebruik ze al jaren voor industrieel ontwerp schetsen, UI, en kunst.

Terwijl we de Potlood niet gebruikt hebben in nog een persoon (Apple is erg kieskeurig over wie krijgt om hun aankondiging gebeurtenissen om te komen en we zijn niet bekend genoeg om te gaan), de demo’s en alle informatie die we hebben make gezien we denken dat dit een stylus die echt uitbreekt uit de waardeloze concurrentie zou kunnen zijn.

Er zijn een paar dingen die het werken met een stylus op het scherm voelt vreemd en onnatuurlijk: de eerste is de latency, een kleine vertraging terwijl u vegen de pen over het scherm dat je hersenen vertelt dat het niet echt is. De tweede is de afstand tussen de punt van de pen en waar de werkelijke kleur verschijnt – het is net als de inkt verschijnt aan de andere kant van een ruit en het is gewoon niet een natuurlijke ervaring. En het laatste ding is wat er gebeurt als je de pen een beetje kantelen naar de kant, en we hebben nog nooit een derde partij stylus die een goede baan doet met die gezien.

Dit is waar het potlood zal (hopelijk) deze problemen op te lossen. De refresh rate is veel hoger dan elk apparaat van derden, het scherm technologie maakt het lijkt alsof je echt het aanraken van de pixels en het Potlood resultaten kantelen in wat je zou verwachten van een potlood of een ander apparaat trekken.

Vorige gedachten die je zou kunnen gemist hebben